24 nov 27, 17:33:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 424 425 [426] 427 428 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2037915 alkalommal)
0 Felhasználó és 33 vendég van a témában
tocika12
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6375 Dátum: 13 jún 21, 09:54:09 »

http://mangastream.com/read/fairy_tail/90089230/1 ki is jött Mosolyog
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #6376 Dátum: 13 jún 21, 10:09:39 »

Először is nagyon örülök a korai résznek. Kúl

Másodszor pedig: A hirtelen, teljes semmiből kifejezés új értelmet nyert. Megosztó egy fejezet lett ez is. Nemyóó
Facepalm vagy nem facepalm, ez itt a kérdés? Noexpression

Inkább csodáljátok meg Erzát a hivatalos színezésű Nakagami páncéljában:
http://24.media.tumblr.com/fd33f9012370fce6542342d50c22f75c/tumblr_mojkz0gWKG1qda714o3_500.jpg
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 21, 10:10:57 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6377 Dátum: 13 jún 21, 10:21:22 »

Ennyi .. ilyen hamar lecsapták ?  Ohh My God
Igneel valamiért jön , kell itt még valami nagyobb veszélynek lennie, lehet Achnologia is beköszön ?  Gondolkozik
Naplózva
Depres
Chuunin
*

« Válasz #6378 Dátum: 13 jún 21, 10:41:03 »

....
kösz az egyetértést, lehet túl sokat várok el a mangától, csak nem szeretem ha magasra teszik a mércét, aztán meg nem tudják tartani az addigi színvonalat, mondjuk én alapból a mellékszereplőket jobban bírom általában és mivel a Fairy Tail olyan volt, hogy elég részletesen foglalkozott mindenkivel, így ilyenkor mint pl egy nagy csatánál sokszor csalódott vagyok, mert most mindenkinek juthatna szerep a harcban, mégsem mutatják a szereplők nagy részét.

Szerintem ezt a Bacchus dolgot onnan is meg lehet közelíteni, hogy az a hátsó ütés, lecsapás Stingtől váratlanul érte őt, nem volt rá felkészülve. Elfman és Bacchus egy jó párosítás volt, mert két "átlagos" szereplő bírkózott meg egymással. Sting lehet ugyanolyan hamar Elfman-t is kifektette volna, mint Bacchus.

Én mostanában Dio karakterét érzem elhanyagoltnak. Mennyire gonosznak és mesterkedőnek volt beállítva, most meg kb. semmit sem tud tenni.

pedig még fel is nézett ellőtte Bacchus, de hát mind1 ez van.
Arcadioson nagyot nevettem anno, mert én is azt hittem, hogy ő lesz a hunyó, aztán pedig kiderült, hogy azért mondogatja hogy "Na várj csak Zeref", mert vissza szeretne menni a múltba, hogy jól szétrúgja a hátsóját Nevet

Amúgy láthatjátok, a mostani fejezetben is, pont erről beszéltem. Nem zavarna, ha legyőznék jövő Rogue-t, és az sem zavarna, ha elpusztítanák a kaput, de istenem miért Natsunak kell mindkettőt csinálnia, ráadásul egyszerre és miért egy fejezetben????
Naplózva
shiranai
Osztag Vezető
*

« Válasz #6379 Dátum: 13 jún 21, 10:47:39 »

Mikor mondták, hogy elpusztítják a kaput Lucyék fogtam a fejem. Hogy pusztítanak el mágiával egy kaput, ami elszívja a mágikus erőt Ohh My God? Mondom ide egy sárkány kéne. Azt hittem, hogy Atlas fogja végül elpusztítani. Az is jó lett volna, ha a Dio és a katonák esnek neki csákánnyal, csavarhúzóval, így legalább lett volna szerepük. Persze ez a megoldás volt igazán a mangához hű. Kíváncsi vagyok mi lesz ezután, a kapu elpusztult, J.R. kidölt. Vajon most eltűnik és kész?

Szerintem lesz még itt valami csavar, túl könnyen kapták szét a kaput. Gondolkozik

J.R-t mindenképpen Natsunak kellett legyőznie. Mindig ő csinálja egyedül vagy segítséggel (Gerard, Edolas királya, Hades). Itt most Atlas Flame volt a segítsége.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 21, 10:50:23 írta shiranai » Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6380 Dátum: 13 jún 21, 11:15:45 »

Idézet
J.R-t mindenképpen Natsunak kellett legyőznie. Mindig ő csinálja egyedül vagy segítséggel (Gerard, Edolas királya, Hades). Itt most Atlas Flame volt a segítsége.

Pont ez a szánalmas, nem gondolod?
Nem akarok egy Natsu-rajongót sem megbántani, de komolyan, mi szerepe van annak a kölyöknek? Nem tud mást, csak idegbetegen ordítozni meg enni. Nincsenek gondolatai, senkivel sem tud értelmesen beszélni, lefogadom érzelmei sincsenek, vagy legalábbis soha nem látni. A gondolkodást meg szó szerint kell érteni: találkozik Zereffel, aki tud róla, ismeri, még meg is könnyezi a találkozást, erre mit csinál? Gondolkozás nélkül idegbeteg módon lecsapja, mint mindenki mást. És a vicc, hogy azóta sem gondolt rá, vajon Zeref honnan tud róla, hiszen sosem gondolkodik semmin.
Ha valaki hozzászól, akit nem ismer, vagy ellenségnek lehet feltételezni, nem az az első dolga, hogy meghallgatja, hanem az, hogy idiótán kiabálva neki rohan.

Semmiféle belső értéket nem mutat, ami miatt kedvelni lehetne, csak harcok közben random módon előkap valami végtelen erőt (függetlenül attól, hogy ugyanez a szereplő 4 fejezettel korábban két csapással a földbe döngölte), megint kiabál egyet idegbeteg módon, meg hihetetlen kliséket harsogva dühöng, aztán győz.
Erre ő a nagy hős.

Mindegy, jövő Rogue jókat mondott, innentől felértékelődött a szememben, mégha Natsu ugyanolyan klisével is győzte le, mint például... Például? Példát sem kell mondani, mert mindenkit így győzött le.

Azt vártam már ezektől a részektől, hogy végre az értelmesebb szereplők, akiknek tényleg van agyuk meg érzelmeik és sokkal érdekesebbek, mint Natsu, kapnak szerepet. Például Lucy, de megint nem csinált mást szegény, csak meztelenül flangált, vagy Gazille, Gerard, Luxus, Gildartz, Gray, Makarov, vagy bárki, csak ne Natsu.

Ez a vágyam megint nem jött össze, és még Ultear nagyon szép és megható halálának emlékét is eloszlatta ez az egy fejezet.

Eddig is arra vártam, hogy végre felbukkanjon Acnologia és Zeref, és kiderüljön, hogy mi is van a háttérben, de azt hiszem felesleges várnom, mert úgyis az lesz, mint mindig, hogy Natsu elprédikál majd valami végtelenül unalmas szöveget, és teljesen ok nélkül két ütéssel kiüti Zerefet, mert csak és kész. Hogy az ereje mikor szállt alá az égből, az örökké rejtély marad.
De mindegy, nem vagyok az a típus, aki végigtrollkodja az összes témát, és mindenkit erőszakosan meg akar győzni arról, hogy valami mennyire rossz, mert azt én is nagyon unom már a Naruto témában is. Ugyanakkor ebben a fejezetben egy képkockányi értéket sem tudtam felfedezni.

Lehet egy kicsit szüneteltetem is ezt a mangát, az mindig jól jön. Később talán nagyobb kedvvel tudok beleolvasni. Majd sikítsatok, amikor Natsu Zerefet is a földbe veri, hadd röhögjek rajta egy jót. Mosolyog
Naplózva

shiranai
Osztag Vezető
*

« Válasz #6381 Dátum: 13 jún 21, 11:40:19 »

De szerintem is szánalmas, de nem fog megváltozni a mangaka. Natsu nem mutat sok jellemfejlődést (legnagyobb sajnálatomra). Nem is fog, inkább a mellékszereplőkön figyelhető meg ez. Én igazából nem is Natsu miatt olvasom a mangát. Néha szerethető, de nem tudok vele azonosulni. Inkább az olyan jelenetek miatt, mint Erzák harca Edolasban, Gerard lelkiismerete miatti őrlődése. Plusz Mashima létrehozott egy olyan világot, ami számomra érdekes.

Számomra is úgy tűnik néha, hogy kezd kifáradni és ugyanazt mutatja. Narutonál és Bleachnél is ezt érzem. Viszont néha látok benne olyat, amiért érdemes hetente olvasni. Lásd a múltheti fejezetben Urtear halála. Maga a fejezet sablonos volt, de ez a rész tetszett benne.
Lehet, hogy ha tartasz egy kis szünetet, akkor utána jobban fog tetszeni egyben olvasva, bár ezt kétlem.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 21, 13:14:48 írta shiranai » Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6382 Dátum: 13 jún 21, 12:04:02 »

Mashima végre megalkotott egy igazi badass és intelligens gonoszt J-Rouge személyében, akinek eddig úgy tűnt az ereje is megvan, erre Natsu a nagy büdös semmiből lecsapja.... Lassan az FT-t is már csak a rajzok miatt olvasom.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6383 Dátum: 13 jún 21, 12:10:04 »

Ennyi?
Ennyi volt a nagy J-Rouge, aki 7 év pluszba van és 2 lachrima erejét birtokolja?

Valami ebben a fejezetben nagyon ismerős volt. Mashima egy az egybe lemásolta a saját magát!
Régen:   http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/161/14
Most: http://mangastream.com/read/fairy_tail/90089230/18
Mashima egy az egybe lemásolta a saját magát!  Ugyan ezzel a támadással ugyanúgy legyőzte a főellent és  pont összetörte amit kell! Nemyóó

Remélem, hogy J-Rouge fel áll, leporolja magát és kiröhögi Natsut, hogy csak ennyit tud. Bár mintha már Hades is csinált volna ilyet. Áhh mindegy úgysem tűnik fel az olvasóknak gondolja Mashima. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 21, 12:37:18 írta Tilon » Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6384 Dátum: 13 jún 21, 12:12:42 »

Vagy a kapu elpusztítása miatt újrakezdődik az egész Nevet Eltörlődni úgy se fog semmi, elvégre ha J-Rouge nem jön át, akkor a kapuba sem csapódik egy sárkány.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 21, 12:13:23 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
kocacica8
Gennin
*

« Válasz #6385 Dátum: 13 jún 21, 12:50:21 »

Am csak nekem nem esik le, hogy ilyen helyzetbe Makarov miért nem lő el egy Fairy Law-ot? Meglehet, hogy a 7 sárkányt nem tudná megölni, de azért a sok kicsit biztosan.
Naplózva
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6386 Dátum: 13 jún 21, 13:17:44 »

Ez trágya volt.J-Rogue elveri Natsut úgy hogy alig él utána,most meg bezúzza a mágiának ellenálló ötvözetet.Még az is jobb lett volna ha Lucy-ék bezúzzák a szellemekkel a kaput,utána meg J-Rogue csak pislog hogy miért tűnnek el a sárkányok.Nagy pofáraesés...
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
kocacica8
Gennin
*

« Válasz #6387 Dátum: 13 jún 21, 13:32:21 »

Már bocs, de muszály védnem kicsit a mangát. Hol láttál itt mágiát? A kapu egyértelműen a sárkány lendületétől zúzódott be, köze nem volt mágiához. Amúgy meg igenis ha egy tűzből álló sárkány teljes erejével ad egy löketet egy tűz sárkányölőnek ( natsu ), akkor azért csak üt közel akkorát a csapás, mint amit Zero ellen használt anno ( még a hatás is azt keltette, ugyanúgy öklelésféle volt ).
Naplózva
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6388 Dátum: 13 jún 21, 13:45:57 »

Szerintem az mágia ami Natsu körül van mindig.Az oké hogy Zerot így ütötte ki,azzal nincs gondom.Hanem a táppal.Néhány fejezettel ezelőtt a villámló tűzsárkány semmit nem ért J-Rogue ellen,most meg egy szimpla tüzes megoldással le is győzte.Oké hogy Natsu a főszereplő,meg shonen manga,de Oda miért tudja megcsinálni úgy hogy ne azt érezzem hogy már megint a főszereplő miatt győztek?Meg minek Mashimának ennyi mellékszereplő ha senkit nem használ belőlük?
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #6389 Dátum: 13 jún 21, 13:57:48 »

Én eddig se Natsu miatt olvastam hanem főleg a többiek miatt,és 1-2jó harc reményében.
Maga a világ is érdekes,főleg az Edolas.Natsu viszont egyre zavaróbb.Különösebben már nem is érdekel hogy él-e vagy meghal.Harcokat próbálom amennyire lehet nélküle figyelni egy ideje.

Azért jövő Roguetől tényleg többet vártam,ahogy visszanéztem.Intézze el Natsut,és utána egy csapat együtt intézze el.
Pl Jellal,Erza és még 1-2erősebb ember együttesen.Max utána jöjjön az Achnologia és a többi és akkor lesz értelme Igneeleknek is. Gondolkozik
Naplózva

Oldalak: 1 ... 424 425 [426] 427 428 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins