Mashima tudja mi kell ilyen nyári melegben fürdőruhás verseny víz alatt
Juvia a bemutatásnál nagyon szépen van megrajzolva bár nem értem Risley miért versenyzik, hiszen egyszer már volt a szekérnél.
Minerva most komolyan volt egy gyönyörű kimonód erre ilyen fürdő dreszt veszel fel? Lucy tökéletesen az ellentéte. Jó ez a csillagos ruci, tuti sárga kék párosításban lesz animében.
Míg a többiek Lucyra és Juviára figyelnek üssük ki az egyetlen férfi versenyzőt
Tipikus:D
Lucy nem vette valami hasznát Aquanak, de Virgó és Aries kimentette szerencsére. Most jut eszembe, hogy Juvia volt az első napon versenybe....másodszorra is Gray miatt bukik el. Versenybe eddig se Luxus, se Mira nem volt emlékezetem szerint.... Rangjuknak alulinak érzik esetleg az ilyet vagy mi?
Komolyan a SB sincs semmi gerinc, csak úgy elverni egy másikat, hogy elveszed a kulcsait, küzdjetek már tisztességesen könyörgöm, ha olyan nagyra vannak magukkal, akkor mutassák meg úgy, hogy nem cselhez folyamodnak. Lucy meg figyelhetne jobban a kulcsaira, ha már csak azzal tud harcolni még az ostora sincs nála amit Virgo adott neki Edolasban, pedig ez direkt olyan helyzetre van, ha nincsenek nála a kulcsok
Minerva átment pszichopatába, megjegyzem a semmiért, mert eddig kb csalásokkal meg szánalmas dolgokkal szereztek pontot, a mesterük meg egy kigyúrt borsónyi agyú állat, aki még a tíz szent mágus között sincs, nem úgy mint Makarov
Ez az eltűnés és visszahozás vagy Gemini segítsége volt és helyet cserélt Lucyval, vagy pedig Minerva mágiájába ez is beletartozik. Másik dolog, hogy Leoval mi van vagy Holorogiummal, mert azok is eddig meg tudtak jelenni és segíteni Lucynak ha nem voltak nála a kulcsok, hiányoltam őket. Viszont az aranyos, hogy még Luxust is hogy felhúzta, látszik, hogy nagyon megváltozott a fesztivál óta.
Tudom, hogy kizárás meg minden, de miért nem rontanak neki a SBnek könyörgöm...vagy valaki menjem már oda Lucyhoz, hiszen az időnek már rég vége...
Stinget úgy képen vágnám a hatalmas nagy vigyorával,hogy ezerszer körbe szállná a földet és atomjaira hullna
A másik amit nem értek, hogy a céh mester miért nem csinál valamit, vagy akár az első mester is csinálhatna valamit. Viszont arra választ kapunk miért nem Lucy mesél egy ideje, mint narrátor. Hát ezért....
Ezek után, ha Natsu nem veri félholtra Stinget a harcban ....mikor csak azért, hogy mit tett a SB a saját tagjával egyetlen vereség után begurult, akkor most szerintem nincs az az isten vagy sárkányölő,aki Natsut megállítja.
Mindent összevetve voltak kicsit logikátlan dolgok ebben a fejezetben, de összességében tetszett, még ha ilyen durván durva lett a vége. Ezzel a közönségnek még inkább ellenszenveznek akarta beállítani a SB-t és hatalmas várakozássá tenni a String Natsu harcot. Várom már a következő fejezetet.
Szerk.: Hoppá most látom kicsit elszaladt velem a ló, elnézést érte.