spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2190 Dátum: 12 jan 22, 13:09:43 » |
|
Arra még senki sem gondolt, hogy a maradt két céh közül az egyik talán Erza volt barátai lehetnek ? Kicsi az esély rá, de meglehet. Nekem a fejezet nagyon is tetszett A poénok ismét jók voltak, jó volt látni régi és új arcokat, főleg Mavist Polyushkanak is örültem, szerintem ő a legtökéleteseb személy arra, hogy tanítsa Wendyt a gyógyításra. Ivan és Makarov történetére, már annyira, de annyira kiváncsi vagyok... most ez érdekel a legjobban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 23, 17:51:26 írta spero »
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2191 Dátum: 12 jan 25, 14:36:23 » |
|
Mavis hatalmas volt xD tipikus Fairy Tail-es a maga idejében ő is kellően kattant lehetett. remélem, még lesz szerepe.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
TheNineTails
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2192 Dátum: 12 jan 26, 11:08:58 » |
|
Engem az Égi sárkányölő 2 új titkos támadása érdekelne amit az öreganyótól kapott,de az a viadalban nem lesz benne gondolom,mert kiütötték,bár gondolom azért tették mert még mindig aggodnak a zuzó generácitól akik mindenkit levernek és gyengíteni akarták őket(ez a véleményem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #2193 Dátum: 12 jan 27, 17:53:23 » |
|
Kinn az új fejezet: http://www.mangareader.net/fairy-tail/268/2... -Igazuk lett azoknak, akik egy másik Fairy Tail csapatot vártak új céhként. Gratula -De megörültem, hogy visszatért "Mystogan", de azért Gérardra is kíváncsi leszek mennyit fejlődött. -Olyan semmitmondó a Sabertooth céh: megvan a kötelező csaj, aki Angelre emlékeztet, a kötelező izomagyú és a kötelező titokzatos csávó Rufus, aki tiszta Freed -Hiányoltam a Raijinshuu-t a B csapatból, mert nem hinném, hogy Freed gyengébb lett Juviánál, úgy látszik Mira mégsem változott -Gray, Lyon, Juvia? Atyaég a jövő fejezet szerintem sirva röhögős lesz - FT A-csapat: 0 pont..... Húzzunk bele, csináljuk meg -Majd elfelejtettem, Mavis megint zseniális volt, egyik olyan szereplő, aki kezd a favoritom lenni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 27, 18:07:39 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2194 Dátum: 12 jan 27, 18:00:07 » |
|
Jó kis fejezet volt, elég nagy meglepetés volt a B csapat. csak nem értem miért Lucy és Natsu a fejezet címe.
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #2195 Dátum: 12 jan 27, 18:02:37 » |
|
Bázé, na bejött egy-két ember elmélete és a másik csapat tényleg a maradék Fairy Tail csapat Na ez igen érdekes lesz, főleg Mistgun is ott van köztük. Na ez a másik FT csapat az igazán zúzosabb, erősebb csapat, ez nagyon jóúúú lesz Főleg nem gyenge csapat, ha a második helyen végeztek
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #2196 Dátum: 12 jan 27, 18:04:53 » |
|
@Ben
Azért Natsu és Lucy a cím, mert lusták voltak átírni. Nem először fordult már elő,hogy ott hagyták ezt a címet. A Mangastreames változatban már át lesz írva.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 27, 18:06:02 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2197 Dátum: 12 jan 27, 18:09:16 » |
|
Értem, köszi, hozzászoktam a mangastreames verziókhoz, ezen ritkán olvasom.
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #2198 Dátum: 12 jan 27, 19:05:05 » |
|
MS-en most jött ki. És áááááááááááááááh~~~ P*csa jó fejezet volt. Megmondtam, hogy Luxus+Mira+Gazille tuti benne lesznek a másik csapatban. Juvia meglepett, de ha logikusan belegondolok, a szerelmi háromszög miatt be "kellett" venni valahogy. És Gérard. *________* Basszus, na ő keményen meglepett, először azt hittem, Mistgun tért vissza, de mondom az lehetetlen, de aztán amikor Erza kérdezte, hogy Gérard. Áááá~~~ Mashima végre kitett magáért. Ez mekkora húzás öcsém. Le a kalappal. És Mavisnak hála a kétkedők számára is világos lett, hogy Gérard jó ember. Luxus milyen kis laza volt. Chakrának is igaza lesz kb., hogy az a szőrös-maszkos Raven Tailes tag Luxi öccse lehet, vagy valami hasonló, mert Gazille-t és Luxit emlegette bőszen. Ivan miatt kicsit aggódom Gazille-ért, de FT szigetén bizonyított, hogy vérbeli céhtag, úgyhogy azt hiszem, nem kell attól tartanom, hogy visszaáll a sötét oldalra. Miben fogadunk, hogy lesz egy Mira vs. Erza? Annyiból nem kéne, hogy tuti, hogy Mashima valamilyen úton-módon elintézi, hogy Mira veszítsen, amibe megszakadna a szívem. Bár egy Gérard vs. Erzára gondoltam még, de azt meg már lelőtték a Mennyország Tornyás részeknél. Inkább Luxus vs. prémes csávó lesz valószínűleg... Mira haja lehetett volna újra a régi, hamár a közös képükön olyan kis gonosz fejet vág. Az a kalapos a Sabertooth-ból tényleg olyan, mint Fried. Gondolom Meldy, Urtear és a Raijinshuu is a közelben van valahol, aztán ha beindul a buli, és elfajulnak a dolgok, majd közbelépnek. Végre elkezdtem izgatottan várni a következő fejezeteket, csak nehogy úgy járjak, mint az előző arcnál...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fonix
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2199 Dátum: 12 jan 27, 21:11:50 » |
|
huu irto király rész volt egy kérdés:az most melyik Gerard?(nem vagyok nagy angolos) a földi vagy az edolasi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #2200 Dátum: 12 jan 27, 21:37:24 » |
|
Mind kettő. Aki ot van ebben a részben az a mi Gerardunk nem pedig Edolasi. Am ez nagyon király volt , sohan me fogadtam volna erre , hogy a második csapat lesz , és hogy a másodikak nagyon állatok . Mavis mester , hogy belement , hogy Gerard is mehet. Igazi Fairy Tailes Am tuti amiatt fognak kiesni mert ő nem FT-s és rájönnek erre. Gajeel új szerelése tetszik , kíváncsi vagyok milyen újításokkal tértek vissza .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2201 Dátum: 12 jan 27, 23:41:06 » |
|
Fasza fejezet volt!Én csak azt sajnálom, hogy nincsenek bonus pontok azok után hogy ki hány ellenséges csapatot intézett el alabirintusban.. Simán kinézném, hogy kiírnák ugye beérkezési sorrndben hogy pl a saber és luxus-ék 11-11 csapatot ütöttek ki, leonék mondjuk 8at a többi szerencsétlen jóval kevesebbet, és már mindneki röhögne natsuékon erre megjelenne legalul a nevük mell mondjuk egy 33as szám Akkor mindenki keresné az állát, még luxus-ék is hogy emiatt lettek 8.ok csak hogy ahelyett hogy előre haladtak volna inkább szórakoztak Amúgy ez a gerard beöltözik mystgunnak nagy ötlet! Amúgy már előre látom, hogy az egyik versenyben cssk csajok lesznek:D Sherria, valaki a csaj céhből, mira a saberből az az angel hasonmás, natsuéktól lucy(természetesen nem erza:D) raventől meg a dilis.... Ráadásul sztem eléggé valószínű, hogy a saber-s spiné is csillagmágus lesz, meg a ruhája is kicsit arra hajaz...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 28, 00:00:50 írta Sammy Blaze »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2202 Dátum: 12 jan 28, 00:00:32 » |
|
Rég volt ekkora EPIC fejezet. Sőt, ebből a szempontból még nem is volt. Első reakcióm: szivárványhányás Második reakcióm: percekig fülig érő szájjal tapsikolás de szó szerint Az, hogy Luxus-Mira-Juvia-Gazille-Gérard is játékban van, hihetetlen húzás volt Mashimától, kézcsók neki. De mekkora már, hogy itt is gondoltunk rá o.O (Egyébként az a kép a B csapatról vááá *w* hihetetlenül jól néz ki. Gérard a titokzatos, Juvia a jégkirálynő, Luxus az unott gonosz, Mira a belevaló csaj, Gazille meg Gazille) na de: - Gazille milyen fejet vágott már az ujjlengetős csávóra o.O Pedig elvileg még nem tud a 'mi öltük meg a sárkányunkat' dologról.Gyánuus, gyánuus. Tud valamit? - Ivan nagyon stírölte Gazille-t. Azt biztosra vezsem, hogy már velük van, de remélem nem lesz semmilyen 'a többiek azt hiszik elárulta őket, dráma, aztán happy end'-féle húzás, az nagyon gáz lenne. Meg azt is remélem, hogy Gazille nem folytatja ezt a kettős játékot, pont az előbbi miatt. Meg félek, mit tesz Ivan, ha megtudja az igazságot. - A csatasorrend-rendszert nem nagyon értem, annyira nem is érdekel, a magyarból majd megtudom. Na de egy körbe tenni Leont ÉS Grayt ÉS Juviát? o.O OMFG. Alig várom. - Meg remélem egy ideig az sem lesz elsütve, hogy a 2 FT-s egymás ellen. - Nem tudom, melyik csapatnak szurkoljak x"D A, vagy B? 4. Raikage vagy KillerBee? Ja, hogy ez a másik téma? Gome'. Mindent összevetve: *----------------------------------*, 5**,10/10, EPIC ui: bocs ha az érthetőségi fok az átlag alatt van, de nagyon be vagyok zsongva :3 meg az a bónusz tényleg nem lenne rossz. Natsuéknak akkor EPIC win ^^ ui2: és visszavonom (de csak addig, amíg a fejezte hatása latt vagyok) azt a kijelentésem, hogy remélem meghal Luxus a lacrima hiányában, de aztán lezúzzák a Raven Tailt. Éljen inkább! *o*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 28, 00:06:35 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Chob
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
日本のファン
|
|
« Válasz #2203 Dátum: 12 jan 28, 00:57:05 » |
|
na de: - Gazille milyen fejet vágott már az ujjlengetős csávóra o.O Pedig elvileg még nem tud a 'mi öltük meg a sárkányunkat' dologról.Gyánuus, gyánuus. Tud valamit?
Rogue Gazille tanítványa volt és Sting is ismerte őt. http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/258/18Azért kíváncsi vagyok, hogy ebben a kis stadionban fognak csak harcolni? Mert abból semmi sem marad akkor...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2204 Dátum: 12 jan 28, 01:15:23 » |
|
erre emlékszem, de ez a tanítvány-dolog nekem nem nagyon jött át mm mi számít annak? meg anyi év nem lehet kötztük,csak olyan 7, mert most tűnnek egyidősnek. és ha régi tanítvány, miért reagál így?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|