Cloud-san
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #2055 Dátum: 12 jan 08, 10:15:21 » |
|
Attól még, hogy Natsu-éknak nincs lakrimájuk... nem jelenti azt, hogy le kell írni őket, hiszen most így arra is kell gondolni, hogy szinte semmit sem tudunk a 3. generációsok erejéről. Még csak tippelgetni tudjuk milyen erősek lehetnek. Az is külön dolog, hogy nem tudjuk, hogy a Natsu-ékon végzett erő tuning amit kaptak Gerard-éktól mekkora power up-ot adott nekik plussz Natsu-nak felesleges lakrima, mivel ő már eleve két elemmel rendelkezik hála Laxus-nak.
Pár rész alatt megtudunk többet szerintem, vaaaaagy lehet a következő részben már azt látjuk, hogy Natsu feldühödve befenyíti Sting-éket és kisebb csete-paté alakul ki.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 08, 10:15:52 írta Cloud-san »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2056 Dátum: 12 jan 08, 10:45:55 » |
|
Az a baj, hogy itt tuti nem esnek egymásnak mert ugye a következő rész az égi labirintus, az már valszeg az első verseny lesz... Azt viszont simán eltudom képzelni, hogy úgy fog kezdődni a következő fejezet, hogy mindneki alszik valamilyen hülye pózban az ágyán... Natsu viszont kint áll/ül az erkélyen és gondolkodik azon amit sting mondott neki, hogy megölték a saját sárkányukat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2057 Dátum: 12 jan 08, 11:13:14 » |
|
Azért az is érdekes ( tudom hogy nem igazán ide tartozik ) hogy a minimális diszkréció sincs meg egy szálláson =D Szóval szívbaj nélkül bevágták natsuék szállására az 5 ágyat , a nemekre való tekintet nélkül és cső =D Mondjuk Erza szemmel láthatóan nem szívbajos ilyen téren =D Szívbaj nélkül elszaladgált 1 szál törülközőben amikor bárki bejöhet =D
Rogue és Sting nekem szimpatikus karakterek =D Tudom hogy szemétség amit csináltak, de biztos erősek lehetnek =D
Ahogy elnéztem még senki nem jegyezte meg , de azért milyen pech már =D - Amikor célbalővés volt Viska nem nevezett be - Amikor futóverseny akkor Jet xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #2058 Dátum: 12 jan 08, 11:29:25 » |
|
Lew: hát igen, elég érdekes, amit mondasz, amúgy nem tudom mi van velük, hogy nem neveztek be. Köbö a 13.oldalon az a kastély szerű templom, az nagyon szépen van megcsinálva, Hiro mester előtt le a kalappal, kicsit gótikus szerkezetű, de nagyon szépen van megrajzolva, mástól nagyon még nem láttam ilyen jól megrajzolva egy épületet se mangában, szóval nekem nagyon tetszik Erza vitte a prímet poén terén, főleg az utolsó képen, ott lazán kártyázik és mondja, hogy "Késnek"
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Rincewind
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2059 Dátum: 12 jan 08, 12:19:14 » |
|
Én amiatt aggódok, hogy lesz egy kis versenyfutás az idővel, Erza nem hiába mondja, hogy késnek, ott az óra a falon, mindjárt 12:00. Gondolom, ha lekésik, akkor bukta. Sting és Rogue meg lehet, hogy nagypofájúak, de lehet hogy nem alaptalanul. Még nem tudunk róluk semmit, bár még így is túlzás, hogy lenyomnák Acnologiát. Az a kis fekete valami meg szerintem a különös mágia forrása lehet, ami után a Crime Sorciére nyomoz.
|
|
|
Naplózva
|
THERE'S NO JUSTICE THERE'S JUST ME
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #2060 Dátum: 12 jan 08, 16:09:38 » |
|
Azért az is érdekes ( tudom hogy nem igazán ide tartozik ) hogy a minimális diszkréció sincs meg egy szálláson =D Szóval szívbaj nélkül bevágták natsuék szállására az 5 ágyat , a nemekre való tekintet nélkül és cső =D
Lucy is aludt már Gray és Natsu között úgy, hogy a tatamijaik szorosan egymás mellett voltak. Én már ilyesmin meg sem lepődök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2061 Dátum: 12 jan 08, 19:48:28 » |
|
Azért az is érdekes ( tudom hogy nem igazán ide tartozik ) hogy a minimális diszkréció sincs meg egy szálláson =D Szóval szívbaj nélkül bevágták natsuék szállására az 5 ágyat , a nemekre való tekintet nélkül és cső =D
Lucy is aludt már Gray és Natsu között úgy, hogy a tatamijaik szorosan egymás mellett voltak. Én már ilyesmin meg sem lepődök. Már bocs, de sosem aludt lucy gray és natsu között, nem hogy szorosan de sehogy!! Persze csak azért mert nem tudott miattuk aludni és másnap jól le is baszta őket miatta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #2062 Dátum: 12 jan 08, 20:04:38 » |
|
De akkor is egész éjszaka ott feküdt/ült kettejük között. De ha mégsem, egy kis ideig csak ott feküdt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #2063 Dátum: 12 jan 08, 20:42:49 » |
|
Most lesz ezen a héten fairy tail manga?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #2064 Dátum: 12 jan 08, 20:44:26 » |
|
Van már manga 2 napja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2065 Dátum: 12 jan 08, 20:45:46 » |
|
De akkor is egész éjszaka ott feküdt/ült kettejük között. De ha mégsem, egy kis ideig csak ott feküdt. Igen, de a lényeg, hogy nem aludt Bár én örülnék egy olyan verziónak, ha úgy folytatódna a manga, ahogy leirtam tegnap itt forumon és max lucy arra ébredne, hogy natsu nincs az ágyában és kimenne hozzá az erkélyre ,,megvigasztalni"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baton
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2066 Dátum: 12 jan 08, 20:49:54 » |
|
Ennek nem csak te^^ Lucy imádnivaló karakter:P néha hülye mint natsu.. de hátha pozitív irányba terelné szegény hősünk személyiségét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fr33man
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2067 Dátum: 12 jan 08, 21:02:37 » |
|
Ahh NAtsu már aludt Lucy ágyában Tehát az h Lucy elalszik a saját ágyában az ugye nem poénos de ha mikor felébred Natsu is ott lessz az már inkább, de ha Erza keltené fel őket s a többiek is felettük állnának na az lenne a tuti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2068 Dátum: 12 jan 08, 21:09:32 » |
|
Sírtam a részen Leon meg Gray emberkereskedők lettek.Úgy fogadtak Juviára mint egy tábla csokira xD Sting meg Rouge nagyon ellenszenves...Viszont tuti tápok lehetnek,ha kinyírtak 2 sárkányt...Az viszont érdekelne h vajon aki olyannak néz ki mint Gazille,az Metallicanát nyírta ki,vagy mást?
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Fonix
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2069 Dátum: 12 jan 08, 21:22:30 » |
|
Sziasztok Ti hol olvassátok mert angolul én is megtaláltam de magyarul az oldalon csak a 264-edik fejezetet látom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|