Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5970 Dátum: 13 máj 14, 11:04:57 » |
|
Nem érted a lényeget. Ki lett jelentve, hogy Minerva erősebb, mint Sting és Rouge együttvéve. Itt nem a pusztító erő mértékéről van szó. Amúgy lehet akármilyen pusztító egy varázslat semmit sem ér, ha nem talál célba. http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/134/14. Lehet, hogy Sting és Rouge nagyobb pusztítást képes véghezvinni, mint Minerva, de Minerva akkor is képes legyőzni a sárkáynölő duót. Mivel van a sárkányölő mágiának saját témája válaszomat lásd itt: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=3790.msg819536#msg819536
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
anno3
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5971 Dátum: 13 máj 14, 18:22:52 » |
|
Mióta sárkányölő Luxus?  vagy lemaradtam valamiről? 
|
|
|
Naplózva
|
\\\\\\\\\\\\\\\"Bárcsak volna öt életem! Akkor öt különböző városban születhetnék, és öt emberöltőnyi ételt ehetnék, és ötféle karrierem lehetne, és ötször szeretnék bele ugyanabba a férfiba.\\\\\\\\\\\\\\\"- Bleach
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
 |
« Válasz #5972 Dátum: 13 máj 14, 18:25:52 » |
|
Amióta lacrima van benne. Nem sokról csak ezek alapján néhány elég király fejezetről
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
anno3
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5973 Dátum: 13 máj 14, 18:28:11 » |
|
melyek azok a fejezetek? jó lenne elolvasni, hogy értsem is 
|
|
|
Naplózva
|
\\\\\\\\\\\\\\\"Bárcsak volna öt életem! Akkor öt különböző városban születhetnék, és öt emberöltőnyi ételt ehetnék, és ötféle karrierem lehetne, és ötször szeretnék bele ugyanabba a férfiba.\\\\\\\\\\\\\\\"- Bleach
|
|
|
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D
|
 |
« Válasz #5974 Dátum: 13 máj 14, 18:50:29 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/124/15http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/128/29Tessék  Szerencsére elég jó a memóriám, hogy kb melyik jelenet hol lehetett, szóval 5-10 perc alatt meglett(ennek a nagy részét az olvasás tette ki, legalább frissítem az emlékeket).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 14, 18:52:15 írta Toshin Raizen »
|
Naplózva
|
FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben: Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.
Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #5975 Dátum: 13 máj 17, 12:03:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5976 Dátum: 13 máj 17, 12:28:44 » |
|
Azt hittem, hogy valami Ecchi mangát olvasok FT helyett. xD Kicsit nagyon sok volt a pár favorizálás ebben a fejezetben. Gérard is csak arra várt, hogy Erza mikor kerül szoros helyzetbe. Fogadok, hogy egy tetőről figyelte és várta a megfelelő alkalmat.  De legalább Milliana vitt bele némi komolyságot.  Remélem, hogy nem békülnek ki 2 oldal alatt. Jöhetne majd Kagura is, ha már a borítón feltűnt.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5977 Dátum: 13 máj 17, 12:30:15 » |
|
Höhö elsőnek azt hittem hallucinálok és rossz műfajt nézek, betöltöttem újra  Mashima mit művelt a hétvégén ?  Nem volt rossz fejezet, a Miliana Jellal szál nekem nem hiányzott , de mikor máskor legyen ebből balhé mint most. Most komolyan Natsu le fogja nyeletni magát ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 17, 12:31:16 írta Banzai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #5978 Dátum: 13 máj 17, 12:39:13 » |
|
Szegény Lucy... ^^" Nem vagyok az ecchi ellen, de ez már kicsit talán túlzás volt. Az egész város "betekintést nyert" a bájaiba.  De legalább poénos módon lett Natsu eltávolítva J-Rogue közeléből. Natsu fordított módszere kész volt. Nem a szemét takarta el, hanem...  Lucy-n semmi rongy nem bír megmaradni Natsu társaságában ebben a fejezetben. Még az ötletadás után is lehullik róla lepel.  Milianna "kicsit" mérges Gérard-ra. De ahogy mostanában a tetkós arcú viselkedik, valszeg nem fog védekezni, ha a macskanő rátámad. Megint varia lesz a jövővel, Lucy megtalálta J-Lucy naplóját... Lehet lesz benne valami használható infó a sárkányokkal kapcsolatban...? Esetleg J-Lucy világa kicsit másképp működik/ött és abba nyerünk egy kis betekintést.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Lehel94
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5979 Dátum: 13 máj 17, 12:48:15 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 17, 13:16:17 írta Lehel94 »
|
Naplózva
|
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
 |
« Válasz #5980 Dátum: 13 máj 17, 12:51:30 » |
|
Ez de jó volt:D Mangareader szerint ez a manga: Action Adventure Comedy Drama Ecchi Fantasy Shounen Supernatural Van benne valami:) Igen ha most Millana megakárná ölni Gerardot akkor hagyná magát, csak épen Erza nem:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5981 Dátum: 13 máj 17, 13:10:59 » |
|
Tuti valami olyasmi lesz, hogy jön egy olyan sárkány ivadék és megakarja ölni Millianát de Gérard eléugrik és ő kapja majd be a támadást,aztán majd Milliana könnyes szemmel megbocsát neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Serpens92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5982 Dátum: 13 máj 17, 13:44:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #5983 Dátum: 13 máj 17, 14:29:45 » |
|
Szegény Lucy. Nem elég, hogy nincs rajta semmi, de még az egész város is láthatta, meg Natsu is betett neki. Biztos, hogy shounen ez a manga, nem pedig ecchi?
Natsu tervére kíváncsi vagyok. Talán tényleg lenyeleti magát és majd belülről támadja meg a sárkányt. Lehet, hogy az a gyenge pontjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sternritter Zanpakuto
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5984 Dátum: 13 máj 17, 14:58:46 » |
|
Jórész- kimondottan. Némi "looking"  Hát... eskű jó. Lucy bájai majdnem végig egy teljes epizódon át? hajrá !  ( Így tovább! még kér a nép! ) Nem tudom mit csinált hétközben Mashima sensei, de nagyon jókedvében lehetett  A napló felbukkanása titokzatos. szerintem az a másik világ enyhén alternatív lehet. Hisz emlékezzünk csak: a Kapu megnyitásakor egy szem sárkányt se véltek felfedezni ! Még Acnologiát sem ! 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha valaminek erős magja van, nem törik el, ez igaz kardokra és emberekre is" - Musica (Rave Master)
Szupercsapatom: Songoku, Natsu, Kurosaki Ichigo, Monkey D.Luffy, Inuyasha, Yusuke Urameshi, Naruto, Edward Elric, Touta Konoe, Haru Glory, Meliodas, Toriko, Oga Tatsumi & Beelze. Nők: Android 18, Erza, Inoue Orihime, Nico Robin, Sango, Kurama, Temari, Karin,Kirie, ELIE, Ultear, Motoko Kusanagi, Lina Inverse, Ms. Marvel. Egyéb: Batman, Hour Man, Hulk, Pókember, Vasember,Baymax, Spawn
|
|
|
|