nekem valahogy ez a Silveres rész igen csak gyengécskén hat mivel, Deliora nem volt valami borzalmasan erős mivel UR lenyomta igaz élete árán de akkor is gray sokkal erősebb lett mint UR, na meg hogy jön Deliorához az hogy jég démon ölő? nekem valahogy ezek nem állnak össze mert ahogy gray emlékezett vissza igen csak jégtől eltérő támadásokat használt. mondjuk az hogy natsuékat miért kedvelte meg mondta hogy miért pont ők nem érte.... 1x találkozott natsuval annyi időre hogy össze ütöttek hát akkor honnan ismerné olyan jól meg minek segített volna nekik
meg ha a tartaros tagja és ott mélyen tisztelt akkor mért nem segített neki a tartaros többi démonja mikor lejegelték?
és Silver személyéből nem olyat ismertünk meg akk tombolva öldökölne, inkább elegánsan mint a tűz faluba fogja és az egészet jégre teszí
Mit nem lehet ezen érteni? Gray-t nem véletlen fogadta be Ur anno. Gray apja is jég mágus volt ez tuti. Nem kútfőből kapott mágikus erőt már pedig azt nem mindenki tud használni. Deliora pedig Zeref démona szóval nem csoda hogy Gray apját is kinyírta ráadásul azt sem tudjuk hogy anno milyen erős volt az apja. Sőt már az sem lepne meg ha megszállta volna az anyját ezért tudta lenyomni az apját.
Már bocs de Ur nem győzte le egyáltalán Deliorát. Legalábbis szerintem az nem győzelem ha lefagyasztja az idők végezetéig. Ahogy azt láttuk ez nem is sikerült. Egyébként Gray anno mikor Natsuékkal akarta lenyomni a faluban akkor is az Ice Shield-et akarta használni gondolom nem véletlen. Igaz ott már nem is volt ereje tejében. Egyébként Deliora egy egész falut irtott ki és még ki tudja hányat szóval igen is erős volt.
Arra meg már válaszoltam hogy Silver hogy lehet jég mágus vagy akár jég démonölő. Sőt az utóbbi lehet hogy csak kamu ahogy az is hogy kedveli Natsuékat. Nem kell mindent készpénznek venni ahogy azt láttuk a mai fejezetből is Silver nem Gray apja, legalábbis nem úgy mivel meg van szállva a teste. Egyébként mivel démonok nem biztos hogy minden amit mondanak igaz is nem véletlen ők a rosszak.
Az a baj hogy az eddig látottak alapján ítéled meg Silvert és látod hogy mi miért történik. Én még arra se vennék mérget hogy Silvert valóban Deliora szállta meg. Ahogy írtam akár hazugság is lehet, lehet hogy egy tök más valaki szállta meg. Bár kétlem. Egyébként Nem tudjuk hogy anno miért tombolt Deliora lehet hogy valaki irányította lehet hogy Mard Geer vagy valamelyik démon barátunk. Szóval a lényeg hogy ne vonj le elhamarkodott következtetést főleg ne az elején. Igen az elején mert most kezdjük megtudni mi is történt. Nem lepődnék meg ha a Tartaros már a kezdetek óta szövögetné a terveit. Nem fél perce jelentek meg a színen hisz a manga kezdete óta kb tudjuk hogy hány sötét céh van és ők mindig is benne voltak. Várjuk ki a végét eddig sem csalódtunk történetileg Mashimában. Legalábbis én nem.
Bár ha Gray le fogja győzni Silvert tuti otthagyom az FT-t.
Akkor most dobd mert tuti hogy ez lesz. Valahogy nem tudom elképzelni hogy Gray meghalna, bár egyszer megtörtént de akkor Urtear megmentette ugye. Viszont nekem tetszene a fordulat ha meghalna pedig bírom őket Juviával. Ha már itt tartunk furcsállom hogy Juvia megérezte mi van vele. Lehet hogy ő segít be neki? Vagy egy újabb Saberes jelenik meg segítségnek? Viszont ha nem egyedül nyomja le az tetszene egyértelműen erősebb Silver/Deliora.
Na de akkor a véleményem. Cseszett jól meglepett Mashima nem igazán számítottam erre a fordulatra. De nagyon bejött és logikus is ha azt vesszük mire képes a Tartaros. Az is tetszik hogy nem váltak szét a harcoló felek hanem bevonják egymást Natusék. Érdekes hogy itt Mashima ezt meglépte míg a másik mangában EDDIG MÉG NEM! khmmm.
Minerva gombaszedő akciója nagyon ütött.
Úgy fest tényleg az irányítóba mennek és nem az ARCokat nyomják le ami logikus.
És a végére. Lesz valami Natsu special plusz Július 1-én kezdődik a Fairy Tail Magazinban a Fairy Tail Zero Manga. Éljen!!! Remélem a magazint is felteszik valahova torrentre pl mert érdekelne mik lesznek benne. Úgy fest FT adagban nem lesz hiány a nyáron.Már miért ne győzhetné le. Ahogy Ur megtette Deliorával úgy Gray is megteheti vele. És itt nem magára a technikára gondolok. Azért Deliora most is csak Deliora, csak más a kinézete. Számtalan esetben láttuk, hogy egy gyengébb legyőzi az erősebbet hol trükkel, hol szerencsével. Viszont itt szerintem más fog történni. Én már várom, hogy mikor érkezik Gray segítsége. Gondolom tudjátok kire gondolok, hiszen ő mindenáron le akarja győzni Deliorát.
De jó hogy te is leírtad pont rá gondoltam én is vagy Saberből Rufusra.
Szerintem mikor a Tartaros feltámasztotta vagy mi,akkor adtak neki valami pluszt is.Ugye Gray eddigi visszaemlékezéseiből nem igen láttuk,hogy Deliora jég mágiát használna.Ezért gondolom,hogy a jég mágiát a Tartarostol kapta,bár ez em biztos.
Erre gondoltam én is hogy tuti kapott valami buffot Tartarostól hisz minden akit betettek abba a kis kamrába kapott buffot is. Bár ahogy írtam a jég mágiát szerintem Gray apjától kapta.