Már előre sajnálom szegény Froscht. Van egy olyan érzésem, hogy fel fogja áldozni magát, hogy megvédje Roguet, és ettől fog bekattanni Rogue.
Egyébként Mashima kiírta a Twitterére, hogy a kiadójának tagjai elsírták magukat az egyik elkövetkezendő fejezet felvázolásánál és biztos benne, hogy mi is megfogjuk könnyezni. Szerintem a következő lesz az említett fejezet, szóval kíváncsian várom a végkifejletet.
Ultear egyre több embernek lesz a bögyébe, ahogy halad a történet
Többségük természetesen Jellalt okolja.
Sajnos elég valószínű Frosh halála, gondolom ez a halálmániások követelőzésének az eredménye lesz.. Sajnálni fogom, hiányolni akár ő hal meg akár Rogue. De ha Urtear hal meg akkor nem. Elég bekattant fejet vágott.
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/333/22 A Millianas szálat én sem hiányolom, főleg most, hogy annyi érdekesebb dolog van (el is felejtettem, hogy ott is megy egy dráma, ott is meghalhat valaki, az lenne nagy szám ha Erza, bár az tényleg nem FT stílus). Egyáltalán biztos, hogy aki meg hal halott is marad? Végső soron ez tényleg nem olyan manga volt eddig, már csak nem változik 333 fejezet után ilyen nagyot.
jR személyisége a jelenR -el most történtek miatt szerintem meg egyre inkább olyan érzésem van, hogy ő lesz Zeref, tudom ez már sokan írtátok korábban, meg télleg nagyon hasonló is. Én ilyen téren akkor nyugodtam meg mikor animében más lett a szinkron hang, bár az animések néha mellélőnek mivel Mashima is változtat idő közben. Annak nem lehet hinni, de remélem ebben tévedek. Én már megszokta, hogy FT-ben mindig Happy End van, remélem nem változik én is épp ezért szeretem. (Még mindig kíváncsi vagyok Rogue múltjára Skyadrummal képekkel alátámasztva, hogy hogy találkozott Froschal, Stingel, hogy került a Sabertoothba, Stingnél sokkal több válaszunk van ott lehet legalább következtetni)
Ami még az eszembe jutott. Miután meghaltak páran és már vesztésre állnak a mágusok Rouge végez magával ezzel felülírja az eddig történteket egy új jövőt létrehozva, ahol sosem nyitották ki a kaput. Így Rouge is életben lenne ebben az új jövővben.
Tetszik az ötlet, így ténylegesen nem is halna meg a karakter mint jLucy esetében is, bár ha nem emlékeznének a történtekre, akkor az egész arc értelmét veszítené szerintem. Vagy csak én vagyok így vele?
Egyébként most jöttem rá, miért várnak egyesek több komolyságot a mangától. Mert nem régiben már felnőttesebben kezdtek el viselkedni a karakterek (na jó nem voltak olyan gyerekesek, inkább átléptek a kamaszkorba) elkezdte őket érdekelni a kukkolás (onsen), elgondolkodtak a jövőn (Erza mikor meglátta Asukát, Lucy igaz az animében volt azthiszem mikor a férj jelölten kezdett el gondolkodni Acheto eljegyzése miatt) gondolom Mashima a 7 éves jellemfejlődést próbálta szimbolizálni, hogy azért a karakterek is belegondoltak, hogy vajon hol tartanának ha nem esett volna ki nekik az a 7 év.
A kis király földre rogyása is gyanús, mint aki többet tud, mint amit elmond. Gondolok itt egy legendára, vagy egyszer már ő is utazott vissza az időben...
Én még mindig azt mondom, hogy kell egy epic csata Rogue és jövő Rogue között. Ultear-t meg szerintem valaki lefogja állítani. Esetleg Minerva???
Az se lenne rossz!
Sabaku Gerar halálát a Milliánás szálból veszik
A napló elolvasásából szerintem Lucynak majd leesik a több idősík, hogy végső soron nem hazudott egyikük sem, a karakterek nem a levegőből szívják az infókat, így Mavis is előállhat egy jó stratégiával... (anno Levinél lévő könyv az volt amit a csillagszellemek világából hozott onnan ismerte a nakamás páncélt, gondolom a napló is egyfajta elő magyarázat lesz az elkövetkező történések magyarázatára). ()-nak()
...
szerintem jó ötlet, igen másnak is eszébe jutott de nem mindenki fejti ki mire is gondol pontosan így nem tudjuk, hogy az adott ötletek ugyan azok-e
(nem akarok már olyan sokat linkelgetni azért töröltem ki a hozzászólásod, de gondoltam adok támpontot mire reagálok XP)
szerk: Egyébként nekem még Sting gyanús. Mint olyan aki meghal a legtöbb képaláírás nála mostanában halállal kapcsolatos, utalás lenne Mashimától? Bár én őt is sajnálnám.