Brontar
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7125 Dátum: 13 okt 18, 15:04:31 » |
|
Silver ezért segít a Tartarosnak, most akkor az a kérdés, hogy miért öl más démonokat. Ha jól olvastam, akkor csak szereti az emberi formáját, mert jól néz ki úgy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7126 Dátum: 13 okt 18, 15:06:22 » |
|
Ha jól olvastam, akkor csak szereti az emberi formáját, mert jól néz ki úgy Igen jól olvastad. Szó szerint azt mondta hogy azért használja mert szerinte jóképű. De viszont akkor tuti hogy 100%-os démon ami fura hiszen valakit nagyon gyászolt és ha valaha ember volt akkor önszántából vált teljes démonná ami fura de ha lehetséges akkor ez is érdekes fordulat lehet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 18, 15:07:05 írta Kuro25 »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #7127 Dátum: 13 okt 18, 15:16:33 » |
|
Nagyon jó és tartalmas fejezet volt. A tanács pusztulása után azt hittem FT-hez villámlik oda Doranbolt kicsit megszakadtan. A kölykök kiszálltak a családi fészekből,és elkezdtek rajzani.1-2en elég érdekesen néznek. A szarvas csaj is eléggé el lett találva,bár kicsit unott a tekintete. Lehet hogy még lesz viszály 9ük között a jövőben,csak kell egy mozgató rugó. Kíváncsi vagyok Minervával mi lesz,hátha ő is már kapott démoni alakot,csak ne bénát Tanács épületről:Számíthatnak a visszavágóra mivel megdöntötte(k) az FT rombolási rekordját
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7128 Dátum: 13 okt 18, 17:15:22 » |
|
Kíváncsi vagyok Minervával mi lesz,hátha ő is már kapott démoni alakot,csak ne bénát Öhm izé lehet én láttam rosszul de Minerva ott van a csoportos indulóban Neki is szarvak vannak a fején. Ő az aki olyan unottan bámul lefele, párduc mintás cuccban van a kövér csóka mögött. http://img.mangastream.com/cdn/manga/3/2107/32-33.pngEgyébként ideje lenne már Gildartzot is bevenni a játékba. És remélhetőleg végre előtérbe kerül a Lumen Histoire is mert valahogy nem tudom elképzelni hogy FT nélküle megnyerje ezt a csatát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 18, 17:30:46 írta Kuro25 »
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7129 Dátum: 13 okt 18, 17:34:35 » |
|
Hát ez a fejezet felcsigázott. Jó lesz ez az arc. Én is arra számítottam, hogy Doranballt azonnal az FT-hez fordul, de így legalább bevonták Cobrát is. Szerintem az a csaj nem Minerva, hanem az egyik Tartaros tag a kilencből. Gondolom neki csak összedobnak majd egy rendes belépőt. Persze lehet, hogy tényleg ő az.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 18, 17:39:20 írta shiranai »
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7130 Dátum: 13 okt 18, 17:44:24 » |
|
Valamit vagy én vagy te néztél el de ezek itt nem az a 9 akit említenek. Főleg hogy ezek csak 7-en vannak és ha jól értettem amit mond ez a bábos csaj az első sorban akkor csak ők 4-en az első sorban Démonok a 9 Démon közül. A mögöttük levők csak korcsok fél Démonok. De persze ettől még Tartaros tagok csak nem a 9 kapu tagjai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7131 Dátum: 13 okt 18, 17:49:21 » |
|
Akkor valamit félre olvastam. Azt hittem a maradék kettő küldetésen van (a vezér END és Jackal, aki kivégezte a tanácsot). Akkor az a párducmintás nő tényleg Minerva. Azon gondolkodtam, hogy jól lenne, ha nem csak az FT menne, hanem a többi céh is, mint az OC-s arcban. Ezek a féldémonok jó ellenségek lennének nekik.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7132 Dátum: 13 okt 18, 17:56:43 » |
|
Minerva akkor jó gyorsan szemöldököt növesztett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7133 Dátum: 13 okt 18, 18:11:14 » |
|
Minerva akkor jó gyorsan szemöldököt növesztett. Új külseje van és démon ereje lett. Szóval ja. Lehet ezért néz ennyire mélabúsan mert már van neki szemöldöke.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7134 Dátum: 13 okt 18, 18:19:19 » |
|
END nincs benne a 9 kapuban mert ő a céhmester. Eddig mindig úgy volt, hogy a céhmesterek nem tartoznak bele az al csapatokba pl Hades a Purgatoriumba, vagy Zero a oszlopokba. Jackal egyedül intézte el a Tanácsot. End nem volt ott. Kyouka két tagot hiányolt Jackalt és Tempesta-t. 7-en vannak a csoportképen. Így meglenne a 9 kapu. Nem azt mondja, hogy "a tartaros 9 kilenc démonkapuja elhozza a poklot"? Silver fülében az egy kereszt? Vallásos démon? Mashima megnézte a Highschool DxD-t vagy mifene? http://readms.com/r/fairy_tail/356/2107/3Szerintem a szarvas lány az nem Minerva mert neki normális szemöldöke van, míg Minervának Jurához hasonló. http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/348/9
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 18, 18:20:17 írta Tilon »
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
asriel21
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7135 Dátum: 13 okt 18, 18:27:48 » |
|
Szerintem se Minerva az. Mashima biztos valami jobb belépőt szán neki. Lehet, hogy Erza előtt fog először megmutatkozni. Kyouka nem említi, hogy csak négyen tartoznak a 9 démon kapuba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
alepeter
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7136 Dátum: 13 okt 18, 18:29:00 » |
|
Azt mondják, hogy "forth" nem, hogy "fourth" ami negyediket jelent. Ez 2 ember híján egy fasza csoportkép. Minervának elég jellegzetes szemöldökei vannak, ez tuti nem ő. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7137 Dátum: 13 okt 18, 18:31:14 » |
|
END nincs benne a 9 kapuban mert ő a céhmester. Eddig mindig úgy volt, hogy a céhmesterek nem tartoznak bele az al csapatokba pl Hades a Purgatoriumba, vagy Zero a oszlopokba. Jackal egyedül intézte el a Tanácsot. End nem volt ott. Kyouka két tagot hiányolt Jackalt és Tempesta-t. 7-en vannak a csoportképen. Így meglenne a 9 kapu. Nem azt mondja, hogy "a tartaros 9 kilenc démonkapuja elhozza a poklot"? Silver fülében az egy kereszt? Vallásos démon? Mashima megnézte a Highschool DxD-t vagy mifene? http://readms.com/r/fairy_tail/356/2107/3Szerintem a szarvas lány az nem Minerva mert neki normális szemöldöke van, míg Minervának Jurához hasonló. http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/348/9Hmm most így utána néztem és valóban elnéztem. Mármint a "FORTH" részt négynek olvastam végül is csak egy betű hiányzik onnan. Szóval igen akiket a képen látunk az 7 Démon a 9-ből. Plusz ugye Jackal aki rombolt a varázssuliban és Tempesta. Minarvában viszont még most is biztos vagyok hogy az ő, szemöldök ide vagy oda, az változhat főleg mivel elég kemény átváltozáson ment át. De ez úgyis kiderül, viszont akkor se értem mert kicsit hasonlít rá de viszont jobban Urtear-re. Viszont valamit nem értek. A 9 démon elvileg tiszta vérű démon nem? Tehát ha ő tényleg Minerva vagy bárki a csapatból aki előtte ember volt és úgy lett démon Kyouka mágiája vagy más miatt akkor hogyan szerepelhet Zeref könyvében mint a 9 démon egyike? A "Tempesta" egyébként Olaszul "Vihar"-t jelent szóval elég beszédes már a név is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 18, 18:34:15 írta Kuro25 »
|
Naplózva
|
|
|
|
pydy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7138 Dátum: 13 okt 18, 18:46:25 » |
|
Na jó erre a részre csak annyit : A jó édes **** OwO
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7139 Dátum: 13 okt 18, 18:55:03 » |
|
Azt a mindenit! Az egyik legütősebb arc nyitás volt, amit valaha olvastam. Mágia tanácsot gyorsan elintézte Jackal. Ki gondolja azt, hogy a 4 szent mágus is most harcolni fog? Én ezek ellen szívesen látnék párat belőlük. A démonok jól néznek ki. Silver igazi alakjára és múltjára most már nagyon kíváncsi vagyok. Vele még biztos lesz egyéb titok is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|