25 feb 19, 00:43:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 338 339 [340] 341 342 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2090350 alkalommal)
0 Felhasználó és 111 vendég van a témában
dreamfolow
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5085 Dátum: 13 feb 01, 14:13:16 »

Hát ő.. engem cseppet sem izgat ez a Rogue-s szál.Ez van,így nem sok pozitívumot tudok hozzáfűzni ehhez a fejezethez.
Naplózva

Depres
Chuunin
*

« Válasz #5086 Dátum: 13 feb 01, 14:54:59 »

Szerintem ismét egy nagyon jó fejezet volt, nem bánom hogy nem volt benne harc, viszont fontos dolgokat megtudunk.

Érdekes hogy senkinek nem jutott eddig eszébe ( ha tévedek akkor bocs), hogy Lucy talán nem is jó szándékkal jött vissza a jövőből, sőt hogy ő egyátalán nem is az igazi Lucy és pont az a célja hogy katasztrófát okozzon, vagy valami hátsó szándéka van.

Gajeel vs Rogue harc most lesz igazán érdekes, remélem Gajeel végre megmutathatja az igazi erejét és hogy mennyit jelent neki a Fairy Tailben lenni.

Tegyetek meg két dolgot kedves kommentelők:
1. kérlek ne kezdjetek arról spekulálni hogy valami démon van elzárva Rogue árnyékába Nevet
2. könyörgöm ne hívjátok Roguet ezentúl Pán Péternek Nevet
de inkább a második a fontos, mert a gúnynevektől, mint pl. a Cheatánia, a falra tudnék mászni...
előre is köszönöm
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #5087 Dátum: 13 feb 01, 16:33:13 »

317. fejezet: Béka

Színes nyitóoldalakkal kezdünk. Az elsőn Laxus elég furán van megrajzolva, a többiek jók, bár semmi extra nincs rajtuk. Chea... Erzánál már borítékolni lehet a harc végeredményét a szövegből. A második kép tetszik, de azon sincs mit elemezni.

Jövő Lucyval és a Lucy mentőcsapattal indítunk. A csapatot sokkolja a 10000 sárkány. Natsu természetesen komolyan kezeli a helyzetet  smirksweat Hisui továbbra is a Nagy Mágia Játékok eredményére vár. Még mindig nem értem mondjuk, hogy 10000 sárkány érkezése miként függ egy verseny eredményétől, de mindegy. Carla összerakja a látomását, amiben Lucy nem énekel, hanem sír és sikít. Kiderül, hogy a sárkányok érkezését a mentőcsapat nem éli túl, csak Lucy. Lucy felébred, kitudja hány nap után, megtalálja az Elsötétülés Kapuját és egy ötlettől vezérelve visszautazik a múltba x793 július 4-re. Mira megkérdezni, hogy nem tudott volna korábban érkezni, amire Lucy azt feleli, hogy az Elsötétülés Kapujának egy része darabokban volt, valószínűleg a sárkányos incidens miatt. Arcadios ekkor feleszmél, hogy Jövő Lucy volt a rejtélyes személy, aki tanácskozott a hercegnővel. Jövő Lucy szeretné, ha a többiek találkoznának Jellallal egy földalatti úton keresztül. Jellal már tud mindenről, ezért valószínű, hogy jelen pillanatban is egy stratégián dolgozik. Jövő Lucy elismeri, hogy stratégia nélkül jött vissza a jövőből, fogalma sincs hogyan lehetne a sárkányok pusztítását megakadályozni. Ekkor egy rövid Arcadios visszaemlékezés következett: Hisui elmondta Arcadiosnak, hogy Jövő Lucy szerint az Elsötétülést lehet még egy  módon használni: Ez a Elsötétülés 2.
7 éven keresztül a Nagy Mágia Játékok álcája mögött gyűjtötték be a mágiát a Kapuhoz, ami most már egy Etherion mennyiségű mágiával bír. Arcadios rákérdez, hogy tényleg olyan erős ez, mint a Mágia Tanács által használt "Szent Fény", ami eltud pusztítani egy teljes országot. Hisui kijelenti, hogy ezt fogják használni a sárkányok ellen. Ez az Elsötétülés 2 terv. Ezután Arcadios érdekes dolgokat gondol Jövő Lucyra nézve: Te tájékoztattat a hercegnőt az Elsötétülés 2-ről. Az is hazugság, hogy negyedikén jöttél vissza. Miért hazudsz a barátaidnak?(A Mangastreames változat szerint miért hallgatod el ezeket az információkat a barátaid elől?) Ezt olvasva tényleg nem tudom már hova tenni ezt az egész Elsötétülés és Jövő Lucy mizériát. Technikai KO Jövő Lucy ezután még egyszer elnézést kér a tehetetlensége miatt, amikor Natsu kijelenti, hogy valamit tesznek az ügy érdekében és 10000 fangirl ugrik a magasba a közös kép láttán. Nevet Natsu megköszöni, hogy Jövő Lucy megvédi a jövőjüket. Natsu garantáltan megfogja azt változtatni.

Ugrunk Jellalékhoz. A Crime Sorciére szerint valami nem hangzik jól Jövő Lucy meséjében. Jellal felvet egy érdekes ötletet. Vagy az hamis, amit Jövő Lucy mondott, vagy maga Jövő Lucy egy hamisítvány? Ez igen. Ohh My God Gyors meg kell számolnom ez hányadik Lucy lesz... Kisgyermek Lucy, Sima Lucy, Gemini Lucy, Edolas Lucy, Jövő Lucy, Hamis Jövő Lucy valamint Láthatatlan Lucy a fillerből. Remélem nem hagytam ki egyet sem. ikszdé

Visszaugrunk legvégül Gajeel és Rogue "állítólagos" harcára. Rogue a földön, Gajeel pedig löki a "Na ki erősebb kinél" dumát. Rogue úgy érzi kezdi megérteni az okát annak, hogy Gajeel miért csatlakozott a Fairy Tailhez. Vajon mi lehet az? A: Barátok, B: Barátok, C: Szexi Csajok és D: Barátok. Szerintem a C lesz a helyes, de mindjárt kiderül. Rogue gyerekként csodálta a Phantom Lordot és ő is csatlakozni akart a céhhez, ha majd felnő. A céh, azonban feloszlott a Fairy Tail elleni vereség után, ráadásul Gajeel is csatlakozott a Fairy Tailhez. Rogue nem tudta elhinni, hogy hogyan csatlakozhatott Gajeel ahhoz a céhhez, ami elpusztította a Phantom Lordot. Biztos volt indoka Gajeelnak, hogy a Fairy Tailnél legyen és Rogue most már megértette az indokot. Ez az indok a  Szexi... vagyis a Barátok természetesen nem igaz? 3 válasz is jó volt a műsor történetében először. Rogue ezután elemzi a Sabertoothot. A Sabertoothnak nincsen ilyesfajta elképzelése a barátokról. Ők a Mester serege, a parancsok ellentmondást nem tűrőek, a győzelem mindenek felett áll. Mi is egy céh? Mik a barátok? Miért harcol Rogue egyáltalán? Rogue most már érti, hogy miért olyan erős Gajeel és, hogy miért nem tudnak elleni nyerni, kivéve az eszelősen erős Minervát és a Lector miatt, felébredt erejű Stinget tartja esélyesnek. Gajeel ezután kérdőre vonja Roguet, hogy nem értett meg semmit. A Béka vagyis Frosch a barátja nem igaz? Rövid vita után Rogue elismeri, hogy Frosch a barátja, majd jön a fejezet csattanója. Egy hang közli Rogueval, hogy Rogue nem kihívás. A hang nem más, mint Rogue árnyéka, aki kölcsönadja az erejét Roguenak, hogy megölje Gajeel. Moria is back Ohh My God

Összegzés: Az Elsötétüléssel már torkig vagyok. Egyszerűen nem izgat és kész. Nagyon túl van már bonyolítva, még ha érdekes dolgok sülhetnek is ki belőle. A fejezet második része viszont tetszett. A Levy-féle jövőképben olvashattuk, hogy a szeretett valakije meghalt. Csak nem Gajeel lesz az? Mindenesetre az "állítólagos" harc, tényleg harccá fog emelkedni. Létezne, hogy Gajeel kap végre egy normális harcot és nem trollkodnak vele?
7.5/10 adok a fejezetre.

Jövő héten: Gajeel vs. Rogue

@pegazus20

Fincsi Makroökonómia volt.  Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 01, 17:42:22 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #5088 Dátum: 13 feb 01, 18:04:06 »

317. fejezet: Béka

A fejezetben nem történt sok minden. Kaptunk egy kis információt a dolgokról és rogue, gazille-val való csevegését. Nem sok minden volt. :/
Az árnyék ebben jobban érdekel. Ki vagy mi lehet az? Netán a sárkánya? Esetleg most ébredt fel egy másik énje? Ha az utóbbi igaz akkor kapunk egy '' én és én meg a(z) gazille ''. ikszdé
Nagyon érdekel milyen erővel ruházhatja fel. Mosolyog
Sokat nem írnék a fejezetről.
Tőlem kap egy 7/10-ből. Nem volt benne izgalom, de felvezetőnek is enyhén volt jó. Majd a következő fejezetben talán egy 9 felé emelkedik az értékelés. Kapjon végre egy tisztességes harcot gazille és a lényeg hogy élvezzük. Nevet
Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5089 Dátum: 13 feb 01, 18:53:19 »

Bastian  a jövő Lucy által felvázolt jövőt csak akkor hiszi el a hercegnő ha valóban úgy végződnek a játékok ahogy Lucy azt neki elmondta, ergo az a bizonyíték , hogy az idézi elő azt hol írják  nem emlékszem ilyenre ?
 Megy itt a kavarás hány szálat és csavart tervez még ide a mangaka ... Pojén
Ha jövő Lucy hamis akkor Natsu orrának ki kéne azt szúrnia... legalábbis az eddigi manga történést figyelembe véve.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 01, 18:56:28 írta Banzai » Naplózva
Bastian

« Válasz #5090 Dátum: 13 feb 01, 19:05:09 »

A hozzászólásod első részét a kérdőjelig nem nagyon értem. ...az idézi elő azt hol írják nem emlékszem ilyesmire?  Hmm?
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5091 Dátum: 13 feb 01, 19:18:41 »

De jó hogy nem tudják elmondani ki nyeri meg a játékokat. ikszdé

A jövő lucy-hoz visszatérve...jellal-nak furcsa érzése van az egésszel kapcsolatban. Biztos lesz valami csattanó...kell hogy legyen. Lehet ő egy olyan hasonmás aki képes 100%-osan lemásolni másokat. Ha mágiamásolás van akkor ember másolás is. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 01, 19:22:26 írta Kentonsama » Naplózva
Bastian

« Válasz #5092 Dátum: 13 feb 01, 19:23:54 »

Így már világos. Köszönöm.  Kúl
Naplózva

Pein7
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5093 Dátum: 13 feb 01, 20:52:44 »

Nos egy átlag mangának én is azt mondanám,azonban pár dolog nem figyeltetek ami fontos volt,hogy NatsuxLucy,hogy átölelte és megköszöntem mondjuk azt NatsuxLucy moment nekem tetszett,nos Rougo gonosz énjére számitotam tehát nekem az tetszett Mosolyog,nem rossz tipp hogy lehet sárkánya szólt vagy szellemként vagy igy közbe vagy csak simma gonosz énje...de végülis sötétségröl beszélük az ritkaság ha valaki jó abban Mosolyog.Uccsó amitt furráltam Natsu,hogy megtudta jönnek sárkányok hehe tetszett felis pácélozott:P,de amit kicsitt zavart,hogy nem lepödött meg rendesen és nem érdeklödött ingel kapcsolatán.
Nemtom Natsu sokatt várok,a Fairy tail végére kitudja lehet sárkány ember lesz végén Mosolyog vagy új király...spioler bocsi de már agyalgatok ezen ˘˘
Naplózva
Sharingan-Sensei
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #5094 Dátum: 13 feb 01, 23:32:54 »

Szerintem jó fejezet volt, én személy szerint bele sem gondoltam, hogy talán valami furcsaság van a jövőbeli alak körül. Mosolyog Rouge még mindig simán beleillik a Fairy Tail-be, kíváncsi leszek mit fog most produkálni. Kérdés, hogy "mi" az árnyéka? Lehet akár a gonosz énje is, de lehet maga a félig testet öltött gonosz mágia (ez érdekes csavar lenne, hiszen a mágiáról mint magáról eddig mondhatni tárgyként beszéltek, nem élő-lélegző dologként), elvégre árnyékokkal harcol, azok meg a legtöbb történetben nem a "jó" szinonimájaként jelennek meg.
Naplózva
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #5095 Dátum: 13 feb 02, 19:19:29 »

Érdekes fejezet volt, legalábbis én teljes mértékben meg vagyok vele elégedve.
Depres
Szerintem egy démon van elzárva Rogue árnyékába! ikszdé Már csak azért is, mert külön kérted. ikszdé
Pár sor múlva elmondom az árnyékról a véleményem, szerintem helytálló lesz a magyarázatom.  Pontosan
Na de előbb: Meglepett egy kicsit, hogy valami nem stimmel a Vissza a jövőbe Lucy-val. Belegondolva, még most is nehezen hiszem el, hogy megint ő az, aki áldozatként van bemutatva. Vele hétről hétre csak rossz dolgok történnek... Egymás után veszíti el az összecsapásait, és még az is kiderül, hogy Lucy valójában egy imposztor.

Rogue beszólt az acélmájú barátunknak és már az ereje fogytán volt, de úgy tűnik ő nem csak az árnyéból szeret lakmározni, de most már a föld is elsőrangú eledelként szolgál az étlapján.  smirksweat
Érdekes, de a történet szempontjából jelentéktelen információkat közöl velünk, hogy mennyire szeretett volna PL-os lenni. Sajnos mire meglehetett volna a tagságija feloszlott a céh.

Depres
Véleményem az árnyékról az, hogy annak tudható be az egész, hogy megölte a sárkányát Rogue.
Tudjuk, hogy Az Acnologia is úgy született meg, hogy egy sárkányölő túl sokszor használta a sárkányölőmágiát. Amit annak idején hallottunk Achadios-tól, szerintem csak féligazság volt. Nem attól változott át, hogy sokszor használta a mágiáját, hanem attól, hogy kivételesen sok időt töltött Dragon Force állapotban.
Véleményem szerint, Rogue elindult azon az úton, hogy egy újabb ember változzon át sárkánnyá. Megölte a fura nevű sárkányát ikszdé, az pedig beleköltözött valamilyen formában az említett sárkányölőbe. Most pedig megpróbálja átvenni felette az irányítást.
A következő harcot illetően, szerintem inkább Rugue és árnyéka harc lesz, vagyis a saját magával vívott harc lesz a középpontban és nem Gazille-val folytatott viszálykodás. Egyetértek azokkal, akik szerint Ő is csatlakozik a FT-hez.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 02, 19:24:42 írta Toshin Raizen » Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5096 Dátum: 13 feb 02, 20:16:27 »

Nem tudom hogy hiba e, de hogy lehetséges hogy jövő lucy '' X793 '' július 4.-ére jött vissza? Az év miért X793? X791 van és mivel ide jött vissza akkor X791-be kellett volna nem? Nem értem. smirksweat

Naplózva
Depres
Chuunin
*

« Válasz #5097 Dátum: 13 feb 02, 23:28:29 »

Nem tudom hogy hiba e, de hogy lehetséges hogy jövő lucy '' X793 '' július 4.-ére jött vissza? Az év miért X793? X791 van és mivel ide jött vissza akkor X791-be kellett volna nem? Nem értem. smirksweat

basszus, tudtam hogy valami nem stimmel azzal a számmal, szép észrevétel, bár szerintem csak elírták, viszont két fordításban is feltűnik, vagy lehet hogy a mangastream a mangareaderről másol Nevet
Naplózva
Bastian

« Válasz #5098 Dátum: 13 feb 02, 23:37:53 »

Utánajártam ennek az X793-nak külföldi fórumokon. Az biztos, hogy X791 van, ez nem vitás. Valaki ott azt írta, hogy már nem először írtak véletlenül X793-t, szóval korábban már megtörtént. A kérdés csupán az, hogy most két fordítócsoport is bakizott az évvel, vagy Mashima emlékezett rossz évre és x793 az évszám a RAW-ban is?

Szerk: Megnéztem a RAW-ot és az bizony X793. Beszélhetünk bakiról? Loke még ki is emeli, hogy az csak pár nappal ezelőtt volt, pedig X971 van.

Szerk2: Még egy kis utána járás után kiderült, hogy tényleg másodszorra fordul elő ez a baki. Mashima az első után bocsánatot is kért, hogy az X793 hiba volt. Úgy látszik még egyszer elkövette ugyanezt a hibát. Hol fordult vajon elő először?  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 02, 23:45:46 írta Bastian » Naplózva

KillerSpawn
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5099 Dátum: 13 feb 06, 19:15:30 »

Rogue "árnyéka" engem arra emlékeztet amikor anno Gérardot "megszállta" Zeref,a szeme meg szerintem eléggé az istenölőkére és Zerefére hasonlít.

Pein7 te szoktál beszélgetni a mangákkal? Technikai KO
Naplózva
Oldalak: 1 ... 338 339 [340] 341 342 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins