Na, akkor lássunk neki ennek a fejezetnek is.
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/374/9 Tetszett Gray belépője, végre nem a megszokott "Natsu save the world" -öt látjuk. (csak majd 4 oldallal később
)
A nagy kérdés, kinek "öltözik be" Franmahlt?
Nekem erről is van egy elméletem. (Na igen, miről nincs?
)
Mi van akkor, ha az a rejtéjes erő, az Natsu?
(Nyugodtan nézzetek hülyének
) Tulajdonképpen csak Lucy volt holt-kómás állapotban amikor meglátta az E/3, hímnemet, Natsun és Happyn inkább zavartság látszott. És még lehetséges is, elvégre itt:
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/366/12 Franmahlt elkezdte kiszívni Natsu erejét, de annyira, hogy Natsu már jócskán megérezte, hogy csökken az ereje. Nem tudta teljesen elnyelni, de egy részét igen. Natsu esetében már az is sok.
És az is lehet, hogy képes az elcsent mágikus energiát felerősíteni. Úgy meg már elég kemény.
Bár, ha őszinte akarok lenni, nekem Gray és Kisu beszélgetése miatt tetszett legjobban ez a fejezet.
Bár látszólag semmit nem tudtunk meg abból a kis gondolatfoszlányból, amit elejtett Kisu, mégis elég sokat. Ha megfigyeltétek, Kisu felismerte Grayt, mint Silver egyik "hozzátartozója", így nyilván való, hogy korábban már látta. Ha egy fotón vagy egy "lacrimán" (nem tudom, hogy a démonoknak van e ilyen) keresztül is, de látta. Ahhoz, hogy tudja ki Gray, ismernie kell az arcát és a nevét, (na jó, ez erősen Death Note hatású lett
... ), na meg a Silverrel való kapcsolatát is. Mondjuk, a nevét már Lucy és Wendy kikiabálták. Na most. Nekem viszont erősen van egy olyan érzésem, hogy Silver nem kezdte el a Grayről készített lesifotóit egy szép "családi" estén mutogatni a démonok között.
Az elmém egy olyan fantáziát szült, ami még egy kicsit egybe is vág a dolgokkal. Lássuk: Arra gondoltam, hogy Deliora maga Gray. Igen, ezt erősen kétségbe vonná mindenki, aki olvasta a mangát, és egymás mellett látta a két említettet. Viszont, én arra gondoltam, hogy Deliora is Zeref könyvéből származó démonként, ismerte a Tartarost. Sőt, a "csapattársuk" volt. Egy nap elkezdett tombolni az egyik faluban, Silver pedig kiszedte Gray lelkét Deliorából, s gyermek testbe ültette. Azt nem tudom mi oka lehetett rá, talán Deliora túl sokat pusztított, és úgy látta jónak, ha megfékezi. Az viszont, hogy eltávolította Grayt, nem jár együtt a démon halálával. Így a tomboló lelketlen lény tovább gyilkolt. A gyermek kiszállt a démonból, s mit sem tudva hevert a földön eszméletlenül. Ekkor talált rá Ur. Innen nagyjából szerintem mindenkinek ismerős a sztori, Gray Urnál tanult, semmire sem emlékezett a "démoni korszakából", s azért élt, hogy legyőzze szülei gyilkosát, Deliorát. (Igazság szerint nem is voltak szülei, csak ő ebben a hitben volt, s lelke mélyén amikor meghallotta Deliora nevét, az agya automatikusan ezt a háttérsztorit generálta le: ,,Deliora ölte meg a szüleimet, bosszút kell állnom!") Egészen idáig, Gray a Tartaros cinkosa volt, s Silver megpróbálta "megmenteni" őt, azzal, hogy kiszedi a démonból, mert az ismereten okokból csak tombolt és tombolt, s Silvernek azért volt egy kis emberi oldala, na meg lelkiismerete, és ezt nem hagyhatta figyelmen kívül. Így próbált mindent megóvni. Grayt és az embereket is. Viszont Gray, később, mint tudjuk, a Tartaros ellen fordul. (A mostani fejezetek.) Ezért Silver árulónak gondolja Grayt. Így még az is érthető, hogy Silver miért mondta Gray nevét "mocskosnak", amikor Natsuval beszélgettek. Hiszen a saját "bajtársai" ellen fordult. Gray-nek azért olyan a szaga, mint Silvernek (és fordítva), mert Silver "teremtette". És azért használ ő is jégmágiát. Tehát úgyis mondhatjuk, hogy igen, Kisu mondatát befejezve: A FIA. Persze csak ha ezt az elméletet elemezzük. Nem hinném, hogy vér szerinti kapcsolat van köztük.
De ez egy nagyon egyedi elmélet.
Viszont ügyeltem arra, hogy minden kis darabka a helyén legyen. De ha ez még sem sikerült, akkor bocsi.
Várom a véleményeket.