159357
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4800 Dátum: 13 jan 08, 23:10:58 » |
|
hiányzik az egyik keze? hol láttad ezt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ookami-chen
Gennin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
orosz kém
|
 |
« Válasz #4801 Dátum: 13 jan 08, 23:44:53 » |
|
Innen vesszük hogy nincs meg az egyik keze: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/300/22 Valaki akinek meg van mind a két keze és szabad is neki az nem foggal fogja leszedni a tollról a kupakot (jó akadhatnak kivételek) meg nem macska kaparásként ír (itt is lehetnek kivételek)
|
|
|
Naplózva
|
Nézz csak ránk! Mindenünket felhasználtuk! És mégsem fekszünk holtan! Képesek vagyunk felülkerekedni a gyengeségünkön és félelmünkön! Ezt jelenti az élet!
|
|
|
159357
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4802 Dátum: 13 jan 09, 00:26:44 » |
|
tényleg nem is rémlett ez a rész, jah elég gyanús h hiányzik az egyik keze
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Depres
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4803 Dátum: 13 jan 09, 18:57:33 » |
|
Sziasztok! valóban lehet hogy hiányzik FutureLucy egyik keze, de szerintem nem emiatt. Egyrészt mert úgy mondja angolba is, hogy a kaput kinyitották, már csak ki kell tárnia emberi kezeknek, mind1 én valahogy így fordítanám, amúgy az a sötét lyuk, valójában szerintem csak egy szimbólum, ha megnézitek, kettő ilyen kör van, az egyik a napot (világos), a másik a holdat ( sötét) jelképezi, mivel a kapu neve is Eclipse ( napfogyatkozás). Bár én is csak spekulálok, de ha megnézitek az utóbbi anime részt, azon csak egy fekete kör látszik, nem pedig egy lyuk, ahova bedughatod a kezed.
Gondolom már volt erről szó, de csak most ért el idáig az anime hogy kb biztosra vegyük, szóval szerintem Yukino az Angelnek lesz a kishúga, hiszen ugyanaz a hajszín, feltűnően hasonló öltözködés, mindketten csillagmágusok, yukino a nővérét keresi, akit Zeref követői raboltak el és ugye tudjuk hogy Angel is rabszolga volt a Menyország Tornyában, amit ugye azért építettek, hogy Zeref-et feltámasszák, tehát Zeref követői rabolták el, talán ez is kimondható. Remélem ez is szóbakerül majd hamarosan.
A mágiajátékokhoz annyit fűznék hozzá, hogy remélem nem rendezik le pár képpel a harcokat és legalább minden harc 1-2 fejezet hosszú lesz. Laxusnak szerintem nem lesz egyszerű dolga, de valószínűleg megbírkózik majd a feladattal. Erza szerintem is túl ritkán veszít csatát, bár most nem bánnám, ha ő páholná el Minervát. Gajeel remélem agyoncsapja Roguet, mert neki már nagyon rég nem volt normális harca, amúgy szerintem Rogue lehetne az öccse is akár, mert eléggé hasonlítanak, szem, haj, stílus... és Rogue használhatja az anyja vezetéknevét is... mint pl Kana. Sting meg szerintem valami olyasmit tervez hogy egyszerre lecsap mindenkit. A FutureLucy azt jósolta hogy valami egész váratlan kimenetele lehet a Mágiajátékoknak, ez szerintem vagy az hogy a legesélytelenebb nyer, tehát a Mermaid Heel, vagy az hogy valami egész váratlan történik mint pl valaki elintéz egyszerre mindenkit, bár ez még mindig nem magyarázná a Sabertooth győzelmét, hiszen sokan így is arra voksolnak, így az nem lenne annyira váratlan fordulat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
VIPERA
Gennin
Nem elérhető
You challenge me mortal?
|
 |
« Válasz #4804 Dátum: 13 jan 09, 19:02:53 » |
|
Nem feltétlen kell azt feltételezni, hogy nincs meg a jobb keze. Lehet hogy csak teljesen lebénult valami miatt ami sokkal valószínűbb, mint, hogy morbid módon amputálta neki valaki főleg, hogy a Fairy Tail-ről beszélünk ahol eddig 3 halott tagot említhetünk (emlékeim szerint) az egész manga során. Nagyon szép teljesítmény mit ne mondjak x D.
|
|
|
Naplózva
|
"Brothers everywhere raise your hands into the air. We're warriors... warriors of the world! Our destiny to die in war"
|
|
|
Depres
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4805 Dátum: 13 jan 09, 19:18:52 » |
|
Hát sokan emlegetik már ezt a "tündér bukása" dolgot, hogy mennyire várják hogy meghaljon valaki. De szerintem ez hülyéség, ez nem olyan stílusú manga, ahol meghalnak a szereplők, szerintem... Főleg a jók... ez alapvetően "comedy", tehát vígjáték típusú manga, ami főleg a jókedvre próbálja hangolni az olvasókat, persze vannak érzelmes részek, sőt eléggé megható egy-kettő... de szerintem ha meghalna a fél Fairy Tail, akkor már nem lenne ugyanaz a manga többé és ugyanarra a sorsra jutna mint a Naruto.
jah és amúgy pedig a fenék fogdosást illetően... próbáljatok meg úgy a vállatokra venni valakit(lány), hogy nem értek hozzá az intimebb részekhez, nem olyan egyszerű... egyszerűen csak a vállára vette és megtartotta hogy ne essen le
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 09, 21:02:54 írta Depres »
|
Naplózva
|
|
|
|
Natsu-san
Újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #4806 Dátum: 13 jan 10, 13:01:02 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 10, 19:53:06 írta Natsu-san »
|
Naplózva
|
|
|
|
pegazus20
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4807 Dátum: 13 jan 10, 15:06:19 » |
|
Nem tudom érintettétek-e a témát korábban de csak nekem tűnik úgy, hogy Gemma csak Minerva bábja nem is ember? Vagy ez csak bennem keltett ilyen benyomást?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Serpens92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4808 Dátum: 13 jan 10, 17:47:13 » |
|
érdekes felvetés:) mondjuk így érthető lenne, miért nem szakadt meg a szíve érte
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ookami-chen
Gennin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
orosz kém
|
 |
« Válasz #4809 Dátum: 13 jan 10, 23:16:19 » |
|
Hát nem minden gyermek szereti a szüleit  lehet Minerva is így van vele  A fejezetek általában péntekenként jelennek meg néha azonban akad h csütörtökön (de ez ritkán fordul sajna elő xD) ha esetleg meg az animére gondolsz az meg szombatonként jelenik meg
|
|
|
Naplózva
|
Nézz csak ránk! Mindenünket felhasználtuk! És mégsem fekszünk holtan! Képesek vagyunk felülkerekedni a gyengeségünkön és félelmünkön! Ezt jelenti az élet!
|
|
|
Mesti
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4810 Dátum: 13 jan 11, 02:07:53 » |
|
Mindenki mondja Jura milyen tápos,meg a legerősebb karakter,holott szerintem a szerepeltetése a játékokon felér 1 enyhe csalással is. Ennyi erővel jöhetne Gildarts is,de ő belátta,hogy ez nem az ő csatája,túl idős ehhez. Jura is lehet ilyen idős(ha nem öregebb) és ő meg részt vesz rajta? Mindegy szerintem így sem fog nyerni a Lamia. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fr33man
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4811 Dátum: 13 jan 11, 09:53:13 » |
|
Ez nem Jura döntése volt hanem a Mestere döntése, ha Makarovnak lett volna lehetősége Gildarts-ot jelölni akkor meg is tette volna mint ahogy az első is tuningot adott Kanának. Jó az h Jura a résztvevők közt van, hisz kell egy nívó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #4812 Dátum: 13 jan 11, 09:57:14 » |
|
Ez a kijelentés picit helytelen Mesti.  Jura azért indult a versenyen, mert Ooba Babasaama a Lamia céhmestere külön kérte, hogy induljon, Lyonnal egyetemben. Jura erre megjegyezte, hogy néhanapján jók az ilyen kis fesztiválok. Ráadásul Jurát ismerve, szerintem külön megtisztelte azzal a Fairy Tailt és a többi csapatot, hogy beszállt a versenybe és megmutatta nekik, hogy mire képes egy Szent Mágus.  Gildarts megint utazik, de nem azért nem indult a versenyen, mert öreg hanem, azért mert szeretné, hogy a fiatal generáció is megmutassa mire képes. http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/263/4A csalásról ne beszéljünk, mert a Fairy Tail sem ártatlan ilyen téren... @Fr33man mgelőztél 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 11, 09:58:21 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Mesti
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4813 Dátum: 13 jan 11, 10:14:40 » |
|
Ez a kijelentés picit helytelen Mesti.  Jura azért indult a versenyen, mert Ooba Babasaama a Lamia céhmestere külön kérte, hogy induljon, Lyonnal egyetemben. Jura erre megjegyezte, hogy néhanapján jók az ilyen kis fesztiválok. Ráadásul Jurát ismerve, szerintem külön megtisztelte azzal a Fairy Tailt és a többi csapatot, hogy beszállt a versenybe és megmutatta nekik, hogy mire képes egy Szent Mágus.  Gildarts megint utazik, de nem azért nem indult a versenyen, mert öreg hanem, azért mert szeretné, hogy a fiatal generáció is megmutassa mire képes. http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/263/4A csalásról ne beszéljünk, mert a Fairy Tail sem ártatlan ilyen téren... @Fr33man mgelőztél  Igen Gildarts azért nem indul a versenyen,mert szeretné,hogy a fiatalabb generáció is megmutassa mit tud. De erre mondtam én is,hogy nem nagyon fer,hogy Jura indul hiszen ő a 10 szent mágus egyike,és ahhoz azért biztos kell elég sok tapasztalat,hogy bekerüljön,ergo biztos idősseb ő az indulókhoz képest.Lyon meg oké lett volna szerintem,de Jura szerintem túl erős .  Bár ki tudja lehet ki sem lesz használva az ereje...:| Igen Ft csal egy kicsit,de őnekik azért teljes már a helyzetük 7év lemaradásban vannak/voltak a többiekhez képest. Mondjuk nekem az egyetlen nagyobb csalás az,hogy Cana megkapta a Fairy Glittert,mert azért elég gyenge ő ahhoz képest,hogy egy ilyen varázslatot birtokoljon,amit csak úgy ajándékba megkapott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #4814 Dátum: 13 jan 11, 10:15:21 » |
|
Új fejezet kint: http://www.mangareader.net/fairy-tail/314/3Chakra: Akkor Kagura Simon testvére és emiatt van a bibi Gérard-dal, ahogy írtad. Plusz a múltjuk  Ha jól vettem ki, akkor eddig még nem is vonta ki a kardját Kagura, ugye? Mert itt a végén az epic volt, ahogy előrántotta 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 11, 10:22:46 írta samdav »
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
|