hades király igen csak kedve szerint szórakozik a szellemek királyával
Azért ez így túlzás mert ezzel azt állítod hogy Spirit King-nek nincs esélye. És ahogy láttuk ez nem igaz. Azok a rózsabokros támadásai sem hatottak az öregre.
Hades meg is lepődött kissé azért.
Örülök hogy nem ment el rájuk az egész fejezet. De hál Isten Mashimában megint nem kellett csalódjak hogy elszarja a harcot a két király közt. Simán kinézek ebből egy 3-4 fejezetes harcot úgy hogy közben áttérünk máshová is.
Azért basszus, libabőrös lettem a rész végére. És nem csak azért, mert Lucy megkapta Aquarius varázserejét, hanem most az uranot is teljesen egyedül képes volt használni! A király sem tolja szarul, multi taskingol mintha semmi gondja nem lenne
Viszont ami igazán foglalkoztat, hogy ez az erő átadás ideiglenes vagy végleges? Mert ha végleges, akkor Lucy hatalmasat fog ugrani erőben!
na meg a másik, csak szerintem hasonlít ebben a göncben egy idősebb Wendyre de piszkosul? Főleg a dupla copf miatt!
Ez engem is nagyon érdekelne, mármint ez az erő átadás. Az is érdekelne hogy erre csak a király képes vagy maguk a szellemek is mert akkor érdekes dolgok alakulhatnak ki ugye. Belegondolni se merek hogy full powerrel és Aquarius teljes erejével mire lenne képes Lucy ha most egyedül képes volt elnyomni az Urano Metriát. Egyébként megmondtam én hogy jönni fog a támadás csak 2 fejezetet késett.
Egyébként basszus az elmúlt két hétben tuti hogy torony magasan vezet a shounen fight mangák közt a Fairy Tail. Legalábbis nálam. Évek óta nem váltott ki belőlem shounen manga olyan reakciókat kb oldalanként hogy "anyád" "azt a büdös k.. életbe" stb.
Letettem a hajam a rendesen.
Ami Lucy Wendy hasonlatot illeti való igaz hasonlít rá kicsit de csak a két copf miatt. Amúgy jó kis ziccer lehet ez is poénnak szegény Wendy-re.
Már előre látom ahogy azon viccelődnek hogy Lucyből Wendy lett és megint elsírja magát hogy neki nincs hatalmas melle.
Mondjuk a nagyobb poén ziccer inkább Juvia lehetne. Amúgy is mindig szerelmi riválisnak képzelte Lucy-t és most hogy megkapta Aquarius erejét most már ő lenne a 2. víz alapú mágus a céhben ugye.
Egy biztos Lucy megkapta Aquarius erejét most már csak az a kérdés hogy meddig és hogy erre képesek maguk a szellemek is vagy csak a Király. És ugye hogy ez a harcok végeztével megszűnik-e majd vagy csak azért kapta most meg mert a Király látta hogy ez az erő kell Jackal ellen. Megjegyzem elég lett volna lehet egy kis buff is simán hogy eltolja az Uranot bár lehet közben kivégezték volna Jackal támadásai mert nem valami türelmes kölök.
Arra leszek kíváncsi még hogy Jackal vajon túlélte-e a támadást vagy sem.
Egyébként most jut eszembe ugye Aquariust Lucy csak akkor tudja megidézni ha víz van körülötte. Ez vajon rá is igaz hogy ha esetleg végleges lesz ez a power átadás akkor ő is csak akkor tudja használni?! Bár ahogy láttam most sem volt vízben szóval.... hmm ez egy újabb kérdés.
Amúgy ha már Juvia milyen jó kis kombókat tolhatnának majd a jövőben.
Alig várom a színes változatot.