Nos már egy ideje nem írtam ide.
A mentőcsapat jól teljesített, de gondoltam, hogy nem lesz zökkenőmentes a kiszabadítás. Nagyon kíváncsi leszek mi történik velük. A palotában lesznek valószínűleg mikor az összeomlik. (Lucy legalábbis biztos.) De hogy a palota pusztulásához mi vezet az már érdekesebb.
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/275/21A képet elnézve belülről fogja valami vagy valaki lerombolni. Lehet ez a kapu, de akár egy bevadult Mira vagy Natsu is.
Ugyanígy foglalkoztat a sárkányok feltűnése is. Egyáltalán mikor, hol és hányan tűnnek fel?
A viadal elég érdekesen alakul, mármint ez a holtverseny. Bár vannak kifogásolható dolgok. Ilyen a már sokak által említett Bacchus dolog. Nem elég, hogy Erzával egy erősnek állította be Mashima, de utána kátszer egymás után egy csapással leterítették.
Na most akkor, hogy is van ez?
Mavis taktikája nem semmi. Hát nem is várt kevesebbet az ember egy olyantól, aki megalapította a FT-t, megalkotta az FT 3 nagy varázslatát stb. Nagyon ügyes és nem érzem csalásnak amit csinál.
Azon nem lepődök meg, hogy Jura ellen nem talált biztos taktikát. Valószínűleg Luxus lesz a kulcs Jura kiiktatásához. Nem fogja legyőzni, de talán kiszenved egy döntetlent. Remélem így lesz, mert a kettejük ütközetéből tényleg epic csatát lehetne kihozni. Csak a város nem nagyon maradna meg.
Ami még külön tetszik, hogy Minerva bár pszichopatább az apjánál, de mégis használja a fejét. Tart Kagurától és Jura-tól. (Az apja lazán neki engedte volna Sting-t is Jura-nak és elvárta volna a győzelmet.)
A Gray vs Rufus csatából, hát tényleg lehetett volna többet kihozni, de így is megfelelt. A harci stílusuk és mágiájuk nem hosszú csatákra van. Ráadásul ezek a mágiák, nekem olyan hatást keltenek, hogy egy nagyobb csatában támogató szerepet tudnának betölteni. (Ez alatt azt értem, hogy nincs olyan nagy pusztító erejük.) De ha jól használják legyőzhetik vele az erősebb ellenfeleket is.
Abban ne reménykedjünk, hogy innentől kezdve vereségek legyenek az FT oldalán. Még Juvia az aki nem biztos, hogy győz bárki legyen is az ellenfele. Persze az is lehet, hogy most Grayt szépen lecsapják hátulról. (Pl.: Sting vagy Rugoe) Bár én most tényleg azt hittem, hogy Gray kikap. (Naivitás)
De olyat szerintem ne várjunk, hogy Luxus veszít Orga ellen. Bár lehet, hogy oda kell majd tennie magát Luxus-nak, de szerintem elég könnyen győz majd. (Már ha harcolnak persze. Mashima lehet össze se ereszti őket.)
Az, hogy Sting és Rugoe ellen ki fog menni az kérdéses. Rugoe gondolom Gazille-al küzd meg, de nem hiszem, hogy győzni tudna. Az lenne a vicc, ha Mashima csinálna egy Sting és Rugoe vs Gazille csatát és Gazille is leverné őket.
(De nem lesz ilyen. Nem is baj, az már csúnya lenne.)
Egyedül az a bajom a mostani harcokkal, hogy szinte nyilvánvaló ki kivel küzd meg. Egyedül Erza kérdéses számomra, akinek esélyes Minerva és Kagura is. Bár lehet Mashima csinál egy kis "trollkodást" és összeereszti Jura-t és Kagura-t.
Na az lenne még egy igen kemény csata.