Niki, alapítunk egy "Valaki Darálja Be Urteart Fanklubbot"?xDDD
Nekem most kezd szimpi lenni Urtear. :"DDD
Eddig az volt a bajom vele, hogy rámászott Siegrainre (szóval Gérard-ra), meg hogy jól bekavart Erzának meg Gérard-nak.
Meg most nem tetszett, ahogy szegény Meldy-t lekiabálta.
(Vagyis az tetszett, hogy agresszív, de na...) Az a kiscsaj zabálnivaló egyébként.
Azonban most, hogy Wendy-t kiütötték, sanszos, hogy Lisanáék kapják meg ellenfélnek őt.
Figyeltétek Urtear ruháját? Van rajta egy óra, vagy valami ahhoz nagyon hasonló akármi, utalva a mágiájára.
Kicsit csalódtam Lily-ben és bandájában, azt hittem, tovább bírják, persze megértem, hogy kellett egy kis erődemonstráció, hogy tényleg kezdjünk el rettegni, hogy FT esetleg kikap.
Mondjuk tényleg kezdem azt érezni, hogy minimum S osztályú FT mágusoknak van csak esélye a GH tagok ellen.
Épp ezért van egy olyan érzésem, hogy több FT-s fog menni egyszerre 1 GH-s ellen.
Legyen Erza és Gray vs. Urtear. *.* De ahhoz Gray-nek oda kéne csámborognia, ahol Erza van. xD
Szerintem lesz egy Mira & Lisana vs. Meldy, és Lisana haljon meg.
xD
Caprico tuti Lucy-ék ellen megy majd.
Azt a szemüveges bájgúnárt (RustyRose) Loki és valaki ellen tudnám elképzelni.
Zancrow vs. Natsura gondoltam, de így, hogy Natsu Wendy-ék felé vette az irányt, nem sok esélyt látok rá.
Kain Hikaru meg menjen Elfmanék ellen.
Jöjjön vissza Gildartz, Bixlow és Fried. Kana & Fried együtt.
:3
luxikám
Bakker. x"DDD Ezen röhögtem egy jót.
Az ötletet támogatom egyébként.
-----
Ja, és kihagytam, hogy nagyon várok egy Urtear & Ur flashbacket. Kíváncsi vagyok, hogy szakadtak el egymástól, és miért hitte azt Ur, hogy a lánya halott.