24 nov 27, 16:35:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 353 354 [355] 356 357 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2037773 alkalommal)
0 Felhasználó és 55 vendég van a témában
dreamfolow
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5310 Dátum: 13 márc 09, 07:23:25 »

Nekem tetszett ,örültem hogy lezárult a dájmatou enbü ,és persze a fairy tail győzelmével.

Így mindent összefoglalva maga a végkifejlet jó lett,de tényleg előfordulnak szánalmas momentumok.
Én már látok egy kis előrelépést juvia ,gray kapcsolatában.Vagyis csak Gray-t kéne megemlíteni ikszdé.
Sherrya ennyire hogyan tudott lefagyni ? Kicsit abszurd. És persze pont akkor ébredt fel a csodálatából amikor már "elszállnak".
Szegény Minerva,kicsit parázhatott Erzától ,hát ez van,még neki is kell tanulnia tiszteletet ,főleg ha ch ..Titania ellen száll harcba.Erza páncélja elég érdekes,amúgy most mi van? Ha felveszi akkor senki se tudja legyőzni?Nevet Mert nekem ez jött le.
A végén Sting ...szerintem nem volt szánalmas,csak visszaakarta szerezni Lectort,mintha pánikba esett volna.Meg hát ettől a fairy tail csapattol elhiszem hogy megijedt még ha alig tudtak állni a lábukon ,akkor is .(Mert ez a fairy tail xD)
Én így a végére ,őszintén megmondom kicsit már untam a mágia játékokat.Szóval örülök hogy vége lett,és minden Happy end-el zárult,végülis azért is szeretem a Fairy tailt,mert mindig jó lesz a végkifejlet.Arra leszek kiváncsi ,hogy mi fog történni amikor megkapják a 30 milkát.A mester egy kicsit örülhet Nevet

Nekem annyira nem jön be ez a sárkányos téma,de hát ezen is túlkell majd esni.Úgy lenne jó hogy nem csak a Natsu csapat de a többi Fairy tailes is szerepet kapna a témában.Most még nem úgy fest a dolog.

« Utoljára szerkesztve: 13 márc 09, 07:25:11 írta dreamfolow » Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #5311 Dátum: 13 márc 09, 09:01:36 »

Következő arc-ba pont hogy őket nem várom. ikszdé A tornán részt vett csapat pihenjen csak. Most natsu-ékon a sor hogy villoghassanak.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #5312 Dátum: 13 márc 09, 10:35:59 »

Erzával kapcsolatban. Én eléggé szánalmasnak tartom hogy csak így elő kap egy ilyen páncélt.
Neki mindíg mindenre van páncélja. Érdekes módon nem lost magic amit használ, mégsincs eggyetlen egy normális ilyen jelllegű mágiát használó ellenfele.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
shiranai
Osztag Vezető
*

« Válasz #5313 Dátum: 13 márc 09, 10:53:42 »

Szerintem nem volt rossz ez a fejezet. Legalább a mester álma is teljesült és megnyerték a pénzt is (gondolom így vissza költöznek a régi céh házba). Erzának meg persze, hogy mindig van egy páncélja, végülis ez a mágiája. Legalább most nem a nakama erejével magyarázták a győzelmét (és végre nem a gyakorlóruhával nyert, hosszú idő óta Nevet).
Sting reakciója meg megható volt. A torna során sosem állították be úgy a karakterét, hogy hú de sötét egy alak (csak rohadt nagy volt a pofája, de ez még nem gonoszság), mint Minervát. Szóval elég megalázó lett volna egy olyan vesztés, hogy 5 félhalott agyonveri. A másik amit el tudtam volna képzelni, hogy Erza viszi magával Lectort és így okafogyottá válik Sting küzdelme. A Lectorral való találkozás meg meghatóra sikeredett ( én is Millianát választanám:) ).
Egyébként én Hisui (vagy hogy hívják a hercegnőt) jóslatát - mármint hogy meghökkentően fognak nyerni a tornán a nyertesek- nem ilyennek képzeltem. Azt hittem valami mocskos húzás lesz.

Ezzel a seprűvel meg lehetne csinálni azt, amit az animében a fura figurákkal. Gondolom minden csoportképen el van rejtve (találd meg Waldo-t szinten).
Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #5314 Dátum: 13 márc 09, 12:17:57 »

Erzával kapcsolatban. Én eléggé szánalmasnak tartom hogy csak így elő kap egy ilyen páncélt.
Neki mindíg mindenre van páncélja. Érdekes módon nem lost magic amit használ, mégsincs eggyetlen egy normális ilyen jelllegű mágiát használó ellenfele.

Még az egész történet elején elhangzott (Lullaby saga, Onibus vasútállomás), hogy Erza Lecserélése pont azért nagy szám, mert nagyon gyorsan képes rá, és nem csak a fegyvereit, hanem a páncéljait is le tudja cserélni.
Amúgy Viska is használ Lecserélést a fegyvereire a Fegyvermágia mellett, csak ez a mangában nem olyan feltűnő, de az animében igen.
Másrészről pedig amúgy is van egy kis középkori "fantasy" beütése a történetnek, amihez mennek a különböző bónuszokat adó páncélok és fegyverek. ^^
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 09, 12:19:38 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
swadawa2
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

?????

« Válasz #5315 Dátum: 13 márc 09, 13:24:16 »

... valahogy elkell fogattatni magammal hogy ez  valóban egy tündér mese, és még a cím is egyezik.

...vagy nem.
Fairy tale = tündérmese
Fairy Tail = Tündérfarok és egyben ennek a mangában a címe.

Igazad van, nem voltam pontos azzal amit irtam, tudom a jelentésüket,    amit irtam azzal arra próbáltam utalni hogy a címbe benne van hogy "fairy" és hát hogy szerintem eléggé Fairy tale lett ez a Fairy Tail Mosolyog
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #5316 Dátum: 13 márc 09, 14:24:42 »

... Chelia és Lyon a Rakéta Csapatot megszégyenítő módon repültek el, elveszítve a csatát.
Mi volt ennek az oka? Cheliát  ámulatba ejtette Grayék kombinációja, ezért lefagyott a csodálattól. Oké, hát ez picit béna volt, de elfogadom.  smirksweat ...

Chakra válasza:
Nem a kombinációjuktól esett ámulatba, hanem a "szerelmüktől". Hiszen Sherria is szeretet/szerelem mániás, mint Sherry. ^^

Ez nem fair Chakra  ikszdé, amikor ezt írtam, akkor még nem jött ki a Mangastream változata. A Mangapandánal, Chelia azt mondja, hogy Csodálatos, nem azt, hogy Romantikus. Mondjuk a két változat mást állít arról is, hogy Lyonék mit akarnak csinálni.  Hmm?
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 09, 14:26:16 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #5317 Dátum: 13 márc 09, 14:29:31 »

Hát, nekem Sherria csillogó szemei és apró mosolya alapján egyből a romantikus gondolatai jöttek le. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #5318 Dátum: 13 márc 09, 21:12:03 »

Érdekes fejezet volt.
Gray és Juva harcához már nem tudok mit írni, mert teljesen kibeszéltétek a témát.
A Ctrl+c Ctrl+v megoldással sincs semmi bajom, mert nem kis színvonalat képvisel a manga rajzolása.
Viszont az Erza Minerva harc nekem nem tetszett  Neeem A kezdetektől szerettem a karakterét, mert tényleg SUPER~(mint ha csak Franky mondaná  smirksweat )gonosznak lett beállítva, erre elterült, mint a Nagyalföld. Ahelyett, hogy Ő meg a gonoszságából merített volna erőt.  Ördögi Jól állna neki a vörösen izzó szem, meg a "hirtelen felindulásból elkövetett emberölés" is.

Mindig szerettem nézni a kidolgozottságot, de most megakadt egy másik film főszereplőjén a szemem:
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/322/13
Középen, első kép, fenti sor. A három szövegbuborék között ott van egy alien származék, pedig azt hittem, hogy a varázslóknál nem élilyen  >.<#

Sting próbálja megfélemlíteni a csapatot, de inkább csak megszánják őt. Ha most ott lett volna Gildarts, akkor kicsit behúzta volna a farkát. ikszdé Ha Shan.. Gildarts engedte volna ki az erejét szerintem elsírta volna magát  smirksweat
Kicsit elkanyarodva a témától, annyi a bajom, hogy már egyre inkább háttérbe szorul az amit szerettem. Nem is emlékszem mikor csináltak utoljára küldetést, pedig onnan lehetne jól kiismerni a szintjüket.

http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/165/20 + a következő oldal ^^
Ehhez nem kellenek szavak....

Nagyon tetszett a győzelem. Tudva, hogy a sárkányok közelednek csak még jobban  Ördögi
Jót tenne Erzának egy olyan temetés, ahol mindenki áll, csak ő fekszik  Behalt

Natsu pedig röhögve verte el a 2 sárkányölőt, de pár noname karakter kifog rajta...

Rewmac
Ha ez "tündérmese", akkor ez micsoda?
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/599/9
Mit keres a 4. a sziklába vésve, amikor még csak Jounin?  Technikai KO
Várom a véleményed  Mosolyog

Az lehet, hogy csúsznak be rosszabb fejezetek, de hibákat igen csak nehezen talál az ember(és ha talál is, akkor is elhanyagolható vagy egy évszám...).

Ja, és a One Piece-hez felesleges hasonlítani más shounen-t, mivel toronymagasan áll az első helyen.
Viszonyítási alapnak: http://www.saiyanisland.com/2011/11/top-10-manga-in-2011-by-series-one-piece-naruto-lead-the-pack/

Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5319 Dátum: 13 márc 09, 21:26:54 »

Ha csak becsúsznak 1-2 rosszabb fejezet, az még nem lenne gáz (elvégre nem minden manga Soul Eater vagy Code:Breaker, ahol nincs béna fejezet), de az utóbbi arc nagy része egyszerűen hülyeség. Előtte tele volt poénnal, a karaktereknek egyedi, vicces személyiségük volt, de mostmár Erzáékon kívül szinte nem is szereple senki, vagy ha mégis, az ember azt kívánja bár ne így lett volna...
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
olcha94
Chuunin
*

.

« Válasz #5320 Dátum: 13 márc 09, 23:08:37 »

tudom, hogy azt írtam, nem fórumozok többet... de ez nem tudta elkerülni a figyelmemet:
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/322/30

...HOVA LETT ARCADIOS 30 CENTIS KOCKA ORRA? :O
Naplózva
Depres
Chuunin
*

« Válasz #5321 Dátum: 13 márc 09, 23:52:01 »

Sziasztok!
Nekem semmi bajom nem volt a mostani fejezettel, meg az előzőkkel sem. Bár Laxus harca kicsit rövidre sikerült és Gajeel sem harcolt annyit, mint szerettem volna.

Nem értem hogy mi bajotok Sting harcával, szerintem így volt a legjobb, hiszen se nem nyert, se nem vesztett. Írtátok páran hogy "megijedt" a Fairy Tail tagoktól... úristen, erről szó sincs. Hiszen ő maga mondta, hogy szinte egy lökéssel eltudná intézni őket. Ők sem azért áltak ott, mert meg akarták félemlíteni, hanem azért hogy megmutassák, hogy ők nem félnek tőle és készek addig harcolni, ameddig csak bírnak. Sting azért akart nyerni, hogy visszakapja Lectort és azt hitte az akkor következik be hogyha nagyon erőssé válik. De amikor ott állt és lehetősége volt a harcra, akkor rájött, hogy ha le is győzi őket így az nem teszi őt méltóvá arra hogy visszakapja a barátját. Rájött arra, hogy nem azzal lesz erősebb, hogyha eltipor másokat. Én így értelmeztem.

Amúgy ahelyett hogy elégedetlenkedtek belegondolhatnátok abba, hogy Mashima valószínűleg azért zárta ekkora Happy Endel a játékokat, hogy aztán most beüthessen a katasztrófa és az igaza csata, csak most fog kezdődni.

A manga lelacsonyítása pedig alaptalan és gyerekes, én minden fejezetben találtam megmosolyogni/nevetni valót, (ebben például Juviát), tele van érzelemmel és erkölcsi tanítással, izgalmas, kidolgozott, váratlan és a legjobban megrajzolt.
Vicces hogy pont a Narutoval és a One Piecel hasonlítottátok össze:
A Naruto számomra kritikán aluli mélységekbe süllyedt, bár mentségére válljon, hogy az utóbbi pár fejezet sokat emelt a színvonalon(végre nem szerepel Naruto), de kétlem hogy visszatérne a 2-3 évvel ezelőtti színvonalra.
A One Piecet szeretem, de valljuk be az utóbbi 100 fejezetben szinte semmi érdemleges nem történt én kicsit ráuntam már, az animét már nem is nézem, a mangát olvasom, nem mondom hogy rossz, de valahogy hétről hétre veszít kicsit a varázsából, a harcok rövidek, a poénok egyre gyengébbek, a rajzolása is elég rossz.

Toshin Raizen
nem akarok belekötni a véleményedbe, de egyrészt nem attól lesz valami a legjobb manga hogy épp mennyit adnak el belőle Japánban egy évben, másrészt az adatok amiket linkeltél 2010-2011es adatok, ha jól emlékszem valahogy akörül volt a Marineford-i csata, ami szerintem a One Piece egyik csúcspontja volt és valljuk be, azóta kicsit esett a manga színvonala. De ha már ezeket az adatokat nézzük a Fairy Tail, fiatal manga létére (2-3 éve lehetett híres akkor) már a 4. helyen állt, alig lemaradva a 3.ról, ellenben a One Piecel ami már 7-8 éve ismert volt...
Neked és többi elégedetlenkedőnek mondom: Erza helyett temessétek a rossz kedvet és inkább próbáljátok más szemszögből nézni a dolgokat. De ezt is csak azért mondom, hogy élvezzétek a mangát, mert ezt még lehet.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 09, 23:52:41 írta Depres » Naplózva
shiranai
Osztag Vezető
*

« Válasz #5322 Dátum: 13 márc 10, 09:35:13 »

tudom, hogy azt írtam, nem fórumozok többet... de ez nem tudta elkerülni a figyelmemet:
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/322/30

...HOVA LETT ARCADIOS 30 CENTIS KOCKA ORRA? :O

Lenyomja a sisak. Azért annyira zabos a hercegnőre, mert be kellett szuszakolnia. ikszdé Komolyra fordítva a szót, nem lett volna annyira kemény, ha az orrához formálja Hiro a sisakot. Nekem eddig fel sem tűnt, pedig tényleg erős orrban.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 10, 09:38:51 írta shiranai » Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #5323 Dátum: 13 márc 10, 11:04:55 »

Na, akinek tetszett ez a fejezet, azt le fogom lobozni. Szerintem hót gagyi volt. A legelején - hiába írtátok, hogy Sherry szerelem mániás - Hieinek igaza volt, csak úgy ott és várja a csodát, közben néz, mint borjú az új kapura és jön a rasengan Gray és Juviától, aztán csá, a rakétacsapat elrepül xD

Eléggé összecsapottnak is tűnt ez a fejezet, én főleg Stingen voltam kiakadva. Előadja a király forgatókönyvét, meg majd így alakulnak a dolgok és majd úgy legyőzi a Fairy Tailt, erre meg két oldal alatt lerendezi a mangaka, hogy feladja. Ez mi? Én komolyan mondom ez volt a legszánalmasabb pontja az egész arc-nak. Szeretem a Fairy Tailt (ha nem, akkor nem is szerkeszteném), meg örültem, hogy végre lezárják a Nagy Mágiajátékokat, de ezt nem kellett volna így összecsapni.

Ja, meg a másik szeretem Erzát, kedvenc karakterem az összes szereplő közül, de ne magyarázzák be nekem, hogy egy olyan páncél, amit 10 éve nem tudtak felvenni, mert nagyon sok mágikus varázserőbe kerül, akkor egy Kagurával való harc után (meg kicsit Minerva is ott volt) felveszi ezt és még le is győzi Minervát azzal a páncéllal. Ugyanúgy voltam az Erza vs. Minerva harccal, mint a Luxus vs. Jura harccal, mindkettőnél döntetlenre számítottam, de persze nem így lett, na mind1.

Következő rész címében benne van az árny, így ezen elgondolkodtam egy kicsit, hogy amikor ugye Gazille és Rouge összecsapott, megjelent egy árnyék. Lehet az Rogue rossz énje vagy ilyesmi, de én gondolkodtam, hogy mivel árnyékként mindenhol ott lehet, így csak pár dolog maradt, akikre leszűkült a kör.
1. Zeref
2. Az a kis hülye manó a Raven Tail-ből
3. Vagy valaki ismeretlen
Igazából szerintem ezek közül az 1-es vagy 3-as lesz ^^
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 10, 14:17:11 írta samdav » Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5324 Dátum: 13 márc 10, 11:50:49 »

Nem kell elásnia senkinek sem magát. Nevet Mindenki más, mást szeret és máshogyan éli meg a történteket. Így van aki szereti a kedvencei happy end-es győzelmét még ilyen ellentmondásos esetekben is. Ők így érezték jónak míg mások inkább a realitásokat próbálják figyelembe venni a történet szempontjából. Őnekik ez a végeredmény kész ellentmondás volt.

Jura és Laxus? Ahogy Jura beharangozása megtörtént így számomra is luxus, hogy Laxus legyőzte. Ha reálisan nézzük akkor ezt  az egész csata versenyt tulajdonképpen Jurának kellett volna megnyernie. Laxus mentségére legyen mondva, hogy valóban nem ismertük a valódi erejét. Annyit tudtunk róla amit Natsu és Gazzille ellen mutatott. Ez alapján esélye sem lehetett volna. Viszont nem szabad elfelejteni, hogy az ő viselkedése a társai felé megváltozott. Ez komoly erőnövekedést is adhatott számára. Még így sem gondolom, hogy komoly esélye lehetett volna  Jura ellen a 7 év kiesés miatt. 3 hónap számomra édeskevés és irracionális. És ez vonatkozik mindenkire aki 3 hónap edzéssel erősödött.

Viszont más a véleményem azokról akik megkapták a második eredet lehetőségeit. Itt lehet szó komoly varázserő növekedésről. Kiemelem, hogy varázserőről van szó és nem fizikai erőről. Erza győzelmét éppen ezért a varázserő növekedés miatt nem tartottam ellentmondásosnak mivel tudtuk, hogy amúgy is komoly ellenállással, eltökéltséggel és óriási fizikai erővel bír. Minerva is kimondta, hogy nem bírja elképzelni, hogy hogyan van ennyi varázsereje még. Természetesen a 2. eredetből származik. Minerva beszédéből pedig az is nyilvánvalóvá tűnt, hogy ő kifogyott ebből a varázserőből. Egyszóval Nakagami páncél ide vagy oda akkor is nagyon valószínű, hogy veszített volna. Persze minden az író döntésétől függ és ez lehet, hogy valakinek bejön míg másoknak éppen ellenkezőleg. Hozzáteszem, hogy nekem jobban tetszett volna ha nem a páncél miatt győz Erza, hanem egyszerűen azért mert Minerva kifut a varázserőből. Lucynál amúgy is többször elsütötte ezt Mashima.

« Utoljára szerkesztve: 13 márc 10, 11:56:51 írta rini67 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 353 354 [355] 356 357 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins