Na ,most végre sikerült behozni a komment olvasó lemaradásom
Akkor a mostani 3 manga fejezet fordítása péntekre várható?
A kis lény tényleg démon lesz, túlélte a halál rablót. Abba is beleillik, hogy emberek, sárkányok, démonok ünnepe. Végső soron ő is kapott meghívót
Én is NaLu támogató vagyok, GaLe,, GeEr, ha már ennyire odáig vagytok a rövidítésekért
Nagyon várom a fordítást, mivel én is max google fordító alapján értek valamit is a mangából, az oldalam már nagyon lyukas! Jó lenne érteni is a szöveget nem csak a képeket lesegetni... Tudom-tudom tanuljak meg angolul/japánul....
Az aki ért belőle valamit nem szeretne info morzsákat szórni?
(vagy az spoilernek számít?)
Na abból amit értettem: Sting sokat változott Natsu irányába, dilis mindenkivel bratyizik, ez meglepi Rufust (jobban mondva csak megjegyzi). Megerősítik, hogy Minerva és Gemma elhúzták a csíkot, ha engem kérdeztek valami kutyaszorító helyzetben húzza majd ki Mina-chan az FT tagokat a bajból, megszokott séma szerint. Jó néhány fejezet múlva mikor elfeledkezünk róluk. Vagy ez vagy elvonul száműzetésbe és Stingék adnak neki lelkifröccsöt, mikor összefutnak vele, visszaviszik a céhbe... Erzának a jobb szem eltakar hajviselet tiszta Rogue. Rogue összefogott hajjal meg tiszta Tikky/14. (D.Gray-man). Sting mellé én inkább Yukinot tudnám elképzelni Kagura helyett, bár egy Sting- Minerva páros sem lehetetlen számomra. Ahhoz még illene is, hogy lelkizzenek. Bár ha ezután Sting Natsu stílusban nyomja akkor Lucy akarom írni Yukino. (Bár az tényleg klisés lenne, ezen még gondolkodom)
Urtiernek tényleg szép befejezés volt a halál, de így hogy nem halt meg legalább tudja, hogy nem a semmiért öregedett annyit, bizonyos mértékben pozitívan csalódhatott magában, hogy ekkora áldozatot is képes lett volna meghozni a barátaiért, az emberekért. Megbánás pipa, vezeklés pipa. Az ötlet, hogy fiatalodjon az idő elteltével nem rossz, végül is csak ott van a levegőben az ethernano, meg mágus, ráadásul idő mágus, nehogy ne tudjon kitalálni valami Tsunade féle fiatalító kúrát. Ami külsőben fiatalít csak. (Ha rosszul tudom bocs).
Jah meg GrayXJuvia párti is vagyok, bár mintha Gray Erza iránt érdeklődne inkább.
A borítók tényleg jók, én még elnéztem volna (olvastam volna) a régi FT stílusban készült vicces, humoros részeket egy darabig. Nekem nagyon hamari, hogy megint komolyra veszik a szálat (Zeref előkerülése). Bár míg összefut az FT tagokkal eltelhet pár fejezet, van még remény
A kövi címek?:
341: Az új kor reggele?
342: Megremeg a világ??
343: Kincs vadász?
Ránézésre: 341-Zeref, 342-Zeref 343- új szereplők, Zentopia incidens dejavu