Romeo szavaival élve:
"Man... B Team really looks strong, don't they?"Annyira menőn néz ki mindkét FT csapat, Mashima-sensei rendesen kitett magáért! Teljesen felpörögtem, meg kell, hogy mondjam.
Nagy dolgokra számíthatunk ettől az arctól.
- Natsu, hogy kikelt magából, érzi a vesztét?
Brutális összecsapásoknak nézünk elébe, legalábbis remélem.
- Erza és Gérard is itt van, hiába ellenfelek remélem láthatunk tőlük majd közös harcot. Mint kiderült Mavis mester által, a tetovált arc mégis tiszta szívet takar. (ErzaxGérard =
)
- A Luxus/Gazille/Ivan mester szál felgöngyölítését már nagyon várom! Ivan ravasz képe több, mint gyanús, aggódom Gazille-ért. (Sabertooth-os "tanítvány" történetszál is érdekes lehet, bár személy szerint remélem, hogy a képükkel törlik fel az aréna padlóját...)
- Mavis mester egyszerűen imádnivaló karakter.
- A
4. és az 5. nap tűnik a legizgalmasabbnak: 'tag battle' és '??????', miféle fordulatokra számíthatunk? Vajon a csatáknál a mi szavazatainkat is elfogadják?
- Csak egy kósza gondolat: a Blue Pegasus-os nyúl nem lehet, hogy
Sho? Ha már Milianna Mermaid Heel, ő talán ide illik a legjobban.
- Rufusnak eléggé ütnivaló feje van, már előre látom, hogy idegesítő karakter lesz.
- Mi lehet a "rejtett" küldetés? Meg kell találni valami elrejtett dolgot, vagy el kell rejtőzni, esetleg logikai feladvány lesz? Mivel mindenki arra tippel, szerintem semmi köze sem lesz a rejtőzködéshez. Bár a következő rész címe 'Vanish into stillness' azaz 'eltűnni(beleveszni?) a csendbe/nyugalomba'...
- Lyon nagyon badass figura
ezen az oldalon. Kezdi belopni magát a szívembe, pedig kifejezetten nem kedveltem eddig.
- Lyon vs Gray vs Juvia?! Ohohohohóóó mi lesz itt! Gazille, hogy leoltja már Juviát, hogyha direkt veszt, akkor tuti -finoman fogalmazva- popón billenti.
Juvia új sapija/haja annyira cuki!
Mellesleg mekkorát kamuzott már az állítólagos nagy szerelmének:
"Juvia azért jött, hogy jobb kedvre derítsen mindenkit a céhben!" (ez még be is jöhet, őt ismerve...) és mellesleg versenyezni is, de ezt már elfelejtette megemlíteni a kis céda.
Rég nem vártam már így a következő fejezetet!
Végül, de nem utolsósorban:
HAJRÁ FAIRY TAIL B CSAPAAAAAAAAAAT!