Hát az biztos, hogy nem számítottam erre. Jó megoldás volt, epic, örülök a sárkányoknak, de csak engem zavar, hogy semmi, ismétlem, SEMMI feszültség nem volt? Mindenki halál lazán benyögött vmi olyat, hát evvan, elszartuk, stb., nem volt semmi dráma, semmi komolyság. Így Wendynek, az "ez egy csoda" mondata is súlyát vesztette. Ja, csoda, de nem nagyon pánikoltak előtte sem. Na mindegy, nem mintha eddig olyan sokszor kellett volna izgulni a karakterekért (sajnos).
Amúgy jó fejezet volt, tényleg epic ez a sok sárkány. Nem mellesleg gyönyörűek, de komolyan.
Ja, még valami, én szintén sokkal nagyobb drámát, összetöretést vártam volna Natsutól, amikor először meglátta Igneelt. De ez nem a mai fejezethez kapcsolódik.
Graynek eltűnt a karjáról a tetoválás, ezek szerint elvesztette az erejét? Nagyon-nagyon nem örülnék neki, végre kezdtem megkedvelni, hogy nem a semmire vágott fel. És amúgy is nagyon epic (bocs, hogy ennyiszer használom) volt jég démonölőként.
Nos, akkor a Lumen nem most sült el. Gyanítom END ellen kell majd. Kérdés, hogy END hogy fog feltámadni, és hogy ha fel is támad, mit fog csinálni, hisz éppen 5 marha erős sárkány repdes az égen. Acnologia is...ennyi sárkánnyal biztos nem bír el. Jó, persze, szét vannak szórva a kontinensen, de akkor is.
Nem hiszem, hogy Igneel le fogja győzni Acnologiat. Most éppen Acnologia kapott egyet, ennyi. Nyomnak egy szoros meccset, aztán Acnologia vagy lelép, vagy Igneel meghal. Na az lenne a dráma, hogy ez miatt nem tudna beszélni Natsu Igneellel...meg lenne az oka, hogy miért akarja kinyírni Acnologiát (az eddigieken kívül). Mindenesetre Igneel volt a fejezet fénypontja. Jól lett behozva a karaktere, ezért érzem azt, hogy hamar fel is áldozza magát. Ezáltal Natsu kaphatna egy jókora löketet, jellemfejlődést, motivációt.
Na mindegy, nem volt rossz fejezet, de lehetett volna sokkal-sokkal jobb is. Azt elérte, hogy kíváncsi legyek, hogy mi lesz ezután. Még a végén valahogy Zerefet is be kell hozni, hogy dumáljon Natsuval...hogy hogyan fogja ezt megoldani? Ma lezárt egyet, de még mindig van egy csomó szál. Jó ez az arc, nagyon is, csak éppen nem lehet izgulni a karakterekért. És az sokat el vesz belőle. Emlékeztek arra, hogy az elején kinyírták az egész tanácsot, Luxust és vele egy egész várost kiütöttek? Na ott volt feszültség, néztem is, hogy mi van itt. Aztán leült. Jól volt vezetve a történet, a harcok is elfogadhatóak voltak, mindenki kapott szerepet, minden, tényleg minden be lett hozva, csak éppen izgulni nem lehetett. Nagy kár.
Ennek ellenére ez jó arc, csak...na.