Ez a fejezet ütött így reggel... Pontosan ugyanaz volt a reakcióm, mint a Game of Thrones féle vörös násznál: két kéz száj elé kap, könny kicsordul.
Annyira sejtettem, hogy valaki meg fog halni ebben a részben, először az volt a sejtésem Gérard, majd azt hittem Kagura "lefejezi" Ulteart, aztán mégsem halt meg senki. Egy pillanatra még meg is lepődtem, pedig annyira kézenfekvő lett volna, ha Ultearen bosszút áll Kagura vagy valami, de semmi. Még egy kis Juvia is feltűnt a színen, ráadásul még egy szerelmi vallomást is megpedzegettek, már éppen elkezdtem mosolyogni, hogy TALÁN MAJD MOST, de egy szívlövés és egy fejlövés után senki sem maradhat életben.
Az, hogy meglepődtem, enyhe kifejezés. Gondolom valahogy feltámasztják/kiderül, hogy csak álom volt, stb, stb, de ha halott marad, kicsit nemesebb halált is kitalálhatott volna Mashima-sensei. Oké, megvédte a nőt, nade valami epikus harc közben is történhetett volna és nem traccsolás és poénkodás közben. Bár ez így "életszerű" volt, de akkor sem feltétlenül tetszett, mindenesetre a drámai hatást sikerült elérnie a sensei-nek az biztos.
Speciel én Gray-t nem sajnálom, jót tesz a dráma minden sorozatnak, felőlem halott is maradhat, én csak attól félek, hogy Juviával mi lesz... Sejtettem, hogy valamelyikük halni fog, bár én Juviára tippeltem, aki olvasta a Rave-et az tudja, miért sejtettem, hogy Mahima lesz ekkora troll... Most pedig nem tudom eldönteni, hogy minek örülnék jobban: ha felélesztik avagy, ha nem. A történet egésze szempontjából véve nagy lökés lenne egy főszereplő halála, de a kedvenc karakterem végét is jelentheti ez a dolog... Well played Mashima, very well played.
Ha lesz resurrection, akkor a legvalószínűbb, hogy Ultear fog trükközni valamit, nem hiszem, hogy Wendy gyógyító mágiája tud bármit is kezdeni egy halottal és a jégklónos verziót sem tartom valószínűnek. Annál már az is hihetőbb lenne, ha a Ragnarok The Animationből áthívnák Yuufát egy ressre.
(Zárójelben jegyzem meg, csak kis érdekességként, hogy a Gruvia fanfictionök 90%-ában mindig Juvia az, aki feláldozza magát, hogy megvédje imádottját... erről ennyit.
)
Egy dolog biztos: a következő fejezetben esni fog...
Szinte hallom, ahogy a GrayXJuvia fanok felsikoltanak.
Hát hallottad?
Ezt a gombot nyomkodom, mert már nincs bennem szusz!
2.) Csipkebokorvessző
Ezzel a kommenttel sikeresen kiszakítottál mélabúmból.
Tudjátok ki hiányzik nekem nagyon ebből az arcból? Gildartz...