25 jún 10, 07:25:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2309139 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
brrrbrrr
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #330 Dátum: 10 dec 14, 19:39:06 »

jaaa most látom hogy az egyenlő az 5-7. kötettel, szal helyette inkább megkérdezném a keltezési dátumát a fordításnak Mosolyog
Naplózva

dr. brrr brrr
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #331 Dátum: 10 dec 14, 19:44:37 »

A fordítás keltezési dátuma kb. 1000 évvel ezelőttre tehető, már rég kivégeztem azokat a köteteket.xD
DE a beszerkesztőink is emberből vannak, elég nekik heti 6 fejezetet elkészíteni, és egyelőre az újakat szerkesztik csak, hogy beérjük a mangát.
Miest beérjük az aktuális fejezetet, akkor kezdjük majd el a régieket is közétenni.
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 14, 19:45:10 írta Den » Naplózva

brrrbrrr
Újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #332 Dátum: 10 dec 14, 20:33:19 »

köszike Hümm-hümm csak olyan váratlanul ért, hogy mi történik? aztán... aztán kijött valami teljesen más, és beütött az agybaj  Kiüt
 kacsint
Naplózva

dr. brrr brrr
Den
*

« Válasz #333 Dátum: 10 dec 18, 15:22:11 »

Kijött az új manga, nagyon üt.
Hades mint a Fairy Tail 2. mestere... Makarov a hajára kenheti a Fairy Lawt. Nevet

Capricorn meg olyan mint egy katonai repülőgép, ledobta az "ejtőernyősöket".xD

Alíg várom már a következő fejezetet. Nevet
Naplózva

Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #334 Dátum: 10 dec 18, 15:27:30 »

Kijött az új fejezet!  Nevet Nagyon állat volt! *.*
Ez, hogy Hades a FT második céhmestere nagyot üt. Kíváncsi vagyok, miért alapított sötét céhet.
Makarovnak föl fogja adni a leckét az fix. De én bízom benne, hogy van még benne jó és végül mégsem öli meg.
Az a sok ember, aki az égből esett le szerintetek élő? Mert a Grimoire Heart-os hajón szerintem csak Hades meg a többi tag volt.
Az akkora poén volt, amikor Lucy beszólt, hogy meg kellett volna nézni az időjárást.  Kiröhög

Capricorn nem csak Urteart meg a többieket dobta le?
Naplózva

Den
*

« Válasz #335 Dátum: 10 dec 18, 15:33:50 »

Persze, hogy élnek, Seva, mind a léghajón voltak. Nevet
http://www.mangafox.com/manga/fairy_tail/v24/c210/9.html

Capricorn pedig a teljes céhet ledobta, jól látszott a "szőnyegbombázásánál". Nevet

Hadesra én is kíváncsi leszek, amikor átadta Makarovnak a mesteri címet, nem úgy beszélt, mint vmi főgonosz.
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 18, 15:34:56 írta Den » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #336 Dátum: 10 dec 18, 16:01:23 »

Azzgen, Hades/Purehito mester egész jól tartja magát, ahhoz képest, hogy már amikor vándorútra ment, akkor sem látszott kevesebbnek, mint 60. És azóta minimum 40 év telt el (Makarov akkor volt 40, és nemrég Fried "Ha 80-nál öregebb vagy, vagy kőszobor, akkor nem léphetsz ki" Varázsképletén nem tudott kimenni). ^^

Makarov álla leesett... Ami azért is veszélyes, mert egy ilyen óriási lezuhanó áll még szökőárat indít el a végén. Nevet

Támadt egy őrült ötletem. De azért csak leírom, hátha bármi: Nevet
Lehet, hogy Zeref szelleme Purehito testébe költözött és így jött létre Hades (és most nem csak Urtear zsiványkodásáról van szó). És most vissza akarja szerezni az igazi testét, mert csak úgy birtokolhatja újra a teljes varázserejét...
Hogy ehhez hogy jön a Zerefként megismert fiatalember és ő honnan ismeri Natsut... Hát passz. ^^"

Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #337 Dátum: 10 dec 18, 16:41:11 »

Az a minimum 40 év pontosan 48 ami ott is van a manga mostani fejezetének első oldalán.
Szegény Makarov 88 éves, nem semmi kor.

Engem inkább az lepett meg, hogy a sárkányokkal kapcsolatban mennyi 7-s van, ugyebár 777 7 7 tűnt el eddig mindhárom akiket megismertünk a sárkányölők által, de, hogy az pont hé éve volt nekem új információ.
Zeref mondata volt a legfurcsább még egy háború kezdődik, vajon milyen másikra célozhatott?

Valamint szerintem Hades valójában nem úgy néz ki ahogyan most mutatkozik.
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/131/10
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/131/11
A fentebb linkelt két képen is erősen különbözik a mostani megjelenésétől.
Gondolom ez áll annak a hátterében is, hogy enyhén szólva olyan mintha rá másképpen hatna az idő.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #338 Dátum: 10 dec 18, 21:21:28 »

48 év... ja, tényleg ott van. Nevet

Ugyanaz az, csak azóta egy kicsit másabb lett Mashima-sensei rajzolása. ^^ Urtear is máshogy néz ki egy kicsit a mostani fejezetekben, mint azokban, amiket linkeltél. ^^
Amúgy a linkelt részek idejében még az is megfordult a fejemben, hogy Hades = Jose. A kis bajusz meg a vigyor miatt. ^^"
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 18, 21:23:13 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
norby-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #339 Dátum: 10 dec 18, 22:59:23 »

Az "idő nem úgy hat rá"(Hades mesterre)-nál tudok egy jobb elméletet: A mostani fejezetben láthattuk, hogy Ultear irányítani tudja az időt, vagy valami ilyesmit, mert a hajót Makarov ütése előtti állapotba helyezte vissza, ugyanezt megtehette Hadessal is, sz'al ez nekem nyilvánvalóbb mint az, hogy nem úgy öregszik ahogyan a többiek.
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Den
*

« Válasz #340 Dátum: 10 dec 18, 23:23:47 »

Ez az elmélet ott bukik meg, hogy Urtear mágiája nem használható élőlényeken.
Ez még a Garuna szigetes arcban volt kifejtve, ahol az erejének a felét sem felhasználó Urtear összecsapott Natsuval.
Habár már azelőtt is láthattuk Urtear mágiáját,  sőt az ő erejéből kapunk ízelítőt a leghamarabb, az első fejezet legelső lapján.=D
Ha emberekre is hatna az ereje, akkor kb. legyőzhetetlen lenne, előrerepítene mindenkit röpke 1000 évvel a szigeten, mindjárt nem is kéne szenvedni. Nevet Habár így is ütős mágia, nem véletlenül tartozik az Elveszett Mágiák közé.
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 18, 23:25:50 írta Den » Naplózva

Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #341 Dátum: 10 dec 18, 23:39:44 »

Így már érthető hogy találták meg a szigetet.
Ezek után semmi jót nem tudok jósolni FT-nek, hacsak Natsu meg nem eszi a napot  Nyelvesít
Jéé régebben már mutatták azt a 2 baromfit ... már el is felejtettem.
Naplózva
Layla-chan
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #342 Dátum: 10 dec 25, 20:08:24 »

Sziasztok!
Új vagyok, és már lehet hogy kérdezték, én nem találtam, de a 032. után miért hiányzik egy csomó rész? És azok még be lesznek fejezve?
Köszönöm a válaszokat^^
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #343 Dátum: 10 dec 25, 20:22:14 »

Le lesz fordítva az is amint beérik az aktuális manga fejezeteket azokat is pótolni fogják.
Nem ártana néha visszaolvasni...

Egyébként a topic körülbelül minden második oldalán le van írva a válasz, úgyhogy maximum akkor nem találtad meg, ha nem is kerested.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #344 Dátum: 10 dec 26, 19:00:56 »

Moderátor:
Mostantól Layla-chan által feltett kérdés minden esetben törölve lesz. Amiatt, amit Heo is leírt.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins