rikito1996
Gennin
Nem elérhető
Lightning Dragon
|
|
« Válasz #7890 Dátum: 14 jan 27, 19:55:51 » |
|
biztos hogy gérard nem fog meghalni elvégre az OS se akarja elveszteni a mágikus erejét mivel a tartaros a szövetségesük tudják hogy mit terveznek. Silver szerintem gray bátyja lehet és azért olyan az illata is és azért utálja gray-t mert miatta halt meg a családja és emiatt lett démon... habár azt mondták hogy a tartaros minden tagja egy démon zeref könyvéből szóval ők nem lehetnek emberek http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/356/33
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7891 Dátum: 14 jan 28, 10:30:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mohric
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7892 Dátum: 14 jan 28, 17:06:07 » |
|
A Tartaros minden tagja démon Zeref könyvéből oké, de attól még lehet, hogy valamikor emberek voltak akiket Zeref könyvének mágiájával változtattak démonná. Viszont a jövő Gray elméletet nem támogatom. 1 már kicsit lapos a téma, 2 ha a Croccusban lévő kapun keresztül jött, akkor a kapu pusztulásakor vissza kellett volna térnie a saját idejébe, ahogy Rouge is. Bár esetleg a Tartaros is építhetett magának egy kaput elvégre Zeref mágiája, de nem hiszem, hogy rendelkeznének a működtetéséhez elegendő mágiával.
|
|
|
Naplózva
|
Amikor az emberek nem fogadták el az igazságot hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak.
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7893 Dátum: 14 jan 28, 22:25:45 » |
|
Ha belegondolok simán lehet a jövőbeli Gray. Az Elsötétülés Zeref mágiája, és ha a démonoknak ne lenne meg akkor ki másnak. Már csak arra várok hogy E.N.D. és Zeref mikor jelenik meg végre.
Gerard biztos nem hal meg, túl sok potenciál van még a karakterében. Ultearban már semmi ilyesmi nem volt, jó lett és a fény útján kezdett el járni, hogy a hibáit jóvá tehesse. Ultear ezt a képességeihez mérten meg is tette, és szép lezárást kapott. Gerardban még rengeteg a lehetőség, lehet itt akár Erzával való kapcsolatra gondolni, de én személy szerint Gerardot a döntő csatáig életben hagynám (vagy végig) , és utána lehetne egy time skip kb. mint a Rave Mesterben is.
Az OS (Brain kivételével) pedig szerintem Gerard társai lesznek. De ha meg is halna bízom Mashimában hogy visszahozza valahogy. Vagy démonként (ez nagyon tetszene) vagy akárhogy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
olcha94
Chuunin
Nem elérhető
.
|
|
« Válasz #7894 Dátum: 14 jan 30, 13:27:55 » |
|
Szerintem Silver tuti nem Gray. Úgy értem, mért csak Natsut említi meg, mint ha probléma lenne, hogy pont ő van ott, amikor az egész FT mag kb. ott van és már Laxusékkal is meggyűlt a bajuk. Ha valóban jövőbeli Gray lenne, akkor az egész FT miatt szomorodna el. Inkább valahonnan ismeri Natsut Silver, mint ahogy Zeref is ismeri, csak nem tudjuk, hogy honnan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NekoHanachan
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #7895 Dátum: 14 jan 30, 19:48:38 » |
|
Én is ilyen elven vagyok! Meg ,mint már mondtam eléggé gáz lenne ugyanaz a poén..:| Már csak egy kérdés van...Akkor Silver mégis ki valjóban Gray-nek? xd
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mulandó játékszer!Olyan,mint egy üveggömb... Ha leejted darabjait nehezen találod meg...De akár el is veszítheted azokat..!
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7896 Dátum: 14 jan 31, 10:36:37 » |
|
Tessék, olvasnivaló! http://readms.com/r/fairy_tail/369/2230/1Hát őőő. Erre gondolom senki sem számított.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7897 Dátum: 14 jan 31, 10:50:26 » |
|
Hogy milyen ostoba volt az exelnök, istenem. Komolyan azt hitte, hogy majd várnak addig, míg átadja valaki másnak a kulcsot? Viszont így megoldották, hogy ne keljen Gerardnak meghalnia és mégis feloldják a pecsétet. Az azért érdekes, hogy Machbeth (azt hiszem ez Midnight neve) azt mondta Gerard összezúzta a szemét http://readms.com/r/fairy_tail/369/2230/9 , aztán hét oldallal később mégis szemeznek egymással http://readms.com/r/fairy_tail/369/2230/17 . A másodikat biztos sokan ki fogják színezni. Elfman most már be is indította a lacrimát, vagy csak készül elpusztítani a céhet (és önmagát vele együtt)? Mondjuk nem tudom, hogy miből gondolja, hogy elengedik Lisannát. Vagy a macro hatása alatt áll? Nem sokat tudunk ennek a képességnek a működéséről .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 31, 10:56:45 írta shiranai »
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Lehel94
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7898 Dátum: 14 jan 31, 10:51:16 » |
|
Nos ez egy jó fejezet volt. Hát mégis Midnight csinálta az egésszet a rémálmával. De Gerard szétzúzta a saját szemét,tehát igy nem volt hatással rá szerencsére. És végre láthattuk azt a mágiát,amit anno Jura ellen akart bevetni. Egy kicsit arra emlékeztetett,mikor a Naruto-ban Madara legyalulta a csatateret a meteoritokkal. Mert szerintem az egy meteorit a jobb kockában nem? http://readms.com/r/fairy_tail/369/2230/13Gerard végre megmutatta,hogy ki a legény a gáton jól szétverte az OS-t. Igy már nyugodtan lehet mondani,hogy anno jogosan érdemelte ki a szent mágs cimet. Hiszen szétverte az OS-t,ami még Natsue-knak is nehéz volt anno. Arra meg lehetett számitani,hogy meghivja őket a sajét céhükbe,hogy Zeref meg démonai ellen harcoljanak. A volt elnök megásta a saját sirját,mikor ő lett az utolsó pecsét,és Kyouka nem habozott azonnal kinyirni. És igen a pecsét feltört,tehát akkor következhet a rettegés. És a végén Elfman csak megteszi,amire Sayla utasitotta,de most valyon tényleg elpusztitja a FT-t,vagy valaki közbeavatkozik,és megállitja mielött felrobbanna a lacrima. És a kövi fejezet ciméből itélve,lehet visszatérünk Mira-hoz vagy Minerva-hoz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 31, 10:57:49 írta Lehel94 »
|
Naplózva
|
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #7899 Dátum: 14 jan 31, 10:51:48 » |
|
uuuuu Jellal igazán kemény legény. Nem gondoltam volna, hogy ez Midnight genjutsuja arra meg végképp nem, hogy összeroncsolja a saját szemét, hogy kitörjön..király fejezet!
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #7900 Dátum: 14 jan 31, 10:52:01 » |
|
Aki arra szavazott (asszem innen senki, csak egy belinkelt külföldi képen), hogy Midnight zsiványkodik, annak lett igaza. Ahogy várható volt, Gérard nem lacafacázott, láthattuk tőle azt, amit a Nagy Mágiajátékokon Jura "ellen nem" tudott bevetni. ^^ Az ex-elnök úr kicsit ráfaragott. Nem is tudom, mit várt... -.-" Ha most Elfman tényleg "elfüstöli" a FT-t, akkor nézek egyet... ^^"
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7901 Dátum: 14 jan 31, 11:28:21 » |
|
Akkor eddig csak nekem nem jött be a fejezet. Nekem az Ex-elnök képessége csak egy kibúvónak tűnik a Sensei részéről. Az a tény, hogy Gérardnak meg kell halnia, az nagy izgalmat váltott ki eddig. De ezt most mind semmivé lett. Biztos a sok fangirl betámadta, hogy nehogy már megölje a kedvenc szereplőjüket! Az Elnöknek nem is az volt a dolga, hogy ellopja a pecsétet róla (már ez is milyen baromságnak hangzik) hanem, hogy megkeresse Gérardot. Így teljesen értelmetlen volt, hogy Gérardnál volt a pecsét. Meg mit gondolt az elnök? "Nálam van a pecsét, csak meg kell ölnötök és mindenki boldog lesz!" Most csalódtam. Ha jól emlékszem ezt a támadást akarta Jura ellen bevetni a Mágia Játékok alatt, igaz? Hát ez is elég gyengére sikerült. Mármint akkora területre ható képesség, mindenkit szét kellet volna, hogy kapjon nem csak az ellenfeleit, de még csak elsem vesztették az eszméletüket! Ennek is csak nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Marad Luxus mögött az erősorrendben. Akkor most megvakította saját magát? Azért Midighthez simán odasétált. Úgyse lesz tőle semmi maradandó sérülése. Legalább Elfman dobott egyet a fejezeten. Az nagy lenne, ha tényleg berobbanna a bomba és el is pusztulna a céhépület (minimum) de csak ő halna bele, meg még páran, mert a többiek leléptek háborúzni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 31, 11:33:12 írta Tilon »
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #7902 Dátum: 14 jan 31, 11:33:34 » |
|
Nem fog robbanni Kana megfogja akadályozni. Gondlom Geradt nem akarta megölni őket így gyengében csapot le rájuk. Hiszen cél a behódolás volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #7903 Dátum: 14 jan 31, 11:48:22 » |
|
Azt a rohadt! Mekkora nagy epic bumm jelenet volt Gérard részéről a Grand Chariot :O Nagyon nagy lesz ez animében, ha el nem rontják Sejtettem amúgy, hogy az ex-elnöknek ilyen vége lesz, az ilyen "férgek" mindig így végzik Következő rész címéből ítélve szerintem Minerva és Mira fel fog ébredni már démoni alakjukba, ahogy alakítgatták őket a Tartaros.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #7904 Dátum: 14 jan 31, 11:56:51 » |
|
... Az a tény, hogy Gérardnak meg kell halnia, az nagy izgalmat váltott ki eddig. De ezt most mind semmivé lett. Biztos a sok fangirl betámadta, hogy nehogy már megölje a kedvenc szereplőjüket! ...
Tény? Ki és mikor és hol tette ténnyé? "Fangirl"? Nem kellett hozzá nagy logika, hogy érezhető legyen, egy ilyen erejű szereplőt egy Oración Seis nem fog elintézni. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|