24 nov 27, 17:25:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 259 260 [261] 262 263 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2037880 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Bloodrux
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

« Válasz #3900 Dátum: 12 aug 21, 07:30:45 »

Én most valahogy nemnagyon bízom a sárkányokban.Valahogy nagyon nagy hülyeségnek tűnik hogy megjelennek a sárkányok és elkezdenek duncsizni.Én valami olyasmire számítok hogy megtámadják az embereket vele együtt a Fairy Tailt is.Meg amúgy is mire van a sárkányölő ha nem sárkány ölésre?  Gondolkozik
Szerintem annak idején a sárkányok azért képezték ki a sárkányölőket hogy majd egyszer ők végezzenek velük.Lehet hogy Sting és Rouge is azért végzett a sárkányokkal mert ők megkérték rá őket.  Hmm?
Lehet hogy hülyeség de szerintem valami ilyesmi van a dologban.
Naplózva
Death Force
Akadémiai tanár
*

"Don't look back. Keep on moving forward."

« Válasz #3901 Dátum: 12 aug 21, 12:33:59 »

Megvan a válasz a nagy kérdésre, mégpedig arra hogy, hogyan győzhette le a duo a sárkányaikat....
ÉS ITT A VÁLASZ --> http://kepfeltoltes.hu/120821/925465676N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
Naplózva

→ † Haters Gonna Hate † 

"True magic results from the courage of the Heart. Boys and girls be ambitious." - Kitty

TOP5 favorit Manga:
1. Mahou Sensei Negima!
2. UQ Holder!
3. Rave Master
4. Fairy Tail & Zero
5. Naruto
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3902 Dátum: 12 aug 21, 13:01:12 »

khhmmmm........ahogy olvastam a mangát érdekes dolgot vettem észre:
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/295/13
Levy le se sz@arja hogy mi van Natsuval hanem rögtön GAZZZIILLLEEEEEE!!!!
Nehogymá az ő kis vasmackója póruljárjon.  ikszdé ...

Minek aggódjon Levi Natsuért? Vannak még páran, akik aggódhatnak érte kacsint Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #3903 Dátum: 12 aug 21, 13:36:18 »

Death force: Azért ennél jóval nagyobbak. Nevet

Gazille miatt leginkább levi aggódik és talán egy kicsit juvia de a többi az inkább natsu miatt. ikszdé
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #3904 Dátum: 12 aug 21, 19:24:14 »

Az, hogy Natsuért többen aggódnak az nem is kérdéses és nem is meglepő. Jóval régebben van a céhben és jóval közkedveltebb már csak a személyisége miatt is.

Amúgy nagyon látszik, hogy a világ már egy ideje nem látott igazi sárkányölőt. Akik pedig láttak már DF-t azok tudják, hogy mire képes. Ezért is van Erza és Gerard meglepődve.
Minerva is: "Ezek a harmadik generációs sárkányölők."
Vagy mondjuk Rugoe: "Hét év alatt mi igazi sárkányölőkké váltunk."
Ez a generációs dolog nem hiába nem tetszik nekem. Csak azért, mert más "generációba" tartoznak képesek lebecsülni a másikat.
Vagy egy másik Rugoe megszólalás: "Az előző generáció ideje lejárt."
Ezt nem tudom miből gondolja, mivel soha nem látta komolyan harcolni se Natsu-t se Gazille-t. Biztos vagyok benne ha nem tűnnek el 7 évre a srácok akkor Natsu-nak már legalább akkora ereje lenne, mint Gildartz-nak. Akkor biztos nem lennének ennyire önteltek. (Mert akármennyire is tisztelik Natsuékat ezek a meszólalások elég nagyképűek Rugoe-éktól.)
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #3905 Dátum: 12 aug 22, 08:12:32 »

Ma találtam egy új specialt, Fairy Woman címmel.
http://www.mangareader.net/fairy-tail-special
Naplózva
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3906 Dátum: 12 aug 22, 08:48:03 »

Ja kb 10 perce rakta ki a mangastream, rövid de erzan jót lehet röhögni benne Ördögi Ebből is lehetne egy érdekes ova-t csinálni kibővítve vagy más special fejezbe olvasztva, mert ugye azért korántsem használták fel az összes specialt sem az ovaban sem a sorozatban....
Naplózva
ElfWizard
Újonc
*

« Válasz #3907 Dátum: 12 aug 22, 11:31:53 »

Ha már az elöbb a sárkányokról volt szó, akkor miért Igneel beszél az ünnepről?:hmmm?:Csak őt láthattuk eddig meg Achnolgiát sárkányok közül, vagy mert a Sárkány király spanja?  ikszdé
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #3908 Dátum: 12 aug 22, 11:45:17 »

Gondolom Mashima-sensei mivel Igneelt már megszólaltatta és többször láttuk Natsu visszaemlékezéseiben is, így inkább őt mutogatja. Így nagyobbat fug ütni a többi sárkány megjelenése és személyisége (bár már láttuk őket).
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Aida98
Gennin
*

« Válasz #3909 Dátum: 12 aug 22, 14:48:10 »

off: eszembe jutott egy ötlet, hogy miért "lehet", hogy Levy a mesélő/narrátor. Lehet a későbbiekben tényleg halottnak hiszik Lucy-t és Levy eldöntötte, hogy ő fogja tovább írni Lucy könyvét Nevet ez csak egy gondolat  ikszdé
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #3910 Dátum: 12 aug 22, 19:15:17 »

Tetszett ez az special:) igaz rövid volt, de ugyanakkor vicces. Nekem egyből a Macskanő jutott eszembe, mikor megláttam Erzát ebben a cuccban Nevet

Szívem szerint ezen a héten véget vetnék ennek a csatának, mert már érdekel, hogy mi is történik a háttérben, kik szervezkednek stb...
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 22, 19:44:54 írta Domynyk » Naplózva
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #3911 Dátum: 12 aug 23, 13:14:06 »

Rég írtam ide...
Láttam, hogy vitatkoztok, hogy mi lesz ha Sting kikap?
Az kell hogy mondjam, nagy valószínűséggel kiteszik őt is a céhből.
Bizonyíték: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/281/11
Szóval csak ennyit akartam Nevet
Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3912 Dátum: 12 aug 23, 14:47:32 »

Ez nem ilyen egyszerű. A Saber éppen azért lett erős céh mert képes volt 5 ilyen erős mágust magához venni. Ha kiteszik őket akkor erősen megcsappan az az erő amelyet képviselnek és egyértelműen elveszítik a vezető szerepüket. Szerintem éppen itt döbben rá a Saber mestere, hogy ez így nem megy, hogy aki veszít vagy netalán gyenge azt lapátra kell tenni mert belebukik a céh.
Naplózva
Bloodrux
Gennin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

« Válasz #3913 Dátum: 12 aug 23, 16:14:23 »

Szerintem meg a mester magasról tesz rá hogy milyen erősek.........gondolom azért vannak bent mert zsinórban minden küzdelmet megnyertek eddig..........de szerintem valaki a céhmestert is nagyon elfogja verni vagyis bízok benne meg kiváncsi is vagyok milyen mágiát használ  Gondolkozik
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3914 Dátum: 12 aug 23, 17:00:48 »

Csakhogy egy céh mester nem tesz rá. Pont az erejüknek a függvénye, hogy mennyi küldetést bíznak rájuk. Ez pedig a hírnévhez köthető. Ha legyengül a céh akkor nem kapnak annyi megbízást, következéskép elszegényednek mint a Fairy Tail a hét év alatt. Ezért nem engedheti meg magának, hogy mindig csak az a válasza, hogy aki veszít azt kirúgja.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 259 260 [261] 262 263 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins