Kana mikor volt badass? Mikor felsült Bluenote ellen vagy amikor KÖLCSÖN mágiával menőzöt részegen az arénában?
Bocsi, csak Kanával van bajom nem a mondandóddal.

Wendy elég menő volt, hogy egy friss dolgot említsek.
Ja igen Wendy-t totál el is felejtettem pedig elég friss dolog még.

Egyébként értem én hogy Kanát nem csíped elvégre nem is kapott kb szinte semmi szerepet. Meg azért ne az alapján ítélj hogy nem nyomta le Bluenote-ot. Egy Gildartz szintű ellenfelet egyik FT tag se nyomta volna le (szerintem még Makarov sem) csak Gildartz. Persze hogy semmi esélye nem volt, ráadásul akkor még fel sem fogta mi az a Fairy Glitter. Viszont a Mágia Játékokon már eléggé ott volt a szeren és Mavis is elmondta hogy Kana is nagyon erős főleg mert Gildartz lánya de ugye őt ez nem érdekli mert alapból az apja miatt akart mágus lenni. Szóval félig egyet értek veled meg nem is. Ha komolyan venné a dolgokat akkor tuti hogy bőven S osztályú mágus lehetne ő is. És van egy olyan sejtésem hogy vagy ő vagy Erza lesz majd a végén a Céh mester. Mivel én úgy gondolom hogy túl sok volt már a pasikból ideje megint egy női vezérnek lennie.

Bárkit le tudna nyomni a Ft-ből? Na ezt szerintem gondold át még egyszer.
Figyelj, én szeretem a Ft-t, és azt hiszem, van is némi fogalmam róla. Alapjáraton azt a kommentet viccnek szántam. De amit írsz az is túlzás. Látszik, hogy míg te nagyon szereted Lucy karakterét, én annyira nem, persze nincs vele semmi bajom. Az is igaz, hogy shonen mangában, inkább a férfi karaktereket preferálom. De attól még természetesen lehet női, harcos karakter is badass. De véleményem szerint (! tehát ez szubjektív), Lucy nem az.
Persze ő az egyik főszereplő, aki körül, mint említetted is, (és tisztában is vagyok vele) sok rejtély van. És valóban nem is gyenge. De azért nem szabad elfelejteni, hogy bármelyik csillagszellemét 1v1-ben egy Natsu kaliberű ember lenyomná. Nem is beszélve az olyan állatokról, akik Natsut a kisujjukkal lenyomnák. Persze lehet, hogy most a szó soros értelmében nincs igazam, de a lényeg, hogy én nem tartom olyan erősnek. Sőt, nem is olyan erős, mint sokan mások. És (még egyszer kihangsúlyozom, hogy véleményem szerint) én úgy látom, hogy ahogy eddig Lucy szerepe a mangában soha nem az erején, harcain múlott, sokkal inkább az érzelmein, döntésein, úgy ez most sem fog megváltozni.
Ui. De attól, hogy nem egyezik a véleményünk, nem kéne nekem ugrani. Én tiszteletben tartom a te véleményedet, még ha nem is értek vele sok mindenben egyet.
Szerk. Mondjuk már nem először vitázok valakivel Lucy karakterét illetően. Lehet, hogy én állok rosszul hozzá a karakterhez. Nem tudom. Én mindig is úgy tekintettem rá, mint Natsu társára, aki nem az erejével, hanem a szívével, akaratával, megérzéseivel, eszével segíti a csapatot. Szerintem erre jó példa a legutóbbi, mágia játékos arc, az elsötétülés kapu bezárása körüli mizéria. Ha ott nincs Lucy, akkor kb. vége a mangának. De ott sem az ereje, hanem a döntése, megérzése kellett. Az ellenségeket viszont nagy százalékban nem az ő feladata kiütni. Mások ezt hogy látják?
Oké ez nem ebbe a topicba való téma de továbbra is úgy gondolom hogy Lucy bárkit le tudna nyomni a céhben az Urano Metriával. 1 vs 1-ben alap hogy nem hisz nincs olyan erős csillag lelke aki felveheti egy S osztályúval a versenyt. Még Loke vagy Capricorn sem. De mint azt tudjuk nincs olyan szabály hogy 1 vs 1 mivel Lucy képes akár több szellemet is idézni.

Egyébként nem vitázok én veled csak szerintem rosszul látod a dolgokat vele kapcsolatban mert élből nem csíped a karakterét és ilyenkor az ember hajlamos túlzásokba esni. egyébként nekem nem ő a kedvencem a mangából a lányok közül de a Top 3-ban benne van.

Kanánál biztosan van egy érdemleges pont.Az pedig a céh megmentése a robbantástól és kártyaként felvitték a "kockára".
Ui:Kuro először meg sem ismertelek az új képed miatt.Egész jó.
Kösz hogy említetted, ezt el is felejtettem, szóval ja Kana a nap hőse ha úgy vesszük, úgy hogy tessék nem leírni őt is.
Ha tetszik a képem Ichigo akkor itt a full kép. Area D Manga 6. kötetének a borítójáról szedtem, jó kis Shounen fight manga de a komolyabb változatból nem egy Bleach vagy Naruto szintűre kell gondolni.
http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20131215115139/aread/images/f/fb/Volume_6.pngTyűha te már nagyon túl komplikálod a dolgokat.

Egy biztos Mavisnek semmi köze Kyoukához nyugi. A death and ressurection pedig csak a felsorolás része amikor mondja hogy milyen felesleges minden hiszen az embereknek semmi esélyük, azt nem Kyoukára érti úgy alapjáraton hanem mindenkire.