Először is , szeretnék mindenkit üdvözölni itt a fórumon !
Elolvastam az új fejezetet , hát én is többet vártam volna
Valahogy Zeref és a körülötte való történések sem voltak valami érdekesek , talán nem is akarja E.N.D-et feléleszteni , vagy mi
Most akkor elégette a könyvet ?
Mert egy pillanatig , mintha két könyv lenne nála
Meg Gray említi is , hogy elvitte a könyvet , de hát az eléget , nem ?
Nem tudom minek húzza halasztja a harcot Zeref Natsuval , mire vár ?
Most simán aprófát csinálhatna mindenkiből (amúgy is romokban van már mindenki ), jó Acnologia megjelenése bekavart , de neki Natsu leverése , nem hiszem hogy sok vizet zavarna !
Max ha nem Natsu E.N.D , és az ébredésére vár
Nem értem Zerefet , mindig rébuszokban beszél
Talán arra utal , hogy mindig megöli Acnologia E.N.D porhüvely testét ?
Nem tudom , hogy egy démon teljesen a könyvből jön ki , vagy kell hozzá egy alkalmas gazdatest
De ha igen , talán Acnologia mindig megöli azt , mert fél E.N.D-től
Bocsánat , ha hülyeségeket hordanék össze , nyugodtan mondjátok meg , ha igen !
Az is érdekes , hogy bár kedveli Natsut , még is a szenvedésére vágyik
Kiérti már őt ?
Én lassan teljesen elvesztem nála a fonalat , amit meg kibogozok belőle , az talán hülyeség mind
Mint a Natsu = END , az E lenne a evil , a N.D , meg a neve monogramja Natsunak
Igneel harcától én is többet vártam , szerepelhetett volna többet is , szinte alig mutattatott valamit
Meg mintha nem is vette volna annyira komolyan , még poénkodni is rá ért
Jó értem , hogy várt a kellő alkalomra , de egy kicsit elszámolta magát
Okosabb döntés lett volna , ha a többi sárkánnyal együtt mennek neki Acnologiának
Úgy talán győzhetek volna , így se volt rossz , de egy kar cserébe az életért , kicsit magas ár
Így egyértelmű , hogy Igneel R.I.P
Talán annyi élet még lesz benne , hogy meg kérje Natsut , hogy fürödjön meg a vérében
Hogy magától tudja aktiválni a DF-et
Érzem , hogy valami erő növelést fog kapni Natsu , ha már Grayből démonölő lett , ne hogy le maradjon tőle
Szóval ebben a fejezetben se történt sok minden , kicsit gyenge volt , egyszerű felvezető , a harcra indokot adó fejezetnek jó volt
De ennyi , kb 10ből 6 pont , nem volt rossz , de az a nagyon jó sem ! !
Többet vártam !
Igneelt persze sajnálom , hogy meghalt , meg Natsut is hogy elveszti őt , de ennyi
De nem igazán hat meg a halála Igneelnek , annyira azért nem kedveltem meg őt , ez tényleg csak Natsunak egy nagy tragédia , nekem annyira nem
Kereste , megtalálta , de el is veszítette !
Mondjuk így nézve tényleg szomorú , de nem áll meg tőle a világ !
Mi csak hallomásból ismertük Igneelt , de Natsunak elégé fájdalmas esemény lesz az életében
Max a jövőbben Natsun keresztül , érezhetjük majd az elvesztésének fájdalmát jobban !
Most akkor jön az hogy Natsu totál befordul , aztán vérbosszút esküszik Acnologi ellen , aztán majd csak talpra áll , és széttépi őt !
Szóval a következő fejezet eleje elégé depis lesz , lesz benne sírás , düh , majd elhatározás a bosszúra
Csak a faterja halt meg Natsunak
Csak annyi , hogy egy ilyen fejezet után , az ember még jobban várja a következőt
Hogy talán abban lesz valami érdekesebb történés