Igazából a rész nagyon tetszett. A hangulat, Natsu beszéde, Lucy elpirulása

, Bacchus. Sőt, minden nagyon jó volt, azonban az nekem nagyon nem tetszett, hogy már egyik sárkányölő sem bírja az utazást. Az meg, hogy Luxus se, na az már tényleg túlzás. Legalább volt eddig olyan Natsuban, ami teljesen egyedivé tette és senki másnak nem volt ilyen baja. (Mondjuk megnézném a mindig hideg Rogue-t ahogy majdnem kidobja a taccsot.

)
Sting legyen bármennyire is erős, de Gazille-t lezöldfülűzni egy kicsit túlzás, nem gondoljátok?

Bacchus ereje meg nagyon király. Egy kicsit Gildartz-ra emlékeztet, mert ha nem akar katasztrófát vissza kell fognia magát.

Kíváncsi leszek, hogy kivel fog megküzdeni, de tuti, hogy nagyon jó lesz. A király nem hiszem, hogy ott a nevet akarta kinyögni. Szerintem egyszerűen nem jutott eszébe. Igazából azért is gondolom, mert Erza úgy lett ismert, mint Titania. Ezt a nevet meg nem hinném, hogy akár 7 év elteltével is elfelejtették volna. Én mondjuk azt szeretném ha Erzával küzdene meg Bacchus. Amikor Urtear használta rajtuk a varázslatát, akkor Erza ereje is biztosan nagyobb lett. Valószínűleg nem sok maradna a stadionból.

(Emlékezzünk csak a két Erza harcára Edolasban.) Az viszont tuti, hogy ha nem nyernek a kövi mérkőzésen, akkor már el lesz cseszve az egész.
Natsu beszéde tetszett, mert ha nem ilyesmit mondott volna, akkor az nem ő lenne. Szerintem nem viszik túlzásba ezt a barátság mindenek felett, meg a Fairy Tail erős baráti kötelékei dolgot. Nekem nagyon bejön. Maradjunk annyiban, hogy ha megnézitek, hogy viselkednek egymással, akkor az ember azt mondja, hogy jó lenne ha ilyen barátai lennének.
Úgy tűnik, hogy Lucy és Natsu közt is kibontakozóban van valami.

Ezen felül még mindig ugyanúgy várom, hogy Natsu harcoljon. Elég esélyes, hogy Sting-el kerül össze és akkor lesz az igazi küzdelem. De ahogy ismerem a mangákat, a legjobb harcot mindig a legvégére teszik.

Ja és nem hiszem, hogy a király Stingen és Rugoe-n kívül mást is akart mondani. Úgy tűnt, mintha beleélné magát, hogy őket akarja látni, de inkább későbbre hagyja ezt a kettőt és választotta helyettük Bacchus-t.