Hű, ez aztán tartalmas
30 oldal volt! Imádom Mashimát, mindig inkább túlórázik, ahelyett, hogy mindenféle kibúvót találna a szünetelésre.
Menjünk szép sorjában.
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/416/5 a jobb alsó képkockában szerintem nem lett jó Elfman arca és érzése, olyan "hát van ez így" szöveget tudnék mellette elképzelni, nem azt, hogy "nagyon sajnálom"...
Luxus jelenete viszont baromi jó lett!!! Nem semmi, hogy leművelte ezt Mashima vele, a hideg futkosott a hátamon. Belátta, hogy még mindig nem elég erős ahhoz, hogy megvédje a barátait. Kérdem én, ha már alapból a Fairy Tail szvsz. 2. legerősebb tagja volt (Gildarts után, Makarov előtt, de ha nem is, akkor is mindenképp top 3-as), ezután mégis milyen erős lesz??? Én már előre félek
Wendy hajvisszanövesztése nekem se tetszett, már alapból felesleges, ha lesz 1 1éves "timeskip" (talán). Szerintem a jelenlegi fejezetben ez volt az egyetlen fanservice, de hát fogadjuk el. Persze tényleg jobb lett volna, ha marad a rövid haj, ezzel mutatja az érettségét.
Gray és Juvia jelenete hihetetlen jó lett!!!
Itt én sem éreztem fanservice-nek a mellbedugós részt, egyszerűen gyönyörű volt az egész
Nagyon remélem, hogy össze fognak végre jönni 1 év alatt, hisz már minden feltétel előállt a kapcsolatukhoz és ilyen történések után 1 év múlva már enyhén szólva elég unalmas lenne ugyanazt a Juvia és Gray "kapcsolatot" látni...
Gerard és Erza beszélgetése, ilyen nesze semmi fogd meg jól
Én arra tudtam következtetni, hogy majd még lesz egy nagy közös jelenetük, de hát ez nem volt túl váratlan... Viszont az tetszett, hogy Cobrával, vagyis Erickel hallotta Erza gondolatait és válaszolt is rájuk
Úgy látszik a szeme is megjavult már ^^'
Jon 97:
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/416/20 itt (gondolom erre érted) Erza nekem inkább kicsit ducibbnak tűnik, nem csak a melle lett nagyobb (bár már a Kyoukás tentacle-es flashback képkockában is bőven elég nagy volt
)
Minerva érzései szintén nagyon jól átjöttek, de itt sem értem, hogy hogy lett újra teljes értékű ember. Ja meg jobb alsó képkocka:
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/416/22 SABRE tooth?? Nem Saber?
Meg ha már ez a céh, még mindig nem értem, hogy hogy lehettek úgy túlhájpolva a mágiajátékok előtt, hisz a Lamia Scale is eléggé egy szinten volt velük kb. majdnem... Még mindig fáj, hogy Natus 1v2-ben lealázta az ikersárkányokat, legalább használta volna Luxus villámait, bár akkor a Jövő Rouge számára nem lett volna meglepő ez a képessége, de... Amikor már berontott a Sabertooth-ba Yukino miatt, akkor már látták a nagy villámsárkány módját, nem?
Na mind1, ez már amúgy sem ide tartozik.
A Mest-es fordulat viszont hihetetlen ütős lett
Nincs megfelelő szó arra, hogy mennyire meglepődtem rajta
Mondjuk végig szimpatizált a FT-el nagyon is, meg ő az egyetlen olyan tanácsos, aki nem halt meg... Így utólag már persze, ez egyértelmű
De akkor is!!! Szóval ő már régen is a tagja volt a csapatnak, csak kitöröltették vele a saját emléküket és beszivárgott a tanácsba, hogy aztán onnan visszaszivárogjon a FT-be?
Na mind1, nekem tetszik ez a szó szerinti fordulat
Akkor most Mest az igazi neve? Ráadásul akkor már a legelső Fairy Tail fejezet előtt beszivárgott, nem? Hisz nem láttuk a Fantom Lord és stb. ívek egyikében sem, csak és kizárólag Tenrou óta ismerjük. Vagy várjunk csak, lehet a mi emlékeinket is módosították?
A Fairy Tail feloszlatása, háát, nem tudom. Szerintem is csak ideiglenesen, vagy csak megőrült már szegény Makarov, hogy csak a baj van a céhépülettel
Mindenesetre érdekes fordulat volt ez is és nagyon tetszett a
kiírás
Natsu nagy vándorútja meg úgymond érezhető és kellő fordulat volt Mashima részéről és most kivételesen remélem, hogy nem lesz vele Lucy. Rosszul fogta fel a dolgokat, Natsunak erősebbnek kell lennie, hogy meg tudja őt védeni a következő évek folyamán (bár reméljük ez az 1 év nyugisabb lesz). Szvsz. Natsu Gildartssal, vagy egy Ishvalival fog edzeni 1 teljes évig és valami baromi erősen tér vissza, hogy már csak az igazi nagyágyúk lesznek neki ellenfelek, nem ilyen sima céhtagok.
Az END-es fordulat nem volt fordulat, de attól még elég ütősen kivitelezte Mashima-sensei
Tökéletes zárószavak voltak a Tartaros ív számára
Ez most rengeteg kérdést felvet, de ezeket már ti is jól leírtátok és szerintem még korai ezen rágódni, legalábbis remélem, mert egy ilyen fejezet után még azért 1-2 évig minimum menjen a Fairy Tail
Az biztos, hogy már tuti elhagytuk a sorozat felét és most jön az igazi nagy vízválasztó. Kíváncsi vagyok mit hoz majd ki ezekből Mashima-sensei.
További mellébeszélés nélkül ez egy gyönyörű
5/5-ös fejezet volt, nem is kaphattunk volna szebb "évad"zárót.
Maga az egész Tartaros ív pedig... Hú most eleget rizsáztam, nincs kedvem erről is sokat írni (bár lehet kéne) és nem akarok hosszabb hsz-t, de így röviden átgondolva egy 9/10, vagy 10/10 szerintem
Egyik legjobb ív lett, kíváncsi leszek animében hogy fog kinézni
Amúgy figyeltétek, hogy elég régóta minden 2. arc az egy nagy sötét céh ellen volt?
A Fantasy Fesztivál után Nirvána (
Oracion Seis), aztán jött Edolas, majd Tenrou (
Grimoire Hearth), aztán a mágiajátékok, majd kis Nap falu felvezetővel
Tart a rossz És mindezen végiggázolt a Fairy Tail, szóval már szó szerint ők a legerősebb céh (legalábbis az eddig látottak közül)
Kár lenne ezek után teljesen és végleg feloszlania
(kéne akkor egy új cím a mangának xD)