25 feb 18, 22:59:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 633 634 [635] 636 637 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2090041 alkalommal)
0 Felhasználó és 25 vendég van a témában
Ralite
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #9510 Dátum: 14 nov 24, 13:22:12 »

Az hogy eltűnnek nem lehet hogy azt jelenti, hogy egy másik dimenzióba kerülnek át?
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #9511 Dátum: 14 nov 24, 14:03:31 »

Zero mester ellen az anime kis kiegészítésében tényleg úgy tűnt, hogy Natsu mintha egy másik dimenzióba került volna miután elkapta a Genesis Zero.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #9512 Dátum: 14 nov 24, 14:54:46 »

Hát, ha ebbből felállnak(márpedig fel fognak, legalábbis Natsu biztosan), remélem nem úgy lesz, mint a NMJ alatt a Nats&Gajeel vs Ikersárkányok... amikor Sting meg Rouge aktiválták a Dragon Forvet és alázták Natsuékat, aztán azok meg kb a szemükberöhögtek.
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #9513 Dátum: 14 nov 24, 15:54:25 »

Itt az eléggé nevetséges lenne, míg ott csak szemléltette Mashima, hogy bizony, ekkora a különbség az erejük között. Itt nem ez lesz, ez tuti Nevet
De engem még mindig érdekel az az utolsó három Natsu és Gray képkocka. Szerintem lényeges.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Ashbringer
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #9514 Dátum: 14 nov 24, 22:21:03 »

A jég üti a tüzet, lehet. De a fény is a sötétséget, mégis együtt tudnak az ikersárkányok dolgozni. A mágiánál máshogy működnek a dolgok.
Naplózva
AtlasFlame
Újonc
*

« Válasz #9515 Dátum: 14 nov 28, 19:48:34 »

Szerintem  Natsu  az utolsó képkockánánál úgy néz ki mintha be ragelt  volna. Bár ha belegondolunk az is lehetséges,  hogy az Igneeltől kapott sálja felszivja az átkot mint anno Zerefnél. Kíváncsi vagyok,  hogy végül mi lesz ebből,  hamarosan úgyis megtudjuk.    Gondolkozik
Naplózva
Senais
Chuunin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Erza Scarlet

« Válasz #9516 Dátum: 14 nov 29, 16:46:42 »

Nekem az jutott eszembe, hogy Silver elment démonra vadászni. Lejegelt egy tűzsárkányt, akiről azt hittem démon. Erről kiderült, hogy tévedésből tette, mert rossz sárkányt talált meg. Itt nem lehet véletlen, hogy egy tűzsárkánytról hitte azt, hogy démon. Valószínűleg E.N.D-vel kapcsolatban akarta keresztülhúzni a tartaros terveit.
Natsu mikor Jackal ellen harcolt, a démon megkérdőjelezte, hogy Natsu közönséges ember volna.
Erre mikor Natsu bekerült a kockába, Silver egyből odament és ő vette át a harcot, egyből lefagyasztotta és eldugta börtönbe. Nyilván, hogy ne keltse fel a figyelmet, de elvette az Igneeltől kapott sálat is.
Ezek is gyanús dolgok.
Naplózva

"Láncaid lehulltak s im azontúl soká
Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
Slorasil
Gennin
*

« Válasz #9517 Dátum: 14 dec 01, 11:09:37 »

http://www.mangapanda.com/fairy-tail/411

Érzelmi hullámvasút  Gondolkozik
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #9518 Dátum: 14 dec 01, 11:53:43 »

Hát ez egy nagyon jó harc volt. Úgy összességében. Nagyon meglepett, hogy Natsu visszadobta Graynak a labdát.
És az is látszott, hogy itt még Natsu nem lőheti el az összes puskaporát. Maradt még benne, míg Grayben sztem ennyi volt. Örülök, hogy ebben a harcban Gray nagyobb szerepet kapott.
Mégegyszer: teljesen elégedett vagyok ezzel a harccal  bow Talán Hades óta először.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
sordoran
Chuunin
*

« Válasz #9519 Dátum: 14 dec 01, 12:03:54 »

Ez tényleg egy epic csata lett a végén. Tényleg egyedül azt vártam volna még, hogy Natsunak szárnyai is legyenek (dragon force upgrade), de ez pont így lett jó. Gray támadása telitalálat, mindkét értelemben. bow És vissza jutottunk a jelenbe, már várom következő részt.
Naplózva
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #9520 Dátum: 14 dec 01, 12:24:36 »

Remek fejezet és úgy fest vége a harcnak. FACE ON! Jönnek az Ishgal mágusok is!!! Nevet Ami a fejezet legjobb pontja talán. Legalábbis a cím erre utal hogy velük lesz valami. Én már nagyon várom őket elég régóta szóval kíváncsi vagyok kik is ők, mármint a maradék.
Naplózva

shiranai
Osztag Vezető
*

« Válasz #9521 Dátum: 14 dec 01, 14:51:37 »

Na ez egész jó volt, bár nem gondoltam volna, hogy Gray menti meg Natsu-t a memento moritól. Ezek szerint nem ölte volna meg Zerefet olyan könnyen, mint ahogy azt Geer gondolta. Összességében tetszett ez a harc, végre Natsunak megint a dragon force-ot kellet használnia.
És újra elértünk a face on részig, nem sokára jön a lumen is.
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 01, 14:52:12 írta shiranai » Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #9522 Dátum: 14 dec 01, 15:39:29 »

Gray túlélte erejének hála, Natsu dragon forceban képes volt le ütni Mard Geert.
Ishgal mágusokra kíváncsi leszek. Fordulat pont volt ebben a fejezetben, az biztos.
Naplózva

Ralite
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #9523 Dátum: 14 dec 01, 16:41:55 »

kik is azok az Isghal mágusok?
Naplózva
shiranai
Osztag Vezető
*

« Válasz #9524 Dátum: 14 dec 01, 17:18:17 »

A szent mágusok közül a 4 legerősebb. A nap falus küldetést az egyiküktől kapták Natsuék.
Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Oldalak: 1 ... 633 634 [635] 636 637 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins