Esküszöm egy jobb és jobb fejezetek jönnek ki. Egyszerűen élvezet olvasni.
A Sabertooth csak les mint állat. A második nap estéjén Natsu erején ámultak, most meg Erza láttán keresgetik az állukat.
Erza valami fantasztikus volt. Ahogy olvastam a fejezetet egyre biztosabb lettem abba, hogy Erza valamit alakít. És lássanak csodát, oda tette magát de nagyon.
Minden szereplőt nagyon szeretek de Erza ott van nálam a top 3-ban. Az a sok meglepődött arc valami fantasztikus. A sima nézőktől kezdve az összes céhtagig mindenki csak lesett, Erza bejelentésén miszerint mind a 100 szörnyet leveri. Persze egyértelmű, hogy Natsu és Gray szakadtak ezen a bejelentésen, de gondolom azért mert tudták, hogy nagyon is komolyan gondolta. (Pedig még Mavis és Makarov is csak lesett, hogy mi van?)
Na az meg hogy az összeset egyszerre püfölte, fantasztikus teljesítmény.
http://www.mangapanda.com/fairy-tail/284/19 Amikor meglátták, hogy itt hogyan is harcol, szinte kiesett az emberek szeme is. Jura is csak csóválta a fejét mert már látta, hogy esélye sincs pontot szerezni.
Azt lehet mondani, hogy mindenki fölkötheti a gatyáját az FT ellen. Külön tetszett, hogy Kagura komoly arcát is mutatták, mert gondolom meglátta Erzában a méltó ellenfelet. (Legalábbis remélem.) Viszont nem lehetett könnyű a harc az tuti, mert Erza nagyon is lestrapált állapotban van.
Az utolsó mondattól szinte libabőrös lettem: "Ez lenne az igazi ereje a céhnek, melyet a legerősebbnek mondtak 7 évvel ezelőtt!!?"
Külön dicséret Mashimának a csodás rajzolásért. Remélem, hogy animében is hasonló jó minőségben lesz megcsinálva és a harchoz azért még néhány plusz jelenetet hozzácsapnak.