Itt szerintem elteleportálta a támadását, nem kivédte!
---
Amúgy ez a lektoros visszamenős engem nem dobott földhöz. Ha már bizonygatni kell, hogy megölt egy sárkányt... Ha tényleg megölte, akkor legalább kellene lennie valahol egy tetemnek vagy valami, csontváznak.
---
Nagy valószínűséggel ennek a kettőnek a sárkánya sokkal gyengébb, mint Igneel. Nem hiszem, hogy megölték ezeket a sárkányokat és szerintem a csata végeztével az igazságot is meg fogjuk tudni. Szerintem, ha a sárkányölök elérnek egy bizonyos szintet, mint azt most Sting is tette, akkor létrejön valamiféle kapcsolat a saját sárkányuk között és igénybe tudják venni azok erejét.
---
Acnologia szerintem is nagy eséllyel Zeref sárkánya, vagy inkább annak a démonnak a sárkánya, aki Zerefben van. Hiszen, mint Zeref is mondta Natsu még mindig nem képes megtörni őt.
---
Nekem ebben a részben legjobban Rogue arca tetszett itt:
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/295/25A többi saberes fejét meg szerintem a következő rész borítóján úgy is fogjuk látni.
De animében biztos tele fogják ilyen téren is fillerezni és nem csak annyi amuló bámuló arcot mutatni, amennyi itt belefér.
Ha megfigyelitek ezeknek az FT ST ütközéseknél a többi csapatot meg se jeleníti Mashima.
---
Az Erza vs. Minerva borítékolható szerintem is, ahogy az Erza vs. Kagura is, bár utóbbi az már szerintem akkor, amikor a játékok félbeszakadnak és a nagy zűrzavar közepette.
---
Továbbá Acnologia szerintem azért kószál szabadon, mert mindig lemaradt a kapunyitásról, zárásról.
Ha minden igaz, akkor eddig találkozott vele Gildartz a 100 éves küldetésen, de, mint a Tenrou arcnál itt is kellett lennie valamiféle oknak, ami megidézte az Acnologiát, mivel Zeref is ezt mondta Hadesnek. Tehát lehet, ha akció van, akkor a kapu túloldaláról megidéződnek sárkányok.
A sárkányok és Layla eltűnése a 777-es év, erre is szerintem hamarosan kapni fogunk valami választ, de szerintem Layla halálával bezárult a kapu, lehet ő volt a kapuőrző és így minden sárkány visszadzsalt hipphopp.
Az nem tiszta, hogy ugye Arcadias meg a STs kiscsaj is mondta, hogy a kulcsok természetes mód egyesülni fognak, de akkor mi történik a különálló csillagszellemekkel? Összeolvadnak valami energiaforrásá?
Lehet Layla halála valami olyasmi volt, mint Ur halála. Feláldozta magát a kapu bezárásáért.