Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #9240 Dátum: 14 szep 15, 18:57:26 » |
|
Pont erre gondoltam én is. Tuti hogy Gildartz. És vajon miért került börtönbe? Véletlenül lerombolt egy várost, netalán felkockázott egy fontos műemléket, vagy csak sokszorosított egy fontos személyt? Gyerek-gyerek, Gildartz feldobta a napom. Visszajöhetne már a fősztoriba is, már csak ő hiányzik, hogy minden nagykutya ott legyen azon a pár száz négyzetméteres roncskockán.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
mohric
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9241 Dátum: 14 szep 15, 20:55:19 » |
|
Én is egyből Gildartsra gondoltam. És róla nem nehéz elképzelni, hogy valamikor a múltban börtönbe került, őszintén szólva én már azon csodálkoztam, hogy egyáltalán szabad lábon van miközben a jelek szerint egy-egy munka elvégeztével lerombol 1-2 falut
|
|
|
Naplózva
|
Amikor az emberek nem fogadták el az igazságot hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak.
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #9242 Dátum: 14 szep 16, 09:41:06 » |
|
Manga fordítás ma vagy holnap várható?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #9243 Dátum: 14 szep 16, 20:56:12 » |
|
Miért rejtőzött igneel natsuba?
Engem igazából az érdekelne, hogy ha eddig ott rejtőzködött, akkor 7 évvel ezelőtt miért nem tette meg ugyanezt a lépést akkor Tenrou szigetén? Értem én, hogy kellett valami Natsunak, hogy ha már Gray-nek is van valami, meg hatásos belépő volt, csak kicsit fura számomra, hogy akkor hagyta az egészet és most meg előlép. Kuro25: értem én a magyarázatodat, csak még mindig valamelyest nekem furcsa ez a lépése. Miért most? O.o
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 16, 21:05:11 írta samdav »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
GDAVID
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9244 Dátum: 14 szep 16, 21:20:05 » |
|
Vagy kapunk egy rövid Achnologia-Igneel párharcot Igneel vagy talán mind a kettő súlyosan megsérül a harc végén kapunk valami flasback-t meg magyarázatot aztán lehet Natsu kap egy Siegfried féle power up-ot (megfürdik a sárkányok vérében ) utána nem tudom de ez is egy lehetséges irányvonal
|
|
|
Naplózva
|
A sport megtanít becsülettel győzni és emelt fővel veszíteni vagyis a sport megtanít élni
Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent, nekem szülőhazám itt e lángoktól ölelt kis ország, messzeringó gyerekkorom világa. Belőle nőttem én, mint fatörzsből gyönge ága s remélem, testem is majd e földbe süpped el. Itthon vagyok.
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9245 Dátum: 14 szep 16, 21:55:06 » |
|
Engem csak két dolog érdekel. 1, Először miért nem reagáltak a sárkányölők Acnologiára? 2, Valószínűleg a bennük rejtőző sárkányok reagálnak rá valójában. Akkor Sting és Rogue miért nyomorkodnak ugyanúgy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaiox
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
His name is Robert Paulson
|
|
« Válasz #9246 Dátum: 14 szep 17, 15:04:11 » |
|
"Most legalább megtudtuk hogy a sárkányölők jinchuurikik."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9247 Dátum: 14 szep 17, 16:10:37 » |
|
Mashima-sensei új mangája ill. Oneshot mangája angolul most már végre olvasható. Remélem lesz folytatása.... Nekem bejött. Semmi újdonság igazából tipikus Mashima. http://readms.com/r/one_shot/Starbiter%20Satsuki/2542/1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #9248 Dátum: 14 szep 17, 17:02:32 » |
|
Wendy Erza combó lány a főszerepben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9249 Dátum: 14 szep 17, 17:38:22 » |
|
Wendy Erza combó lány a főszerepben Az a mosoly a vége felé eléggé Mavis-es volt szerintem. De amúgy ja FT csajok kombója. Az a kard ami ellen harcolt nem semmi. Nem is vártam kevesebbet Mashimától. Remélem lesz folytatása mert hát a story ugye nincs befejezve szerintem ez csak egy promó volt hogy a nem olyan távoli jövőben láthatunk egy újabb Mashima never endinget. Nekem bejött mert csípem a szamurájos dolgokat/fanservice-t. Plusz ahogy olvastam egyből Gintama jutott eszembe a sok hülyéskedés miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sternritter Zanpakuto
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9250 Dátum: 14 szep 18, 08:06:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha valaminek erős magja van, nem törik el, ez igaz kardokra és emberekre is" - Musica (Rave Master)
Szupercsapatom: Songoku, Natsu, Kurosaki Ichigo, Monkey D.Luffy, Inuyasha, Yusuke Urameshi, Naruto, Edward Elric, Touta Konoe, Haru Glory, Meliodas, Toriko, Oga Tatsumi & Beelze. Nők: Android 18, Erza, Inoue Orihime, Nico Robin, Sango, Kurama, Temari, Karin,Kirie, ELIE, Ultear, Motoko Kusanagi, Lina Inverse, Ms. Marvel. Egyéb: Batman, Hour Man, Hulk, Pókember, Vasember,Baymax, Spawn
|
|
|
Don Diablo
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9251 Dátum: 14 szep 18, 14:24:54 » |
|
Ha most itt kicsapják Achnologia-t én kiakadok.:DSzerintem neki még Zerefnél is keményebbnek kéne legyen...........
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ures1
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Inferno -Devil King-
|
|
« Válasz #9252 Dátum: 14 szep 18, 14:52:27 » |
|
Az lenne jó ha Acnologiát láthatnánk emberi formában, És lenne egy olyan forma olyan mint a SSJ4, egy Sárkány-Ember hibrid Forma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9253 Dátum: 14 szep 18, 16:59:41 » |
|
Ha most itt kicsapják Achnologia-t én kiakadok.:DSzerintem neki még Zerefnél is keményebbnek kéne legyen...........
És elvileg fél E.N.D-től. Szóval, akkor E.N.D a legerősebb az FT világában. Vajon Achnologia is elvesztené az erejét, ha bekapna egy ARC-ot? Talán még emberré is visszaváltozna.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Don Diablo
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9254 Dátum: 14 szep 18, 19:41:37 » |
|
Az lenne jó ha Acnologiát láthatnánk emberi formában, És lenne egy olyan forma olyan mint a SSJ4, egy Sárkány-Ember hibrid Forma.
Az elvileg a Dragonforce.És minnél többször használlja azt egy sárkány ölő, annál inkább sákéány lessz.Elvileg. Nekem egyébként az jött le hogy azt akkor tudják aktiválni maguktól a sárkány ölők, ha sárkány vérben fürdenek.Pl Stingék is tudják aktiválni mert megölték a sárkányukat és fürödtek a vérükben.Achnologia dettó. Az a helyzet hogy én szinte biztosra veszem hogy E.N.D az Natsu.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|