Nem hiszem el, hogy Kuro25- nek igaza lesz....
Mégpedig, hogy várjunk még azzal, hogy Silver tényleg Deliora-e. Nem semmi
Örülök hogy nem én írtam le mert nem szeretek "Én megmondtam"-ozni.
Ha összevetjük hogy eddig milyen volt Silver és miket mondott eléggé egyértelmű volt hogy valami nem stimmt. Először is Natsuékkal kedves volt Deliorából ezt nem nézném ki. Natsut egyértelműen azért fagyasztotta le hogy ne derüljön ki hogy ő ki. Talán ezért is mondta hogy "Ne ejtsd ki ezt a mocskos nevet" mert valami terve volt még pedig hogy ténylegesen ellenségként kezeljék.
Egyébként ha igaz hogy a kamrában támasztották fel akkor abban is igazam volt hogy Mard Geer tervezte ki az egészet vagy Kisu. Elvégre tuti nem pár napja kezdtek el ténykedni. Márpedig ha szándékosan Gray miatt támasztották fel az apját akkor nagyon jól ismerik a FT-t. Bár ez nem meglepő hisz Zeref Natsut is jól ismeri. És eleve baromság az az egész miszerint Marde Geer nem veszi számba az embereket nem tudom már ki írta nem rég. Hülyeség is lenne mert oké hogy kemények de láthatóan nem szabad lebecsülniük a mágusokat pláne a FT-t.
Silver szándéka pedig egyértelmű fel akarta ébreszteni Grayt és kicsit feltápolni. Rég kinyírhatta volna már ez látszott is nem egyszer. Tipikus shounen hogy az apa fel akarja tápolni a fiát. Lásd Bleach pl vagy Dragon Ball etc.
Egyébként még amikor azt mondta Deliora akkor is pont ugyan úgy röhögött mint Gray apja. Ez az előző heti fejezetben derült ki ugye. Csodáltam is hogy senki nem említette.
Most már nagyon kíváncsi vagyok hogy mikor és hogyan támadt fel.
Akkor most Silver mégse Deliora? Ennyit erről.
Fura lenne ha Silver ennyitől elpatkolna,kiütés még belefér.
Márpedig tuti el fog patkolni ugyanis ha nem láttad volna átsuhant rajta az a gömb izé. Gray is meghalt volna anno a sárkányok támadásától ha nincs Urtear. Max Gray lejegeli az apját nála is bevált a vér jegelése bár ott Urtear ellen ugye nem volt ekkora seb.
Ha Silver bedobja, hogy ugyanazon okból akarta megölni a fiát mint Urtear az anyját, akkor agyf*szt kapok. Egyáltalán miért és... áh.
Ezt kétlem akkor most nem segített volna Graynek. Lehet hogy azt mondta meg akarja ölni de az utolsó pár mondatából tisztán látszik hogy erre még csak gondolni se gondolt. Bár tény hogy elég véresre verte a fiát.
Amúgy Silver szerintem pont azért fagyasztotta be az egész harcszínteret mert tudta hogy Gray képes felhasználni az ő jegét.
Mindenesetre túl sok meglepi nem ért engem de ettől még izgalmas volt a harc és szépen kidolgozott. Gray taktikus harcmodora fergeteges volt. Nagyon várom mi lesz Silverrel jövőhéten. Hátha megtudunk valamit Gray anyjáról is. Egyébként van egy olyan sejtésem hogy nem hallomásból ismeri Silver Ur-t és Leont.
A harc megoldódott Pokémon logikával: Az Acél szuper effektív a Jég ellen. Erről ennyit. Volt egyáltalán bárki, aki elhitte, hogy Gray elsüti az Iced Shellt? Grayt párszor már ki lehetett volna csinálni, majd pont most mi? Ezen a ponton már nem számítok semmi váratlanra.
Mashima remélem nagyon átgondolta Silver magyarázatát. Ha nem találom elég jónak, akkor a Fairy Tail is csatlakozhat azokhoz a szériákhoz, amiket korábban nagyon szerettem, de a pocsék húzásaik miatt kiábrándultam belőlük.
Márpedig szerintem nagyon is jól ki van dolgozva a story sőt még nagyon az elején vagyunk. Egyébként én majdnem elhittem az Iced Shell-t. Persze tudtam hogy Gray nem hal meg de ettől még jó kis harc volt. Ha nem vetted volna észre Gray-t nem véletlen nem csinálta ki Silver. Nem ez volt a célja.
Mashima engem pl sokszor meglepett. Lehet hogy nem epikus húzásokkal de akkor is. Egyébként szimpla fizika hogy az acél hatással van a jégre. Nem értem ezen mi olyan meglepő.
Az meg röhej netovábbja hogy a kommentelők többsége egyből Erzát emlegeti megint. Komolyan ha ennyit se tudtok lenyelni akkor mi az Istenért olvastok Shounent? Olvassatok inkább seinen-t vagy horrort.
Egyébként MS verzióban van egy spoiler kép a jövőhéten induló FT Zero-ból.
Mavis milyen kis cuki már.
http://img.mangastream.com/cdn/manga/3/2445/02.jpgAmúgy Silverhez és Grayhez vissza kicsit. Kíváncsi vagyok vajon Silver tanít-e Graynek Démonölő mágiát.
Szerintem valami olyasmi lesz, hogy jelenleg Silver és Deliora tudata/emlékei egyszerre vannak egy testben. Ergo azért támadta meg Grayt, mert Deliora tényleg meg akarta ölni őt, de Silver tudata megakadályozta, hogy a teljes erejét bevethesse. Ezért nem vette fel a démon alakját. Elvégre azt nehezen tudnám elképzelni, hogy Silver önszántából belépjen a Tartarosba.
Fentebb leírtam mi miért történt és hogy Silver hogy kerülhetett be a Tartarosba. Nagy esély van rá hogy nem önszántából került be és valami tervet eszelt ki. Valószínűleg ő akarta lenyomni a Tartarost de neki nem ment és mikor látta hogy FT-sek támadnak tudta hogy jön a fia is. Ezért megakarta neki mutatni milyen kemény harcok elébe néz. DE utóbbi miatt is beléphetett akár önszántából bár kétlem mivel akkor elve nem szabadott volna meghalnia. Tuti hogy feltámasztották.