24 nov 27, 18:35:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 252 253 [254] 255 256 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2038049 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
kocacica8
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3795 Dátum: 12 aug 10, 19:30:49 »

http://kepfeltoltes.hu/view/120810/Snapshot_20120810_6_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nagyjából ez volt és valószínűleg lesz a helyzet.

Egy kis magyarázat: l = lacrima
                           t = tároló
                           S = Sting
                           N = Natsu

Az első képek Natsu eddigi DF előhívásának az amatőr megrajzolásai. A kövi 2 kép a harc eddigi helyzetét mutatja. Aztán a harc állását Sting DF-jével. Majd azt az állást, amikor Natsu villámló tűzsárkányt alkalmaz.
Lehet egyedül vok, de én úgy értelmezem N villámló erejét, mintha hosszútávra magába szívott volna egy darabot Laxus lacrimájából és az adja neki az erőt, különben nem maradhatott volna meg a testében a villámerő.

Kép link szerkeztve! Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 10, 22:34:29 írta kocacica8 » Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #3796 Dátum: 12 aug 10, 19:59:57 »

Nincs más dolgod, mint a Kép beszúrása ikont kiválasztani és a két szöveg közé beilleszteni a kép linkjét, de én azt tanácsolom, hogy inkább a hyperlink beszúra  közé tedd a kép linkjét így egy külön oldalként fog megjelenni.

Bocsánat az offért.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 10, 20:01:10 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3797 Dátum: 12 aug 12, 13:40:58 »

Úgy tudom, más magazinban van mint a Naruto, OP, meg a Blícs, azért is szokott más napon megjelenni. Szóval egyenlőre ne reménykedjetek, inkább csak pár nap múlva esetleg.
Naplózva

Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3798 Dátum: 12 aug 12, 17:01:30 »

Igen kikerültek a jövő heti jump mangák ugye3 nappal előbb mint amikor keleltt volna tehát ha így nézzük ha az ft is kikerül 3 nappal hamarabb az is csak kedden lesz...
Naplózva
Serpens92
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3799 Dátum: 12 aug 12, 17:08:08 »

De akkor legalább a jövőhéten 2 fejezetet is kapunk!
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #3800 Dátum: 12 aug 12, 17:15:44 »

Ez sajnos egy tévhit Serpens. Azok a mangák, amik korábban kijöttek, mint a Bleach és társai, azok a szerdai adagnak számítanak. Tehát ha a Fairy Tail kijön mondjuk kedden, akkor az ugyanúgy a pénteki/szombati mangának számít, így nem lesz 2 fejezet belőle a héten. Legutóbb, amikor ilyen volt, akkor azt hiszem a Mangastream várt is a kiadással csütörtök estig/péntekig, hogy megakadályozzák az esetleges +1 fejezetre várókat a héten.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 12, 17:17:59 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #3801 Dátum: 12 aug 12, 18:02:29 »

Igen ez tényleg egy tévhit sajnos. Saját bőrömön tapasztaltam és nagyot is csalódtam. Szóval aki 2 fejezetre vár az semmiképp ne tegyék.
Örülnék ha a szokásos időpontban pénteken jönne ki. Inkább kivárom most és után minden a régi lesz.

Mellesleg, hogy a mangához is fűzzek már valamit. Remélem a harc még legalább 2 fejezetig tart. Több nem kéne, mert az már sok lenne. Valószínűleg a DF-től nagyon is erős lett Sting meg Rugoe.
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/294/34
Akárhogy is nézem, a középső sorban, Sting karján látszik, hogy majdnem háromszorosára dagadtak az izmai, szóval fizikailag is erősebbek lehetnek.
Bár az erejükön dobott a DF, de ha tényleg csak ennyi technikát ismernek az elég kevés. A fordítás szerint a "Szent Nova" Sting legeslegjobb támadása. Hát ez elég kevésnek tűnik. Bár gondolom most a "Szent Nova" is sokkal erősebb lenne, hogy így aktiválta a DF-t.

Nem emlékszem, hogy ez már eldőlt, hogy igaz-e, de szerintem Sting és Rugoe úgy aktiválták a DF-t, hogy aktiválták a lachrimát is a testükben.
Minerva azt mondta, hogy: "Reszkessetek a harmadik generáció igazi erejétől." ----> Gondolom itt nem a DF-re értette, mert azt minden sárkányölő tudja aktiválni ha elég erős. Szóval csak arra érthette, hogy a lachrimáikat is bevetik.
Bocs ha ez egyértelmű volt már valakinek vagy már régebben eldőlt ez a kérdés, de gondoltam azért leírom.
Naplózva
Fr33man
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3802 Dátum: 12 aug 12, 19:14:25 »

Azt tudjuk h Luxus gyenge beteges gyerek volt s ezért kapott lachrimát.
Na már most a következtetésem szerint adott egy gyenge fizikummal megáldott gyermek aki a lachrima után +idő de bivaly erős erőgéppé nőtte ki magát ( itt sokminden szerepet játszott hisz a mágiáknál is igen jártas, van pár trükk a tarsolyában), akkor a sárkányölők kik eleve erős fizikummal vannak megáldva, akkor belegondolni is ijesző h mennyit dobhat rajtuk.

hagabi én nem mondanám h kevés
Idézet
"Szent Nova" Sting legeslegjobb támadása. Hát ez elég kevésnek tűnik.
Attól h az ellenfelük erősebb még ők maguk nem gyengék.

Induljunk ki abből h ők mikor elváltak/megölték a sárkányukat már valószínűleg rendelkeztek a lachrimával vagy rövid időn belül szert tehettek rá.

Ők alapból nagyon erősek lehettek s nem volt lehetőségeik úgy fejlődeniük mint Natsunak pl.
Nem lehet nekik olyan harci tapasztalatuk az erősebb ellenfelek tekintetében.
Akkora az arcuk, mint ha soha nem kenték volna el nekik, vagy már egy jó ideje senki.
7 évvel ezelőtt az FT igen csak kipucolta az ütős roszfiúkat.
Ennél fogva az ő erejük több mint jelentősnek mondható.
Szerény véleményem szerint nincs mit szégyelniük Stingéknek hisz Natsu egy szörnyeteg  Ördögi

Gondoltam még arra is mi van ha Sting & Rogue tolnak egy öszhang csapást(vagy dupla üvöltést) s azzal ütik ki Grazillet  s mikor Natsu ellen tolnák ő meg csak simán megenné s nem azért h tuningolja magát csupán egyszerűbb volt megenni mint kitérni előle vagy csak ennyit tudtok beszólásért Nevet , s nem is foglalkozna velül tovább csak odamenne basztatni Grazillet amíg az mérgében fel nem állna Nevet
Vagy akkor járna le az idő miután Natsu megette a kombójukat a csak úgy dőlne belőle a mágia s mire megindulna lefújnák Nevet
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #3803 Dátum: 12 aug 12, 21:18:44 »

Fr33man

Én sem arra gondoltam, hogy Sting támadása gyenge volt, hiszen láthattuk mekkorát robbant. Én arra gondoltam, amit te is fejtegettél, hogy Natsu ellen kevés.

Hát nekem ebből a megevős dologból picit elegem van. Még azt mondom, hogy a villámok megevése egy jó ötlet volt Mashimától. A villámló tűzsárkány módot jól lehet megcsinálni animében is és mindemellett nagyon jól néz ki. De mondjuk a fekete árnyék vagy a fehér lézer, hogy nézne ki együtt a tűzzel? ikszdé

Szerintem nem kéne kiütni onnan Gazille-t. Főleg, hogy most nem Natsu személyes ügyéről van szó, hanem arról, hogy ketten megmutassák az FT erejét. (A Lucy miatti "bosszú" csak egy kis apró adalék.) Az viszont tényleg nem lenne rossz, ha a végén felszívnák magukat és mielőtt kiütnék Stinget meg Rugoe-t pont lefújnák a meccset. Bár ez kicseszés lenne Natsuékkal szemben, de egyértelműen mindenki látná, hogy csak a szerencsén múlott, hogy nem veszítettek Stingék.
Naplózva
Serpens92
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3804 Dátum: 12 aug 12, 22:01:03 »

Én azt mondom hiba lenne Masimától, ha lefújná a meccset, az Wendyéknél jól jött, de itt szerintem elfelejthetné... Tartson egy jó két részig még a harc, de Stingék legyenek laposra verve.
Naplózva

Death Force
Akadémiai tanár
*

"Don't look back. Keep on moving forward."

« Válasz #3805 Dátum: 12 aug 13, 21:01:09 »

A csatát eddig így látom:

Sabertooth: Na gyerünk itt a nagy pillanat... *elgyepálódás* --> 1. power up: DRIVEREK... most széthullotok hulladék céh - kicsi előny, nagyzolás éés... *elgyepálódás* --> 2. power up: DRAGON FORCE... in progress Nevet

Fairy Tail: Komoly tekintet - ZÚZÁS - SB 1.pu - megfigyelés --> ZÚZÁS - SB 2.pu --> ?

Na szóval ha Gazille és Natsu komolyan is veszi a harcot eddig semmit nem fektettek bele. A Driverek a lacrimának köszönhetőek és a Dragon Force (amellet h jó együttes ikszdé) az alaperő+lacrima+érzelmi fröccs fúziója. Most Natsu és Gazille csak megfigyelnek nem mutattot egyikük se olyasmi elszántságot mint az eddigi nagy harcokba és ha már saját akaratos DF van akkor Natsu aktiválja az Arany lángokat mert megvan benne és az onnantól neki is DF lesz. Ha valaki az arany lángokba szeretne belekötni akkor ezzel válaszolnék: LUCY --> URANOMETRIA  bow
Naplózva

→ † Haters Gonna Hate † 

"True magic results from the courage of the Heart. Boys and girls be ambitious." - Kitty

TOP5 favorit Manga:
1. Mahou Sensei Negima!
2. UQ Holder!
3. Rave Master
4. Fairy Tail & Zero
5. Naruto
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3806 Dátum: 12 aug 14, 10:50:44 »

Egyelőre nem tudjuk, hogy a lacrimájuk mennyire játszik be a Dragon Force-ba vagy a Hév-ekbe. Lehet, még nem is használják a lacrimájukat. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D

« Válasz #3807 Dátum: 12 aug 14, 12:26:28 »

sztem ezzel most eléggé feltápolják magukat, de Natsuék még semmit sem mutattak. még csak boxoltak, de semmi különleges technikát nem toltak, úgyhogy nemfeltétlen lesznek nagy hátrányban.
ez persze az én véleményem
Naplózva
Bloodrux
Gennin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

« Válasz #3808 Dátum: 12 aug 14, 12:35:18 »

Szerintem ez a végső formációjuk de nem hiszem hogy ezzel is képesek lennének elverni Natsuékat hiszen Natsu még a Tűzsárkányölő teknikáját sem mutatta nem hogy a Villámlótűzsárkányét  ikszdé
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #3809 Dátum: 12 aug 14, 13:53:46 »

A sárkányölő mágia nem a kedvencem, szóval ezek a részek számomra nem annyira izgalmasak. Szerintem elegendő lenne, ha a most soron következő fejezetben le is zárulna a harc, és utána egy izgalmasabbal folytatnánk, mégpedig egy Minerva vs Erzával. Szerintem ők fognak harcolni, mert az új FT csapat összeállításkor így voltak párosítva a Sabertooth tagjaival. Kíváncsi vagyok Minerva mágiájának lényegére, mert eddig elég kevés dolog derült ki róla.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 252 253 [254] 255 256 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins