24 nov 30, 21:57:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2041282 alkalommal)
0 Felhasználó és 42 vendég van a témában
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #105 Dátum: 10 szep 09, 14:58:19 »

Már miért ne ismerhetnék, attól, hogy eltűnt 2 éve?
Urtear már 8 ével ezelőtt megszálta Gérardot, és csak nemrég jött ki ennek a gyümölcse, a céhe számára.
Ha valaki valami nagyra készül, simán tudhat ilyen infókat, hogy hogyan néz ki Lisanna, mikor tünt el és minden egyebet is róla.

Azt a szót, pedig elírtam igaz, csak már nagyon dobált a 2km magam hsz-em.xD

A visszatérés meg akkor is gagyi szerintem, már le is írtam, hogy miért...
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #106 Dátum: 10 szep 09, 15:18:52 »

Tekintve, hogy egy másik világban nőtt fel nem igazán tudhatná senki, hogy még is milyen lesz amikor megnő, de még ha ezt tudná is akkor sem tudhatna olyan részleteket, hogy milyen ruhát hord és még is milyen új helyen van rajta a céh szimbóluma.

De még ha mindezt tudná is miért pont most lépne akcióba hiszen volt rá két éve nem értem benne a logikát, bár várjuk ki a következő fejezetet hátha kiderül.

Egyébként nem szállta meg http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/102/19
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Den
*

« Válasz #107 Dátum: 10 szep 09, 20:01:56 »

Höh? Hmm? Az amit linkeltél, pont az bizonyítja, hogy Urtear irányította Gérard-ot...még látszik is, hogy kis Gérard mögött ott bújkál a kis Urtear. Vagy magán a kifejezésen akadtál fel?

Mért nőtt volna fel a másik világban? Ott csak két évet töltött állítólag,,, így kinézetre nem változott sokat, szinte semmit sem.
Az ottani Lisanna ruháit és a szimbólum helyét se olyan nehéz megtudniuk... animákat lehetett nyitogatni mesterségesen is... ez a mostani anime is, ami ugyebár odavitte őket, azse biztos, hogy a véletlen műve volt. Talán ugyanazok csinálták, mint akik Lisannaként akarnak beférkőzni... egy erős sötét céhnek messzire nyúlhat a keze és belülről a legkönnyebb legyőzni valamit.
Habár, ahogy már az eredeti hsz-emben is írtam; én sem adok ennek sok esélyt... csak felvetettem mint egy jó kis összeesküvést.
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #108 Dátum: 10 szep 09, 20:37:12 »

Igen a kifejezésen, mert az nem azt jelenti ám.  Nevet

Egyébként a felnövésen azt értettem, hogy mikor eltűnt akkor eléggé kislányosan nézett ki most meg válthatná Mira nee-t a magazinban szóval, hogy úgy mondjam erősen megnőtt itt ott és nem igazán hasonlít régi mivoltjára.

Egyébként én sem akartam ám leharapni a fejed hiszen én azt írtam, hogy elmélet gondoltam vitázunk róla vagy valaki előáll egy másikkal, de ez nem történt meg úgyhogy várom a következő mangát hátha az eseménydúsabb lesz.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #109 Dátum: 10 szep 11, 17:08:29 »

Ööö... Mask', ez a amikor eltűnt még "kisebb" volt dolog eléggé sántít mivel, ha jobban megnézed a 199. fejezetet, szinte semmit sem változott. ^^ Még a haja is éppolyan hosszú. Pedig mangákban elég gyakran a hajhossz/viselet változásával érzékeltetik az eltelt időt vagy egy nagy változást. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
lekwarez
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #110 Dátum: 10 szep 13, 21:22:55 »

Fairy Tail Manga #22 - #58 közötti részek, le lesznek majd fordítva?
Naplózva

Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #111 Dátum: 10 szep 13, 22:20:05 »

Végig le lesz fordítva, folyamatban van^^
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #112 Dátum: 10 szep 14, 22:19:39 »

Moderátor:
Spoiler áthelyezve a spoiler témába, mert oda való. Amíg ki nem jön az angol, addig a spoiler megbeszélés témában kéretik róla társalogni. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #113 Dátum: 10 szep 15, 18:40:16 »

Hát semmi különleges nem történt , poénos volt de kicsit filler feelingje volt számomra.
Jött Lisanna azt tső mindenki happy. Az hogy ezt Mirajane hogy nézte be ennyire senkit se zavart.
Úgy tűnik most Natsu múltja lesz terítéken ha már mindenkié meg volt.
Naplózva
Den
*

« Válasz #114 Dátum: 10 szep 15, 18:59:24 »

Eh, ez az új gyerek nagyon nem szimpi, tiszta emó, rajtam van a világ terhe feeling.:/
Nem tudják ezek, hogyan kell bemutatkozni a mangában...

Az új mágiatanács pedig ugyanolyan érdekesen fest mint az előző és agyi szinten ezek sem állnak feljebb.xD
De legalább volt 1 mondat Gérard-ról. Nevet
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #115 Dátum: 10 szep 15, 19:08:52 »

Én is érdekesnek találtam a tanács viselkedését.
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #116 Dátum: 10 szep 15, 20:46:29 »

nekem az lesz érdekes, ha az FT-t feloszlatjákO_o...  Gondolom az egyértelmű, hogy Natsuék zúzni fognakXD
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Den
*

« Válasz #117 Dátum: 10 szep 15, 20:57:06 »

Hát az tuti, hogy egy ilyen döntés nem maradna viszonzatlan.xD
Viszont elég hüye egy döntés lenne pont a legerősebb törvényes céhet maguk ellen állítaniuk, így is van még 3 tápos sötét céh...

Azt pedig még mindig nem értem, hogy Mashima-sensei, hogyan feletkezhetett meg Fried új hajáról.xD
Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #118 Dátum: 10 szep 16, 17:29:29 »

Den, ezt hogy érted? Mármint Fried új haját. Neki nincs új haja. Nevet Annyi, hogy eggyel kevesebb tincs áll ki neki oldalt. Nevet

Amúgy Evergreenre rá sem lehet ismerni ezzel a hajjal. Technikai KO Mintha totál más karakter lenne. Technikai KO

Az új karakter nekem sem szimpi. Na ő b*zis. >.<# Gray nem. >.<#
Naplózva
Den
*

« Válasz #119 Dátum: 10 szep 18, 14:15:10 »

Hű, jó hamar kijött a 201. fejezet. Nevet
Érdekesnek igérkezik ez a szigetes cucc, csak az az emós gyerek nem kéne a képbe.xD Habár lehet, hogy a szerepköre érdekes lesz és pozitívan hat a történetre...
A 8 jelölt között van pár érdekesség, Levy helyett szerintem még Lucy is sokkal esélyesebb lenne az S osztályra, habár kell a töltelék is. Natsu és Gray táposak, de sztem úgyis elcsúsznak valamin.xD
Ha tippmixelni kéne, sztem Fried kapja meg a rangot, neki is megvan az ereje és a szíve is mostmár, nameg Natsuékkal ellentétben neki esze is vanxD.
Mondjuk még az az "új" csávó is érdekes lehet, ha múltkor már majdnem sikerült neki.
Gazille pedig egy jelölést azért megérdemelt volna szerintem, a kettősügynökségével már bizonyította, hogy nem akar rosszat...

Egyébként még az a kéz is fura a látomásban, vajon kié lehet? Mert valószínűleg meghal, ha sírnak felette...

És így, hogy Fried megint érdemleges szerepet kap, mégjobban zavar, hogy elfelejtették az új haját.xD
Valaki elküldhetné Mashima-senseinek azt a mangaoldalt, amin Fried rövid hajjal van.xD
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 18, 19:06:11 írta Den » Naplózva

Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins