24 nov 30, 21:47:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2041228 alkalommal)
0 Felhasználó és 36 vendég van a témában
Nikkie
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #120 Dátum: 10 szep 18, 16:46:46 »

Azt nem értem, hogy Kana miért depizik. O.O Azért esetleg, mert már régóta tag, de még mindig nem S-osztályú? :O A jelölését is furának tartottam picit. Ő az a karakter, akit kissé gyengének találok, úgy értem, lehetne sokkal erősebb is, mert amúgy nagyon jófej csaj, meg ő a legrégebbi FT-s a saját generációjából. Megérdemelne nagyobb figyelmet. Kissé feltápolhatná őt Mashima. Nevet

Levi jelölése is meglepett. Nevet Mondjuk ő meg olyan kb., mint a Narutóból Shikamaru. Nevet Lehet, hogy az esze többet fog érni, mint Natsu vagy éppenséggel Gray ereje. Nevet

Amúgy nem úgy volt, hogy Juvia S-osztályú rangot kapott, miután a céh tagja lett? O.O Mert nekem nagyon úgy rémlik...
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #121 Dátum: 10 szep 18, 21:02:27 »

Kana bánatára két ötletem van
Az egyik, hogy ismeri az új srácot és tudja mi fog történni a próbán.(Ez még szerintem sem túl valószínű.)
A másik pedig azzal kapcsolatos amit Mira mondott, hogy ő ebben az időszakban mindig ilyen ez a múltjában utalhat valamire. Például egy ígéretre vagy valami ami a szigettel kapcsolatos.

Ami furcsa a látomással kapcsolatban az az, hogy Kanan ugyan az a ruha van, mint most biztos-e, hogy a látomás a szigeten történtekről szól vagy korább történnek a dolgok.

Illetve ami engem a legjobban érdekel, hogy az új srác azon a bizonyos szigeten van-e, mert ugyebár a sok farkasból amik megtámadták őt és a sziget nevéből lehetne erre következtetni tekintve, hogy a kettő között még ha csak névben is, de van kapcsolat.

Várom a következő részeket, de mondjuk ez a Lisannas dolog nem hagy nyugodni erre nem igazán szánt időt az író és ez egy kissé zavaró.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #122 Dátum: 10 szep 18, 21:31:02 »

Levi... ha jól emlékszem összesen egyszer  volt bármi szerepe, méghozzá a Luxus bekattant résznél ő oldotta fel  a varázsképletet, nem?  inteligen, és szééép^^  (Lisanna is (L)ikszdé)
Azt akarom mondani, hogy mivel még nem szerepelt semmit, nem tudjuk, hogy milyen, ha tényleg harcra kerül a sor... Natsu, Gray...  számukra már ki van készítve a banánhély

Gazzeliét nem értem én sem... főleg, hogy Miss borult idő megkaptaXD  Az tuti, hogy a mágiaja frankóXD...
Az a Mest..  az ki a franc?  nekem nem is rémlik a képe seXD...  Amúgy nem szükségszerű, hogy bárki is   megkapja az S-osztályú mágus címet...  Az a halálcsákó fel fogja borítani a dolgokat... a narutos chuunin vizsgához hasonlóan...
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
tocika12
ANBU újonc
*

« Válasz #123 Dátum: 10 szep 20, 17:34:29 »

Dolgoztok mellesleg a 23. és az 58 közötti intervallumon? Mert az fulra hiányzik. Amúgy most kezdtem olvasni, és tök jó Nevet
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #124 Dátum: 10 szep 20, 19:23:40 »

http://naruto-kun-hu.blogspot.com/2010/09/fairy-tail-manga-2-utem.html
Naplózva

Animeplanet
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #125 Dátum: 10 szep 22, 13:08:33 »

Visszatérve kicsit Juvia és Gazille rangjára, engem is meglepett valamelyest, hogy nem S osztályúak, nekem is úgy rémlett, hogy megmaradt ez a rangjuk a Fairy Tailben is.
Viszont ésszerű dolog végülis, hogy nem azok, hiszen a Fairy Tail S osztálya azért teljesen más kategória mint a Phantom Lordé. Erre jó példa az Erza vs Aria. A P. L. S osztályú mágusai, a F.T.-ben kb. az A osztály szintjén mozognak, habár inkább A és B között valahol, hiszen a F.T. A osztályú mágusai ütötték ki őket.
Az olyan széttápol S osztályú Fairy Tailes állatok, mint Luxus meg kb. egyedül kapnák szét a Phantom Lordot.xD Még Gazille is megmondta, hogyha ott lett volna Luxus is annó...
Szóval összeségében végülis ésszerű, hogy nem tarthatták meg a rangjukat, habár nekem is úgy rémlett, hogy maradtak S osztályúak, dehát ezek szerint nem.
Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #126 Dátum: 10 szep 25, 12:52:06 »

Jó gyorsan kijött az új manga. O.O

Kíváncsi leszek, hogy mit mondott Lucynak Kana. Remélem, nagyot fog szólni, elvégre Lucy eléggé ki volt bukva, miután Kana elmesélte neki a kis sztoriját. Nevet

Remélem, lesz egy Juvia vs. Kana, mert az azt jelenti, hogy lesz egy Lucy vs. Lisana. Nevet Hajrá, Lucy! Nevet

Gazille meg tök aranyos volt Levivel, hogy majd ő "felemeli". ^¸^ :3 (Most olvastam újra, naggyá teszi.) Nevet

A kedvenc karakterek, illetve a Dragon Slayerek is bent vannak a kis csapatban - mondjuk ez várható volt.

Nagyon remélem, hogy Mirajane hozza a formáját, mint a Fried-es harc alatt. Nyelvesít Nagyon tetszik a mágiája, meg az a személyiség, ami vele jár.

Egyébként, hetek óta először vagyok izgatott, és várom a következő mangát. *.* Kezd újra felélénkülni az eddig - számomra - kissé lapos sztori. *.*
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 25, 13:06:04 írta Nikkie » Naplózva
Den
*

« Válasz #127 Dátum: 10 szep 25, 13:03:41 »

Nos igen, az Edolas arc után ráfért egy ilyen a mangára. Nevet

Mest egyre szimpibb, Mistgun tanítványa volt, és most Wendy-vel alkotott csapatot, remélem jól szerepelnek majd.

Levy esélyei pedig igencsak megugrottak. Nevet

Az, hogy S osztályút nem lehet partnernek választani végülis teljesen logikus, csak ez egy alternatív jövőképben tök nagy szívás.xD

Kana sztroijának meg lehet köze van ahoz az emos gyerekhez, mindenesetre tényleg komoly lehetett, habár Lucy erre nem nagy garancia, ő szinte mindenen elbőgi magát.xDD
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #128 Dátum: 10 szep 25, 13:44:57 »

Pedig figyeld meg, hogy Lucy mekkorát fog alkotni Kanaval.  Ördögi
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #129 Dátum: 10 szep 25, 14:52:25 »

Semmi bajom Happy-vel de Natsu szerintem jobban járt volna valami erősebb mágussal :S Most pl Natsu és Happy VS Gray és Loki. Nemhinném hogy Natsu és Happy lehozzák.

Mindenesetre érdekesnek igérkezik =D

Bár én egy Natsu Lisanna párost láttam volna szívesen  Hümm-hümm
Naplózva

Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #130 Dátum: 10 szep 25, 15:37:29 »

Öhm.. Lucy gyakorlatilag most egyelőre elvesztette a legerősebb csillagszellemét, a végső ütőkártyáját...  Amúgy loki elég lazán adta elől...ikszdé
Natsu-Lisannát én is szivesen láttam volna^^ 
Naplózva

Animeplanet
--
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #131 Dátum: 10 szep 25, 19:47:53 »

Nem volt rossz ez a fejezet érdekes párosok lettek itt Nevet. Őszintén én is szívesebben láttam volna Natsu-Lisanna párost Happyvel nem igazán tudom mennyi esélye lesz Nevet.
Naplózva
csonti515
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #132 Dátum: 10 szep 25, 20:10:26 »

Úgyis az lesz h szépen elkezdődik az egész, egy ideig megy minden simán utánna vmi beütt azzal a sráccal minden felborul és a végén cana lesz s osztályú:D mondjuk remélem mutatják az s osztályú elleni harcokat is mert kíváncsi vok Gildartz mit tud:D
Naplózva
Den
*

« Válasz #133 Dátum: 10 szep 25, 20:13:04 »

Hát nemtudom... most tényléeg nagyon Kana felé áll a mérleg... de szerintem meg pont azért nem ő kapja meg a rangot, mert most mindenki azt hiszi, hogy ő a nagy eséyes.xD Valami csavar lesz, így nem lép ki, de S osztályú sem lesz, mert most mindenki azt várja és az úgy túl egyszerű lenne. Nevet
Persze ez csak magánvélemény.
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #134 Dátum: 10 szep 25, 20:15:54 »

Valahogy egyetértek a véleményeddel Nevet. Megmondom őszintén én szeretem nagyon Lucyt, de nem tartom olyan harcosnak akire azt mondanám, hogy na ezzel ütőkártya van a kezedben, de ez csak az én személyes véleményem.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 25, 20:17:21 írta Train » Naplózva
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins