25 ápr 08, 18:47:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 389 390 [391] 392 393 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2139346 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Zeref
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5850 Dátum: 13 máj 05, 08:02:35 »

Szerintem nem ez az utolsó arc. Akkor el kéne vágni a szálakat több helyen is. Acnologia, Zeref, 4 Ishvali, Tartaros, és szerintem Mashima akar majd egy érzelem teljes találkozást a DS-ek és sárkányaik között.
Na meg ha ez az utolsó arc akkor miért szünetel az anime? Jó, persze ha minden eddig ismeretlen dolgot le akar zárni nyilván hosszúnak kell lennie.
Ja és még a Lumen Histori ki is maradt. Én leginkább annak a titkát várom. Vajon miért nevezte Ivan a céh sötét oldalának?
Naplózva

"Mert álom a bűn és álom a jóság,
De minden álomnál több a valóság"
- Karinthy Frigyes
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5851 Dátum: 13 máj 05, 08:49:34 »

Tényleg kifelejtettem a Lumen Histoire-t. Még az is megérne egy külön Arc-ot. Mavis azt mondta, hogy az nem gonosz, hanem a céh fénye. A gonoszság meg relatív fogalom, egy "rossznak" mást jelent, mint egy "jónak".
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
csizi_kun
Újonc
*

« Válasz #5852 Dátum: 13 máj 05, 09:00:35 »

Szerintem a négy Ishvali közül az egyikkel már találkoztunk is.
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/320/15   Szerintem a bal oldali nagyon hasonlít valakira. Nah ismerős?
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/319/18 Szerintem maga Dio az. Hiszen elnyelte a láva és mégis él. Biztos, hogy még nemmutatott meg mindent az erejéből.

A Lumen hát meg nemtudom amikor megmutatta Makarow Gildarts-nak akkor szerintem nagyon hasonlított az elsötétülés kapujára. http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/258/15  Bár így jobban megnézve nemis mutatják xD ezer bocs. De mégis milenne ha az elsötétülés másik fele a Lumen lenne? Nevet
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #5853 Dátum: 13 máj 05, 09:02:18 »

Úgy látom megint népszerű lett az "ez az utolsó arc feltételezés". Röviden: Nem. Hosszabban: Mashima interjú  Mosolyog
A lényeges rész az, hogy legalább 3 arcot tervez még a mostani után. Kúl Elnézést kérek, ha ez nem a megfelelő téma volt számára, csak igyekeztem eloszlatni a feltételezéseket.

This is the afterword of Volume 35 as written by Mashima:

This arc sure is long. Every arc that I drew ends in about three volumes. While I do plan my stories out very vaguely, I have been continuing to draw very long arcs recently. Still, I wonder if I should draw shorter stories after Grand Magic Game ends. I should also be more careful not to draw so many characters. When I counted how many characters there are in this arc, there were over 80 (TT^TT). It really wears me out every week drawing so many. While it's pretty much impossible for 80+ characters to show up all normal in one chapter, but seems like there will be even more characters added in around next volume or so. Just what's going on with this series....?

This arc originally started out as "it's a festival" kind of thing, with the story right now feeling like it’s a compilation of everything up to now. But because it's getting towards a major climax feeling, there has been lots of rumors like "Fairy Tail might be coming to an end". Fairy Tail is not coming to an end yet. While I know that it will end someday, there are at least three more arcs I want to do. Maybe around 15-20 more volumes? there are at minimum of three arcs I want to do after this. Maybe they'll be around 15-20 volumes? Of course it can end earlier than that, and it might continue beyond that. I have yet to think about how I will end the series.

Anyways, this is the 35th volume. I have written it last time, but this volume matched the amount of volumes of my last major work. Starting from volume 36 will be a "new" territory for me. Please do continue to support my work from here on out.

In other word, there will be at least 3 years or more of Fairy Tail, so please do not worry about Fairy Tail coming to an end any time soon. I know some of you guys are worried, so I hope this reassures you guys. In fact, in his follow-up twitter message, he said "While I think it depends on the people, I'm the type of person who thinks a lot about my next work while working on my current serialization. If I just have the time, strength, and timing, I'd like to work on another one at the same time."
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
FAF
Újonc
*

« Válasz #5854 Dátum: 13 máj 05, 18:33:44 »

. Én még a Tartarost sem felejteném el.  Ha jól emlékszem 4 erősebb céh vezeti, amiből kettő a FT kezei által bukott el. Mivel a céh kemény magja eltűnt 7 évre ezért nem csináltak semmit, de most már elképzelhető, hogy a megmaradt kettő összefog a FT ellen, mert túl jól megy nekik, még a Játékokat is megnyerték.

Nos volt egy Balam szövetség ami állt az Oracion Sies a Tartaros és a Grimore Heart sötét céhekből. Amiből 2-őt kilőttek és így marad a Tartaros hacsak újonnan nem alakult vmi amit kifelejtettem!

Bastian- Még legalább 3 évig lesz ft, ha nem tovább! (ha van rá igény csinálhatok egy fordítást az egészről)
Naplózva
Natsu the DS
Gennin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #5855 Dátum: 13 máj 06, 13:12:24 »

Én leginkább a 4 ishivali történetére és felbukkanására várok. Kíváncsi vagyok milyen lost magic-et használhatnak. A másik meg a Natsu vs Zeref (ha egyáltalán lesz ilyen). Imádom a nagy harcokat  ikszdé
Naplózva

,,A félelem nem gonosz. Felhívja a figyelmed a gyengéidre, és amint megismered ezeket, nem csak erősebbé, de kedvesebb emberré is válhatsz.''<br >Gildarts Clive
pegazus20
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #5856 Dátum: 13 máj 06, 18:58:16 »

Mamám mire én végig értem a kommenteken... Már a felére nem emlékszem mit akartam írni ha már megint szóba kerültek http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/320/15 a leghátsó aki körül a dísz van Gerar, de első sorban Inuyasha egyik Movie (asszem) Inuyashából a molylepkés faszi ugrik be. Dióshoz annyi, hogy szerintem nem valószínű, hogy szentmágus, de az is igaz, hogy a kardján van egy hasonló jel mint ami az SzM-oké.

Ha jRogue mégis eszénél van, akkor azért is visszahozhatta a 7 sárkányt, hogy minden sárkányölő megöljön 1-et, ezáltal képesek lesznek mind DF-re és lesz esélyük a jövőben Acnologia ellen. jR viszont folyton hantázik, nem lehet neki már elhinni semmit. (igaz ez az én ötletem nem ő mondta, bár mintha már írtátok volna, mind 1).

Az még érdekelne, hogy hány sárkány megölése után változnak át sárkánnyá / kattannak be mint Acnologia, és igen szerintem is lesz még csavar Rogue körül bőven, nem csak az idézőjeles neve, a sárkányáról való képek, visszaemlékezés hiánya, a nagymértékű változás miatt. Egyébként a sárkányos kép amin a Frosh-os szöveg van nagyot ütött nálam ikszdé
 Én már a régebben elvetett ötleteimet sem vetem el úgy döntöttem ikszdé, nem tudom ki hogy van vele, de pont az valószínűbb már nekem amire azt mondtam nem túl valószínű, jR személye pl most már egyre gyanúsabb hogy nem az írányítós verzió lesz, hanem tényleg egy másik személy (pl ember alakba levő sárkány) a többit nem írom le még 1x  Nevet

Minerva szerintem a sebeit nyalogatja valahol szegénynek nagy érvágás volt az S veresége, mivel az erő, hatalom, hírnév volt a mindene. Mivel ő a céh legerősebb mágusa valószínűleg sosem vesztett még és szoknia kell a dolgot, de persze az is lehet, hogy seftel valakivel. (akivel nem kéne). Vagy épp most állítja be "apucit" gyíkölő módba  ikszdé Nyelvesít

Mavis jó kérdés hova lett. Az ölelkezős rész után télleg nyoma veszett. A nézése egyébként arra is utalhatott, hogy tudta a kapu körül lesz kavarás nem feltétlen arra utalt, hogy ő maga gonosz. Vagy simán érezte, hogy 2 Lucy, 2 Rogue van már ha R R...

Az időutazós táblázat tényleg jó, de az első rész amiben Acnologia uralkodik van írva, az egyikhez nem 10 000 sárkány rombolt kellene? Ti is írtátok, hogy más-más idősík, más a múltjuk, jövőjük. Egyébként így olvasgatva az a rész ugrott be a Csillagkapuból, mikor az összes párhuzamos világ 1-be futott össze, mindenkiből vagy 10 volt  Nevet

FAF lenne igény! legalább a lényeget, mert angolból egy kukkot nem értek...
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 06, 19:19:45 írta pegazus20 » Naplózva
FAF
Újonc
*

« Válasz #5857 Dátum: 13 máj 06, 23:34:22 »

Itt a kért fordítás, ha nem illik ide akkor tessék áthelyezni! ikszdé

A Volume 35 utáni világ as by Mashima:

Ez az arc biztos hosszú. Minden arc amit rajzoltam véget ért kb 3 volume után. Rajzolás közben tervezem a történetet,jelenleg ez egy nagyon hosszú arcs. És mégis rövidebb történeteket kellene rajzolnom a Nagy mágiajátékok után. És ügyelnem kéne arra, hogy ne rajzoljak annyi szereplőt. Amikor megszámolom, hogy mennyi szereplő van ebben az arcban, az több mint 80. Nagyon kikészít hétről hétre ennyit rajzolni.Lehetetlen több, mint 80 karaktert észben tartani egy fejezetben,de úgy tűnik még több lesz a következő volumeben.Mi történhet ezzel a sorozattal.....?

Ez az arc eredetileg úgy indult "Ez egy festivál (rendezvény ikszdé)" szerű dolog, de mostmár olyan érzés mintha minden ezen múlna.

És ezért kezd elterjedni a climax (kapuzárás) érzés, sokan azt mondják h az FT a végéhez közeledik. Még nem érkezett el az az idő! Tudom h egyszer véget ér, de én még legalább 3 arc-ot szeretnék.
 Talán még 15-20 volume? Természetesen véget érhet korábban is, és folytatódhat tovább. Még át kell gondolnom, hogy hogyan érjen véget ez a sorozat.

Akárhogy is, ez a 35 volume. Ezt írtam legutóbb, de ez a szám egyezik az eddigi főbb munkámmal. Elkezdeni egy 36.-at teljesen új terület számomra. Kérlek folytassátok a munkám támogatását innen oda.

Más szóval, még legalább 3 évig vagy tovább lesz FT, ezért kérlek ne aggódjatok az FT nem ér véget a közeljövőben.Tudom h közületek néhányan aggódnak, remélem az megnyugtat titeket. A tény az ha követitek a Twitter üzenetet: "Azt hiszem az embereken múlik, én az a fajta ember vagyok aki sokat dondol a következő munkájára miközben az aktuálison dolgozik. Bárcsak meglenne az időm, energiám, és időzítésem. Szeretek máson is dolgozni egy időben" 

Nos kb ez a szöveg fordítása, közel sem tökéletes, de saját fejből fordítottam és nem aludtam már 37 órája (aminek semmi köze a fordításhoz), szóval hiba előfordulhat itt-ott, úgyhogy bocs!
Naplózva
norbesz
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #5858 Dátum: 13 máj 07, 08:03:49 »

Az időutazós táblázat tényleg jó, de az első rész amiben Acnologia uralkodik van írva, az egyikhez nem 10 000 sárkány rombolt kellene? Ti is írtátok, hogy más-más idősík, más a múltjuk, jövőjük.
Az első résznél vagyis a 'jövő' oszlopnál 'Rogue jövőjét' értem mivel ő 7 évvel későbbről jött,Lucy meg pár nappal későbbről. Amúgy nyugi,én se értem ezt az egészet,csak leírtam hogy ha Rogue és Lucy is igazat mondott akkor valahogy így nézne ki egy táblázatban. Nyelvesít A 2. és a 3. oszlop is egy időben zajlik (max 1-2 nap eltérés) a harmadikat csak azért vettem külön mert az az ami éppen történik.
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #5859 Dátum: 13 máj 07, 11:07:43 »

@FAF
Annyit emelnék ki, hogy volume=kötet. Köszi a munkádért, de ha nem haragszol én is lefordítottam. A legalább szó pedig magába foglalja azt, hogy 3 vagy több.  Mosolyog

- Zárójelben a saját megjegyzéseim vannak
- az arcot végig történetszálnak fordítottam
- a sorozatot tessék úgy érteni, hogy manga sorozat

A 35. Kötet utáni világ Mashima szemszögéből:

Ez a történetszál kétségtelen, hogy hosszú. Minden történetszál amit rajzoltam, véget ért nagyjából 3 kötetben(Az Oracíón Seis történetszál óta ez nem nagyon áll fenn ikszdé). Mialatt nagyon bizonytalanul megtervezem a történeteimet, elkezdtem nagyon hosszú történetszálakat rajzolni mostanában. Kíváncsi vagyok, hogy rövidebb történeteket kellene-e rajzolnom miután a Nagy Mágia Játékok véget ér. Elővigyázatosabbnak is kellene lennem, hogy ne rajzoljak olyan sok karaktert. Amikor megszámoltam, hogy mennyi karakter van ebben a történetszálban, az eredmény több mint 80 volt. Nagyon kimerít ennyi karakter rajzolása hétről-hétre. Elég lehetetlen több, mint 80 karakter számára, hogy normálisan megjelenjen egy fejezeten belül, de úgy tűnik még több karakter lesz hozzáadva a történethez a következő kötetben vagy akörül. Pontosan mi történik ezzel a sorozattal?

Ez a történetszál úgy kezdődött, mint "egy fesztivál"-szerű dolog, jelenleg viszont a történet azt az érzést kelti, mintha az eddig történt dolgok összegyűjtése lenne. Mivel a történet egy jelentősebb tetőpont érzése felé közelít, rengeteg pletyka született, hogy "a Fairy Tail lehet, hogy a véget fog érni". A Fairy Tail  még nem fog véget érni. Tudom, hogy egy nap eljő majd a vége, de van még legalább 3 történetszál, amit megakarok valósítani. Talán még 15-20 kötet? Van még minimum 3 történetszál, amit megakarok csinálni a mostani után. Talán 15-20 kötetben(Igen jól olvassátok, ugyanaz a 2 mondat egymás után picit másként ikszdé)? Természetesen hamarabb is véget érhet vagy tovább is tarthat. Még gondolkodnom kell azon, hogy miként fogom befejezni a sorozatot.

Mellesleg, ez a 35. Kötet. Legutóbb már írtam, de ez a kötet megegyezik a utolsó jelentősebb munkám(Rave Master) köteteinek számával. A 36. Kötettől kezdve "új" terület vár rám. Kérlek folytassátok a munkám támogatását a jövőben is.

Más szavakkal, még 3 évig vagy tovább lesz Fairy Tai, szóval kérlek titeket ne aggódjatok, hogy a Fairy Tail véget fog érni mostanság. Tudom, hogy néhányotok aggódott, remélem ez majd megnyugtat titeket. Valójában, az ezt követő Twitter üzenetében Mashima azt mondta, hogy "Úgy gondolom, hogy az emberektől függ, de én az a fajta személy vagyok aki sokat gondol a következő munkájára mialatt a jelenlegin dolgozik. Ha van időm, erőm és jó az időzítésem, akkor szeretnék egy másik sorozaton is dolgozni ugyanabban az időben".

Ha OFF, akkor megkérlek titeket helyezzétek át.  smirksweat

« Utoljára szerkesztve: 13 máj 07, 11:11:37 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
pegazus20
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #5860 Dátum: 13 máj 07, 14:52:49 »

Köszönöm szépen a fordításokat FAF, Bastian  Mosolyog kíváncsi vagyok mi az a 3 történetszál, na meg hogy most mi fut... A sárkányok kerültek előtérbe de Rogue-val van a legnagyobb kavarás meg a 4 Ishvalit is megemlítették... DME-vel kezdődött... már tényleg kíváncsi vagyok mi volt R múltja mért nem emlékezett dolgokra, talán kiskora óta folyton megszállja az az árnyék? A jövőről nem is beszélve.

szerk: korábban is megszállta alatt arra gondolok, hogy a kis démon vagy mi fene kiskorában is megszállta azért ölte meg Skyadrumot, de nem emlékszik rá mivel akkor nem ő "iányított" és ezért nem láttunk nála visszaemlékezést.

szerk2: Kingdon "Chakra mester" nem igazán szereti a dupla hozzászólásokat, ahogy a többi modi sem. Neeem  a triplát meg pláne smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 07, 17:53:18 írta pegazus20 » Naplózva
Kingdon
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5861 Dátum: 13 máj 07, 16:11:43 »

Hááát köszi a fordítást , a 3 történet szál majdnem biztos vagyok hogy egyik a Zeref lesz ( tuti hogy az lesz a záró finálé ) elötte szerintem lennie kellene egy Igneelesnek és hogy Natsu és a sárkányok körül a titok kiderül . Elötte meg betudnék rakni egy Tartaros sötét céhet . Amúgy olvasgatni szoktam a commenteket és érdekesek nagyon . Sokba látok rációt hogy van benne lehetőség , szerintem a rogue-val kapcsolatban . Amikor a jelen Roguet megszálta az árnyék szerintem akkor a Jövő Rogue szállta meg . látszik a képen is :http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/317/22 ( legalsó képen látszik az a lófarok ami előre lóg vagy mi az Nevet ) és itt a kép a jövő Rogue-ról is .http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/323/21
És azért van egy szeme az árnyéknak is mert eltakarja a haj .
Amúgy a sárkányokkal kapcsolatban annyit hogy nem az lenne logikus ha Natsu ellenfele az a lángsárkány lenne ? és Zirkonis ellen meg gazillet képzelném el .
Én sejtettem hogy nincs vége a Fairy Tailnek , mivel még annyira sok kérdés maradt számomra legalábbis .
1 : Miért tüntek el a sárkányok .
2 : Honnét ismeri Zeref Natsut és milyen viszonyban vannak / voltak egymással .
3 : Natsu anno a Luxus arcban miért nem tudott kimenni a céhet körbezáró pajzson ? ( nekem ez is egy fontos megválaszolatlan kérdés még , oké hogy a kor volt a probléma . de hogy utazott időbe úgy hogy nem is tud róla )
4 : Miért választották ki Igneelék pont Natsuékat a sárkányölő mágia megtanulására , mert szerintem azért az se elhanyagolható kérdés számomra .
5 : Mikor jön össze Lisanna Natsuval NevetNevet:D

Ha valamiről lemaradtam és valamelyik kérdésemre kiderült a válasz akkor szóljatok Mosolyog mert akkor én maradtam le róla .
További szép napot .
Naplózva
Natsu the DS
Gennin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #5862 Dátum: 13 máj 07, 16:27:24 »

Visszatérve a Zeref és Natsu kapcsolatra: Én azt tudom elképzelni, hogy Zeref ismerte Igneelt valamilyen úton módon. Zeref onnan ismerheti, hogy megkérte,hogy ölje őt meg, de ő nem volt rá hajlandó, ezért megegyeztek, hogy nevel egy DS-t (Natsu-t) aki képes lehet megölni Zerefet. (Ebből logikusan következhet Zeref kijelentése, hogy Natsu még mindig nem elég erős ahhoz hogy legyőzze őt.)  Én ezt így tudom elképzelni.
Naplózva

,,A félelem nem gonosz. Felhívja a figyelmed a gyengéidre, és amint megismered ezeket, nem csak erősebbé, de kedvesebb emberré is válhatsz.''<br >Gildarts Clive
Kingdon
Újonc
*

« Válasz #5863 Dátum: 13 máj 07, 17:40:53 »

hmmmm érdekes , de szerintem nem ez lesz mert én valahogy összekötöm a Zerefet - Natsut - meg azt hogy nem tudott kijönni a Fried állította varázsképletből . szerintem valami időutazós lesz ennek a hátterében , de ez miatt nem tudok rájönni miért nem emlékszik natsu zerefre . mert arra is gondoltam hogy Natsu öregebb mint hinnénk és valójában testvérek lennének és van velük valami . de nem tudom ááááááá Nevet túl sokat agyalok ezen , már a tenrou óta ezen agyalok hogy mi kapcsolat lehet köztük . de nem jut eszembe más , pedig tuti hogy valami kézenfekvővel fog előállni a Sensei ami kézenfekvő de mégse gondol rá senki . Nevet kíváncsi vagyok más mit gondol főleg a Chakra mester . Nevet
Naplózva
Axel92
Akadémiai tanár
*

The real fun is about to start!

« Válasz #5864 Dátum: 13 máj 07, 19:36:56 »

OFF: Hány energiaitalt ittál, Kingdon?
On: Kérdésedre válaszolva ezen a héten lesz mindegyik manga, a Fairy Tail pénteken jön ki.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Oldalak: 1 ... 389 390 [391] 392 393 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins