Chakra
|
 |
« Válasz #750 Dátum: 11 ápr 05, 18:49:36 » |
|
Hát, ha Gray-nek még nem tűnt fel Juvia "nyomulása", akkor tényleg elég sötét. ^^" Meldy tolhatna végre egy kis infót arról, hogy miért viseli ennyire a szívén Urtear sorsát. És persze Urteartől is jó lenne végre megtudni, pontosan hogyan is került el otthonról és utána mi történt vele. Mert annyit ugye tudunk, hogy ő is ott volt a még félkész Mennyország tornyában, persze mint megtudtuk, csak Hades mester ügynökeként: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/102/19
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #751 Dátum: 11 ápr 05, 18:51:26 » |
|
Én úgy emlékszem, hogy Gray-nek már leesett, de többször is ordítozta már, hogy Juvia nem érdekli Őt. De szerintem ettől még Juvia nem rettent el.  Vagy csak én haluzok be magamnak jeleneteket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #752 Dátum: 11 ápr 05, 19:13:39 » |
|
Válaszomat lásd erre a linkre kattintva. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #753 Dátum: 11 ápr 10, 03:19:38 » |
|
Számomra unalmas volt ez a fejezet gondoltam Juviáék kivégzik egymást, erre jön a nagy ölelés, egy pár szánalmas monológ és kész. Gray meg, csak belefutott Urtearba, valahogy hányingerem van ennek a nőnek az arcától és mosolyától mikor meglátom. Rettenetesen gyűlölöm. A végén Gray az ostoba fejével tényleg elfogja hinni, hogy a szövetségese  .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 10, 03:20:48 írta Train »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #754 Dátum: 11 ápr 10, 09:21:51 » |
|
Hát nekem meg eszméletlenül tetszett ez a fejezet.  Meldy annyira édes volt, hogy az valami hihetetlen.  Azon csodálkoztam, hogy Urtear nem haragszik Gray-re egyáltalán, pedig tuti képben van, hogy hogy halt meg az anyja. A flashback nagyon jó volt, ott is elhangzott, hogy Meldy Urteart önmagára emlékezteti, és hogy egy nap elmeséli neki a történetét. Már nagyon várom azt a napot.  Urtear kezd egyre szimpibb lenni, és most már biztos vagyok benne, hogy skizo a drágám. xD Bár ebből a "szövetségesed vagyok" dologból gondolom az sül ki, hogy milyen jó lesz majd Gray-nek is az, amit GH tervez Zereffel, meg jön a duma, hogy biztos Ur is ezt akarná, stb. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #755 Dátum: 11 ápr 10, 10:37:41 » |
|
Meldy tényleg nagyon aranyos volt  Bár sajnálom hogy nem volt valami komoly harc ,de halkan megjegyzem hogy az Edolas arc 34 fejeztből állt, a mostani meg már 30-nál tart. Szóval közeledik a vége. Nincs idő hosszabb fájtokra. Sajnos. Persze lehet picit hosszabb lesz mint az eddigi arcoc, de a 40-et nem lépi át. A flashback is jó volt, Kainál megint 8 gombóc fagyi befigyel  és a GH tagok se sokat változtak, ebből arra következtetek,hogy Meldy ,Wendyvel egykorú kb., ha ilyen kicsi volt. Na Gray reakciójára kiváncsi leszek. És remélhetőleg lesz egy Ultear történet végre. Jövő héten +színes oldalak 
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #756 Dátum: 11 ápr 10, 11:20:50 » |
|
Hát szerintem Urtear csak kamuzik.Sztem simán nem élvezkedett volna annyit h elkapta Zerefet.
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
MiNamikaze
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #757 Dátum: 11 ápr 10, 13:13:38 » |
|
hát nem tom, nekem az simán belefér, hogy mivel urtear alapbol nem birja ha urnak szolitják, nem is szereti/szerette az anyját, és mivel gray a "gyilkosa" nincs oka negativ érzelmeket táplálni iránta... és ha ez igaz, meldy meg csunyán félreértett vmit... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ucshia Obito
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #758 Dátum: 11 ápr 10, 19:17:18 » |
|
Hát ez a rész nagyon durva volt már csak 3 rokon maradt és egyik fél árulónak tünik ki tudja mi lesz itt...ami Urteart illeti szerintem lehet hogy áruló vagy csak hállás hogy Gray megölte az anyát 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ucshia Obito
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #759 Dátum: 11 ápr 10, 19:24:14 » |
|
Bastian:Nem hiszem hogy 5 rész alatt lezavarják a zeref-arcot még ott van a 2 gh-tag urtear hades mester és az a halálosan veszélyes figura meg ki tudja hogy feltámasztják e zerefet akkor ő is harc+ beszéd el fog tartani egy idelyig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #760 Dátum: 11 ápr 10, 19:45:34 » |
|
Ucshia Obito: Nem mondtam hogy lezavarják csak az eddigi arcoc közül a legnagyobb 34 fejezetből áll a többi meg ehez közel a nagy arcocat nézve. És pl a Kain és a Zancrow harc meglett oldva 4 fejezetből magyarul el lett sietve. Tehát Mashima sietett. Gondoltam ezután hogy akkor hipp-hopp le lesz csapva a GH de nem.Amúgy sztem a maradék GH-sok már nem fájtolnak csak Bluenote jön és felborítja a szigetet  . Megígérte hogy jön, ha mégegy rokon kiesik. Viszont ha szétszedjük az arcot 2 részre: S-osztályú mágus vizsga: kemény 11 fejezet Grimore Heart: 20 fejezet és még folyik, tehát ez lehet még plusz 14 is.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Ucshia Obito
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #761 Dátum: 11 ápr 10, 19:54:01 » |
|
jogos amit mondasz
Meg urtear ezt mondta:"végülis a szövetségesed vagyok" nem a natsuéknak csak neki meg mit ért szövetség alatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #762 Dátum: 11 ápr 10, 20:04:50 » |
|
Jön Bluenote és felborítja a szigetet, ez tetszik:D:D De azok alapján amit eddig láttunk töle teljesen jogos....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zayala20
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #763 Dátum: 11 ápr 10, 20:35:52 » |
|
Van egy olyan érzésem, hogy Gray és Urtear kis idilljébe egy bizonyos vörös hajú lány érkezte fog belerondítani. Márpedig,ha az a személy megtudja,hogy Gray új kis barátnője mit tett a szerelmével/barátaival(gyakorlatilag Shimon is miatta halt meg),akkor.... Na,akkor tényleg jönnie kell Blunote-nak, különben Urtear nem hiszem, hogy egy darabban megússza. Juvia meg milyen kis anyáskodó volt ebben a fejezetben. Örökbe is fogadhatnák Grayyel Meldyt (akit én is kezdek lassacskán egyre jobban megkedvelni). 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #764 Dátum: 11 ápr 10, 20:39:56 » |
|
Meldy-nek Urtear az "anyukája", szóval ez kizárt.  Meg eléggé utálná akkor az "apját" szerencsétlen. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|