25 júl 23, 17:07:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2453374 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
red
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #990 Dátum: 11 jún 02, 14:57:48 »

azért luxusnak is beleszólna a lchrima kiszedési eljárásban azért kiváncsi lennék egy Ivan vs Luxusra ikszdé Faceg
Naplózva

Sharingan no hontō no chikara ga... kono Uchiha Madara no chikara ga!
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #991 Dátum: 11 jún 03, 20:24:14 »

... A Raven Tail belépője azért is lenne pöpec azon kívül, hogy így magyarázható lenne Luxus megjelenése. ...

A Raven Taillel való kapcsolatba kerülés neki csak hátrányos lenne, mert apuci ki akarja szedni belőle a villámsárkány lacrimát. Lehet, hogy nem lenne oda minden mágikus ereje, de hogy sokat gyengülne az fix. Bár lehet túl sem élné. ^^"

Ha jól tudom abból akiből kiszedik a "sárkány lacrimát" az meghal . Kijött az új fejezet természetesen Erza nyer . Mosolyog
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Nikkie
VIP

« Válasz #992 Dátum: 11 jún 03, 21:09:41 »

Bár még nem könyvelem el a teljes sikert, ugyanis Azuma a sziget varázserejét szabadította fel, így azon sem csodálkoznék, ha hosszú távon feltápolná valahogy ez a robbanás Erzát.

Dirr. ikszdé Ismét jósoltam. xD

Annak ellenére, hogy nem ezt vártam, nem volt rossz fejezet, csak kezd szánalmas lenni, hogy Mashima ennyire kiszámítható.

Az az egy szerencséje van, hogy Erza győzelmét úgy oldotta meg, ahogy, ott volt Mira is. *-*

Gérard pedig Szeretet

Remélem, hamarosan együtt lehet az ő Erzájával. Ámor Azt a békát meg jól agyonverném. :@
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #993 Dátum: 11 jún 03, 21:48:30 »

Mashima az előző néhány fejezetben saját magát állította falhoz, hogy így kellett megoldania ezt a túlélési problémát. Egyértelművé tette, hogy Erzának kell lenni a megoldás kulcsának így nem is kaphatott ki ebben a csatában, hiszen akkor a történetnek is vége lett volna. Egyetlen egy lehetőséget hagyott egy másik megoldásnak, az pedig a Tanácshoz kapcsolta volna a történetet. Azt is bemutatták, hogy azok mit tettek volna az Etherionnal. Tehát a végeredmény ugyan az lenne. Így csak Erza maradt az utolsó megoldás.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 03, 21:59:15 írta rini67 » Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #994 Dátum: 11 jún 03, 21:58:11 »

Számomra ez a fejezet volt az arc mélypontja.

Komolyan, szívem szerint úgy megverném Mashimát, hogy csak úgy zörögne... félreértés ne essék, semmi bajom sincs vele, a mangáját is imádom, de ideje lenne rájönnie, hogyha valakit brutálisan szétvernek, gondolhat az bármire, lehet bármekkora a tét, nem fog tudni felkellni, hisz hiába akarja, ha a teste egyszerűen nem bírja.
Mert ez így már elég uncsi, hogy szanaszét alázott emberkék jönnek vissza az életbe, majd egy támadással letudják a náluk sokkal jobb állapotban lévő ellenfelüket...

Ennél már csak az lesz szánalmasabb, mikor majd Natsu megeszi az Etheriont, és lenyomja vele Hadest...
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 03, 22:17:15 írta Den » Naplózva

HayateLen
Chuunin
*

« Válasz #995 Dátum: 11 jún 04, 02:17:51 »

nah igen, ez az a Fairy Tail amit én ismerek, és ilyenek a tagjai!  bow  Nevet
Naplózva

Hórusz87
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #996 Dátum: 11 jún 04, 02:59:59 »

Neeeeemmmm, neeeeee...... Banyeg, ennél jobbat vártam, nem volt túl fantáziadús megoldás. Szeretem Erza karakterét, de a vereség most simán kijárt volna neki.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #997 Dátum: 11 jún 04, 09:28:19 »

Hát igen... Mit is mondhatnék?

Ehhez túlzottan nagy jóstehetség nem kellett. ^^
Legfeljebb az kezd tényleg kicsit uncsi lenni, amit Den is kifejtett. Ráadásul ezt egyszer(-kétszer) már láttuk, csak Natsu esetében. ^^"
De legalább volt annyi Mashima-sensei-ben, hogy adott egy apró magyarázatot arra, miért is nem cafatolta fel a sziget mágikus ereje Erzát. ^^

Most már nem bánnék egy szövegelősebb fejezetet, hogy ne csak a cselekmény, de a történet is haladjon. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #998 Dátum: 11 jún 04, 10:42:39 »

Dennel maximálisan egyetérték.

Azt hittem mikor elolvastam a fejezetet föbe lövöm magam. Már megint a régi nóta megy Erzával. Ja és meg is írtam hogy egy Midnight 2.0 harc lehet a dologból és hát nem az lett? Azuma mondjuk szépen búcsúzott elismerte a céh erelyét. Remélem beáll az FT-hez, mert nem tűnik annak a kegyetlen embernek csak parancsot teljesített. Ideje már rátérni a Gray és Ultear szálra mer már régota csak állnak egy helyben mint egy darab....
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 04, 13:00:46 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #999 Dátum: 11 jún 04, 11:19:05 »

Végre valakinek feltűnt Azuma is, nem csak Erza győzelme. Elismerésem, Bastian. kacsint

Azuma nekem eddig olyan "Aizen beütésű" szereplőnek tűnt (Bleach). Aki "arra vágyik", hogy találjon valakit, aki végre legyőzi. Vagy megmutatja neki, hogy vannak még dolgok az erőn túl is. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #1000 Dátum: 11 jún 04, 18:59:05 »

Tudjátok mi az amit már most nagyon várok? Amikor Gerard kiszabadul ahhoz mit fog szólni az a nyomorult varangy. Tuti ha így keménykedne nem nagyon mászkálna többé. Ami a többit illeti örülök Erza győzelmének mert kedvencek egyike. Azuma pedig egy nagyon szimpatikus karakter volt már nekem a kezdetektől fogva, egy igaz harcos nem pedig egy gonosz, ami parancs azt ő teljesíti . Amúgy meg hány olyan ember volt az eddigi ellenfelek közt aki mosolyogva bukott el ? Mosolyog
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #1001 Dátum: 11 jún 04, 20:48:33 »

"Nem mászkálna" az a varangy...? Mikroszkóppal kellene összekaparni a maradványait a kövek repedéséből, persze csak miután eltakarították az épület romjait. ikszdé Végül is a Tíz Szent Mágus egyikéről beszélünk. ^^
_______

Szám szerint? Szerintem egy sem. Viszont olyan már volt néhány, aki vereség pillanatában vagy utána sírva fakadt. ^^ Ők azóta (vagy "újra") a Fairy Tail tagjai. kacsint
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1002 Dátum: 11 jún 11, 08:05:27 »

Na egy ilyen fejezet már nagyon kellett ^^ Teljesen harccal teli, abból is jobbnál jobbal. A végére elég egyoldalú lett a harc, de a Fairy Tail csapatmunkája (kivéve Gildartsnál, de ő amúgyis kegyetlenül ütős karakter, szóval örülök, hogy egyedül fejezte be) meg kifejezetten szimpatikus volt. Nem tudsz mozogni? Majd besegít egy társad ^^ Gray-re meg kíváncsi leszek, hogy hogy dönt, én nem bíznék a hölgyben. Akiről nem vagyok biztos, hogy barát vagy ellenség, és azt mondja, hogy áldozzam fel magam, hogy legyőzzek valakit, arra bizony nem kéne hallgatni.
Naplózva

tocika12
ANBU újonc
*

« Válasz #1003 Dátum: 11 jún 11, 08:47:03 »

Bluenote feketelyuka kicsit hasonlít Pein Chibaku Tensei-ére, nem így vélitek ti is felfedezni? ikszdé
Amúgy nem volt rossz fejezet, de most arra számítok, hogy mielőtt még Gray használná az Iced Shellt, tehát már majdnem befejezte a varázslatot, megjelenik Natsu, leüti, mert ő még Gray előtt megesküdött, hogy kinyírja Hadest. (remélem nem ez történik, mert ha igen, akkor túl kiszámítható a manga, ami már így is az valamennyire)
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #1004 Dátum: 11 jún 11, 09:11:16 »

Jó volt e a rész mindenki erőre kapott és Gildartsék megmutatták mire képesek.
Remélem végül Gray nem áldozza fel magát de van olyan érzésem hogy igen.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 11, 09:36:23 írta dosreis » Naplózva
Oldalak: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins