25 feb 23, 03:04:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 92 93 [94] 95 96 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2092920 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1395 Dátum: 11 szep 26, 16:41:25 »

Szanisz: há' bazd te ****, de igazad van ikszdé ikszdé most lebuktam Nevet Nevet
Amúgy Lucy csillagszellemei közül még talán Lokinak esélye lenne szerintetek?
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 26, 20:49:07 írta samdav » Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #1396 Dátum: 11 szep 26, 16:42:08 »

Kizárt dolog. De ez kezd "Ki nyerne a csatában"-ra offolódni.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #1397 Dátum: 11 szep 26, 20:04:45 »

samdav:

Wendy "tizenéves kinézete" Edolas óta nyílt titok. kacsint

Szanisz:

Hiszed, vagy sem, ez nekem is eszembe jutott már. De fél évet akkor is simán rádobhatna, az még nem vészes.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #1398 Dátum: 11 szep 26, 20:10:06 »

Beleférne. Mindenkinek 1-1 új, ütős technika kifejlesztésére elegendő idő. Táposodnának. Eddig érdemleges fejlődést nem láttunk, csak Natsu kirohanásait (Atherion, Villámok, stb). A többiek a jól megszokott technikáikat használják, semmi fejlődés.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1399 Dátum: 11 szep 26, 20:47:15 »

Bocs, hogy beleszólok de nem mindig az új technika jelenti a fejlődést. Például lehet, hogy a régi is rosszul volt használva vagy nem volt még teljesen kialakulva. Így a hatása is csak lepkefing volt egy tökéletesre csiszolt technikához képest. Erre jó példa Naruto és Jirayra beszélgetése a Rasenganról. De vehetünk példát játékokból is mint a Diablo. Egy 5. szintű tűzgolyó ugyan akkorát ütött mint egy első szintű tűzlabda és jóval kevesebb mannát is használt el. Tehát a minőség is jelentősen megdobhatja egy technika használhatóságát. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem hasznos egy újabb és újabb technika csak azt, hogy egy újabb nem biztos, hogy egyből jobb is lesz. Annak is kell fejlődnie, hogy az igazi hatását kimutathassa.

Azért láttunk fejlődést is. Natsu, Wendy, Grey egyértelműen mutatott fejlődést de a legnagyobbat talán Lucy produkálta. Bár lehet, hogy ez azért szembeszökő mert eddig baromira gyenge volt és inkább a szerencse segítette. Wendyről is hasonló a véleményem.

Szerintem egyenlőre nem várható még időugrás. Rendet kell ezután tenni a Fairy Tail környékén és a további működést is biztosítani kell. Meghatározni a következő célokat és ebbe belefér az edzés - fejlődés menete is néhány rész után.
Naplózva
Zayala20
Gennin
*

« Válasz #1400 Dátum: 11 szep 26, 21:21:57 »

Én nagyon kíváncsi vagyok rá, ha Makarov valóban meghal most (erre azért meglehetősen nagy az esély), vajon milyen szisztéma szerint választják meg az utódját? A kézenfekvő válasz nyilván az lenne, hogy az összes tag szavaz,és aki a legtöbbet kapja,az lesz az új mester. Márpedig ha ez valóban így történne, nem tartom valószínűnek, hogy azt a Luxust válasszák meg,aki jelenleg nem is tagja a céhnek. A kézenfekvő választás talán Gildartz lenne(mellette szól a tapasztalat), de ha ő nem vállalja (ami illene a kicsapongó személyiségéhez), akkor szerintem csak Erza jöhetne szóba.De ha ő lenne a mester,akkor felbomlana a csapat,hisz gondolom akkor már nem nagyon csavaroghatna Natsuékkal ide -oda. Nevet
   Persze,mielőtt a fent említett dologgal foglalkozhatnának,meg kéne oldaniuk azt a nem éppen egyszerűnek látszó feladatot, hogy egy darabban hazavergődjenek a szigetről(Achnologia,Zeref.... smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 26, 21:23:00 írta Zayala20 » Naplózva
Bence0206
Gennin
*

« Válasz #1401 Dátum: 11 szep 26, 22:16:56 »

nem tartom valószínűnek hogy Zeref kavarna Natsu-éknak valamit mostanában, szerintem ő is elvonul egy darabig.

az új mesterválasztásba lehet a tanácsnak is lenne beleszólása, ekkor erősen kétlem hogy Luxust választanák meg, Gildartz v Erza tűnnek a legesélyesebbnek, de Mira se tapasztalatlan, rég van a céhben, csak nem egy mesternek való lány:)
Naplózva
tocika12
ANBU újonc
*

« Válasz #1402 Dátum: 11 szep 27, 05:35:50 »

Már hogy lenne a Tanácsnak beleszólása? Kifejtenéd?
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #1403 Dátum: 11 szep 27, 06:26:17 »

Én nem hiszem, hogy a Tanácsnak beleszólna*. Purehito is csak simán kijelölte Makarovot és csókolom.

* Ettől függetlenül, lehet hogy van valami kis jogalapjuk a beledumáláshoz.
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 27, 06:27:07 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Hestiana
Gennin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Fairy Tail & Fantasy Fan - Selymes Durbincs

« Válasz #1404 Dátum: 11 szep 27, 08:32:11 »

Inkább azt tartom elképzelhetőnek, hogy az új tanács egyszerűen feloszlatja (próbálja) az FT-t, ha Makarov, aki eddig védte őket kihull a sorból. Legalábbis ahogy az S-Class Trial arc elején beszéltek róluk, én ezt jóslom.
Naplózva

RIP
Újonc
*

« Válasz #1405 Dátum: 11 szep 27, 14:17:22 »

Azt ugye észrevettétek ,hogy Zeref régebbről ismeri Natsut és ő sokkal ,de sokkal idősebb mint Purherito vagy Makarov.
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/200/22

http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/208/19

natsunak nem ugrik be semmi tehát valami trükkös dolog van ebben amitől én a csavart várom

http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/209/5

"Tényleg megnőttél" ez is nagyon fura nem gondoljátok sőt Natsu  gyerekként került a céhez tehát ez is a csavar része lehet.

Én a következő dolgokat vettem észre és ezek régi eseményeken alapulnak. Apró infómorzsák vannak elszórva a történetben amik utalnak valami féle végkifejletre.

http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/101/10

Grandine mire utalhat ezzel?
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/101/10

"Remélhetőleg EZÚTTAL egy sokkal barátságosabb viszony alakul ki"

A szabály az két kitételt tartalmaz csak :és ebből a kőszobor is nagyon felejtős Natsura és Gazzilra

http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/108/16
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/111/7

" Aki TÖBB mint 80 éves vagy  köszobor az nem mehet ki"
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #1406 Dátum: 11 szep 27, 19:51:03 »

És nem lehet hogy gazille natsu és wendy, sárkányok emberi alakban? vagy reinkarnációjuk?
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Putir
Vendég
« Válasz #1407 Dátum: 11 szep 27, 19:55:59 »

de akkor ignel mért beszélt volna azzal a csillagfelhőféleséggel?(bocsi ,de nem tudom mi az)
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1408 Dátum: 11 szep 27, 19:57:43 »

Az a csillagfelhő Grandine, Wendy sárkánya, ha jól vettem ki Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #1409 Dátum: 11 szep 27, 20:21:45 »

Igen, az grandine, de itt tényleg van valami, RIP mesterien gyűjtötte össze ezen dolgokat.
Ha nem is Reinkarnáció, akkor valami más, de hasonló.

Én még az elnevezésüket nem értem Natsuéknak. SárkányÖLŐ. ÉS sárkányok minek tanítanának sárkányölő mágiát embereknek?
Ej, lesznek még fordulatok Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 92 93 [94] 95 96 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins