Tegnap este már fáradt voltam válaszolni, de akkor most megteszem ezt ^^
A 2, hogy jön össze? Azt gondolod a csuklyás csajszi és az Acnologikává lett ember régen egy párt alkottak?
Ha bejön az időutazós elméletem, akkor talán abból a korból származik a csaj, amikor még régen ember volt Acnologia és talán, ha nem is egy párt alkottak, de közelebbi ismerőse volt vagy ilyesmi. (Habár ez csak a feltételezésem ^^)
Igen acnologia ember volt!Épp azt magyarázza nekik a sárkány, hoyg az a csapat akik az emberekkel együtt akartak élni elkezdtek kitanítani embereket belőlük lettek a dragonslayerek és volt egy pár aki nagyon erős lett... és közülük aki a llegerősebb voltelkezdte ölni a saját szövetséges sárkányait is és egyszer csak ámr pikkelyei lettek a fogaiból agyarak nőttek ki stbstb és egyre jobban hasonlított egy sárkányra... és ő volt acnologia... és ott natsuék bepánikolnak, hogy akkor ha ők is sokat használják a dragon slayer mágiát ők is sárkánnyá válnak? és ekkor jön arcadias hogy az lehetetlen, ugyanis acnologiat zeref változtatta sárkánnyá... És itt majd bejöhet az is hogy zeref miért szarta össze magát acnologiatól, mert ezek után tuti nem azért mert csak egy sárkány hanem ennek az ügynek is köze lesz hozzá...
Ja ja, átolvastam még egyszer, volt az embergyűlölő és emberszerető oldal, még mielőtt összecsaptak, pár embercsoportot sárkányölő mágiára tanítottak, és akkor itt lép érvénybe az, amit írtál. Viszont Zeref 400 éve volt nagy mágus, úgyhogy lehet akkor összecsaptak és valamiért utána ilyen picit "gágyult" lett, mint ahogy a Tenrou-szigetnél is láttuk.
Egy már biztosan tudatosult bennem, hogy 400 éve valamilyen kapcsolatban állt Zeref-Acnologia-és valamilyen Natsura hasonlító sárkányölő.
És hát sok animét láttam de ekkora storyt hozni az nem semmi,ha ez igy fog menni 3hely biztos vagy alázni fogja One piece vagy kedvencemet narutot.
Erre azért ne vegyél mérget
Nem akarok kitérni, hogy melyiknek van összetettebb
(OP) sztorija, mert OFF lenne csak, viszont van más anime/manga, mint csak ez a három, ami vannak olyan jók, mint ezek a művek, sőőőt...
Na végre, az utóbbi pár rész állóvize után jó látni, hogy végre beindulnak a történések... Zirconis meg egész jófej
Kell egy trollsárkány is a sárkányok közt
Uuuhh.. nagyon jó fejezet volt :DD van egy..hát kissé fura elképzelésem
Mivan akkor ha 400 évvel ezelőtt is volt egy Natsu?
http://mangastream.com/read/fairy_tail/99267938/17 végülis hasonlít rá és lángok veszik körül... tudom, hogy hülyeségnek hangzik de lehet igaz :O és lehet Zeref azért ismerte Natsut mert hasonlít rá+ a sál
http://mangastream.com/read/fairy_tail/99267938/18 és lehet azért akarja azt, hogy Natsu megölje őt mert akkor Acnologia is meghalna vagy újra ember lenne és könnyebb lenne legyőzni
Szerk.: csak ezis egy sebből vérzik
a sárkány felismerte volna Natsut emberben
Gondolom a Sárkánykirály ünnepe többször volt már ezen a világon, illetve a korokban, úgyhogy ennek is betudható, hogy így 400 év után összefutnak a szálak
Ja amúgy ha minden igaz lucy utoljára borítón talán akkor volt amikor rámászott natsura amikor az aludt és összefirkálta...
Hát eléggé *köhöm* szép pozitúrában van
És épp ezért mível nyílván lehetséges a fordítottja, így leeht hogy polyushka is kapásból kamuzott és nem is edolasi hanem a valódi grandine csak nem akarta hogy ezt megtudják
És akkor ezért is utálja az embereket, (és így az embergyűlölő oldalra állt a harcnál, viszont túlélte Acnologia haragját) kivéve ugye Wendy-t, mert kiskorában őt tanította. Viszont lehet, hogy annyira megundorodott az egész világtól, hogy visszavonult és visszaváltozott emberré, mert régen ő is ember (sárkányölő) volt, csak ő is átváltozott sárkánnyá, és az is megeshetett, hogy Acnologia gyilkolásai után (akár össze is csaphatott vele) elvonult a világtól és ez megmagyarázhatja a természetben való élését. Persze ez csak a feltevésem