ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #6030 Dátum: 13 máj 24, 17:37:13 » |
|
Szerintem is jó volt. Natsu megint adta magát:D Neki azért nincs több agya nagyobb tervhez. Másoknak azért nem volt jó mert drámát várnak , meg halált , de hát a ö bajuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6031 Dátum: 13 máj 24, 17:48:39 » |
|
Ja,Natsu aki hülye,nagyképű,és csak egy shounen hero,valahogy nem bírom a karaktert.És emiatt nem tudom az egészet élvezni,mert mindig ő van a középpontban,persze ő a főszereplő meg minden,de a Narutoban legalább értelmesen megoldották,hogy mitől lett olyan erős Naruto,itt meg natúrba megoldják az egészet (Mert ő a nagy sárkányölő).Természetes dolog hogy Natsu mindent megtud oldani,volt egyáltalán olyan momentum,amikor sírva könyörgött valakihez hogy mentse meg? (Mert ilyenre nem emlékszem.) Ez a helyzet Erzánál is,nálam mondjuk ő a favorit,de ő egy szadista ,badass karakter,ezért nem is sírok amikor valakit simán legyűr,mert valahogy olyan érzetet ad a karaktere. (Mondjuk az Azumás arc egy kicsit nekem is sok volt).Natsura semmi ilyet nem tudok mondani,csak egy eszement bolond,aki ha mérges lesz ,senki nem állíthatja meg.Ez zavar az egészben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 24, 17:53:41 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #6032 Dátum: 13 máj 24, 17:59:06 » |
|
Atlas flame miért lett natsu segítője? Azért mert ha igneel a király akkor natsu a herceg?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #6033 Dátum: 13 máj 24, 18:10:53 » |
|
Szinte már vártam, mikor kerül elő megint a dráma és a halál. Egyikre sincs égető szükség, izgalom viszont annál inkább kell. Ha nem a humort helyezzük előtérbe, akkor az izgalmassági skála elég alacsonyan van. Egy Shounenbe kell az izgalom. A sárkányok megjelenése óta így reagáltam az eseményekre. A sárkányok terrorizálják a várost --> Király Natsu megjelenik a tetőn, hogy megállítsa Jövő Roguet --> Faarc A sárkányok ellen hatástalan rengeteg mágia --> Király Natsu beszéde és Sting meghatottsága --> Faarc Cobra megjelenik --> Totál királyság Zirconis mágiája --> Pici mosoly, de többnyire faarc Natsu stratégiája --> Faarc Lehet, hogy van humor és rengeteg epikus pillanat, de ha ezt nem lehet egy olyan történetté gyúrni, ami izgalmas is, akkor szerintem érthető miért nem tetszik egy fejezet. Utoljára azért izgultam, hogy Erza kapjon ki Kagurától vagy Minervától és akkor is pofára estem, na meg ott volt a Laxus vs. Jura is. Most vajon miért kellene izgulnom, ha Natsu máris megy, hogy megállítsa Jövő Roguet? A sárkányok 5 fejezet alatt nem sok vizet zavartak. @batai15 Atlas Flame azért segít Natsunak, mert érzi, hogy Natsu nem más, mint Igneel fia. Igneel pedig Atlas Flame jó barátja. Ennyi indok is elég a segítséghez.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 24, 18:11:28 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Zeref
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6034 Dátum: 13 máj 24, 18:18:04 » |
|
Szerintem is jó volt. Natsu megint adta magát:D Neki azért nincs több agya nagyobb tervhez. Másoknak azért nem volt jó mert drámát várnak , meg halált , de hát a ö bajuk.
Ezzel nem értek egyet, hogy nincs agya jó tervhez. Azt hiszem még Ichiya mondta, hogy Natsu hülye, de ha harcról van szó vág az esze. Nálam közepes volt a fejezet. Jó pont, hogy megtudtunk még valamit Igneelről. Értem, hogy a barátjáról és a fiáról van szó, de hogy szabadult ki jRouge irányítása alól?(Ha elmondták elnézést, de nem sokat tudok angolul.) Kíváncsi vagyok a fejleményekre. Vajon hogy tud Wendy és Laxus összedolgozni? Szerintem az sokkal jobb lenne ha nem Natsu győzné le jRouget. Én jobban örülnék neki, ha Natsu harcol vele, de Rouge közbe lép és ő győzi le. Vagy ugyan ez csak Rouge mellett ott lenne Sting is.
|
|
|
Naplózva
|
"Mert álom a bűn és álom a jóság, De minden álomnál több a valóság" - Karinthy Frigyes
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6035 Dátum: 13 máj 24, 18:39:31 » |
|
Nem volt rossz. Natsu taktikája, hogy elkezdi Atlas Falme-et enni szerintem senkit sem lepett meg. Laxus és csapata mey Wendynek segíteni. Ebből jó sülhet ki. Remélem Wendy kap Laxus villámaiból és akkor Égi Villám sárkány lesz belőle.
Atlas Flame átállása kicsit fura nekem. Értem én, hogy Natsuban Igneel fiát látta, Igneel meg a tűzsárkányok királya, és ő meg a barátja, de ha jól emlékszem J. Rouge irányítása alatt van, vagy az megszűnt csak úgy?
Hát eddig nekem kicsit csalódás volt ez a sárkányokkal. Meztelenkedés volt dögivel, meg egy kisebb komolyság. Most meg ez. Szerintem még Zirconis is át fog állni, de lehet, hogy még egy-két sárkány is, ha így folytatódik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6036 Dátum: 13 máj 24, 18:49:32 » |
|
Atlas pont azért segít Natsunak, mint az One Piece-ben Ivankov segített Luffynak. Csak is az apuka miatt. A következő fejezet címe végre sejtet egy normális harcot. Kicsit már hiányolom, hogy csakis egy személy harca legyen a középpontban. Olyan fejezet nagyon rég volt már, mert mostanában mindig 3-4 harc zajlik egyszerre és emiatt egyik sem halad igazán. Azt nem tudom, hogy mikor jön el az a pont, ha egyáltalán eljön, mikor a jók győzelmére a legkevesebb az esély. Eddig minden Arcban volt egy bizonyos pont, mikor a dolgok nem is állhatnának rosszabbul a főszereplők számára.Megpróbálom minden archoz felsorolni: Pahntom Lord:Natsu a földön és a céhépületet lerombolják Mennyország tornya: A Tanács elpusztul az Etherion kilövése után, Gérard felakarja áldozni Erzát. Harci Fesztivál: Natsu és Gazille a földön, Luxus aktiválja a Fairy Law-t. Nirvana: Mindenki le van gyengülve és Zero védi az egyik lábat Edolas:Szívják Natsu és Wendy varázserejét, Lucyékel Edo-Erza végezni akar. (Az egyik kedvenc részem.) Tenrou sziget: Kidől a Tenrou fa A Mágia Játékokon és a Sárkányok eljövetelénél ilyen lelki mélypont egyáltalán nincs. Nem gondoltam úgy egyik résznél sem, hogy kevés az esély a győzelemre. Pedig ezt szeretem a FT.ben, hogyha még minden ellenük szól is akkor is megoldják valahogy, de most végig olyan érzésem van, hogy mindent kézben tartanak. Szóval nincsen meg az az érzés, hogy ennél rosszabbul nem is állhatnának mert az időugrás óta folyamatosan jól állnak. Nekem hiányzik az a helyzet, mikor a jók tényleg nagy bajban vannak.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Serpens92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6037 Dátum: 13 máj 24, 18:55:55 » |
|
"A Mágia Játékokon és a Sárkányok eljövetelénél ilyen lelki mélypont egyáltalán nincs. Nem gondoltam úgy egyik résznél sem, hogy kevés az esély a győzelemre. Pedig ezt szeretem a FT.ben, hogyha még minden ellenük szól is akkor is megoldják valahogy, de most végig olyan érzésem van, hogy mindent kézben tartanak. Szóval nincsen meg az az érzés, hogy ennél rosszabbul nem is állhatnának mert az időugrás óta folyamatosan jól állnak. Nekem hiányzik az a helyzet, mikor a jók tényleg nagy bajban vannak."
De van. Amikor sikerül visszaszorítani a 8. sárkányt. Amikor Natsu majdnem belevész az árnyékba.
Csak kicsit súlytalanak ezek a helyzetek, mert a felmerült problémát, ami viszonylag nagynak lett beharangozva, hamar megoldásra kerül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cool
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Cool.
|
|
« Válasz #6038 Dátum: 13 máj 24, 21:23:11 » |
|
Eltudnátok képzelni egy Laxus powerup-t? Esetleg wendytől vagy ahogy akarjátok. Egyébként arra én is vevő lennék ha Sting és Rogue együtt felvennék a harcot JR-el. Érdekel mit tartalmaz jövő Lucy naplója de szerintem nem a legyőzésre való módot hanem valami nagyobb dolgot mutat meg. A Sárkánykirály Ünnepéről mit tudunk , összegezve ha valaki leírná lekötelezne.
|
|
|
Naplózva
|
Ahogy a levelek , te is elhullasz.
|
|
|
pumpa28
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A legendám a XX. században kezdődött
|
|
« Válasz #6039 Dátum: 13 máj 24, 22:02:55 » |
|
A Sting & Rogue vs. jRogue harccal az lenne a baj, hogy jRogue képes megenni/blokkolni a támadásukat, vagy szimplán nem hatna rá egyiküké sem, mivel rendelkezik mindkét elemmel, és erősebb is, mint ők ketten együtt. Viszont arra kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni, ha a jelen S&R megtudja, hogy ki is a főkolompos. A fejezettől pedig pont ezt vártam, leszámítva az átpártolást. Azt én sem értem, ha irányítás alatt állt, hogyan tudott kitörni belőle. Remélem nem lesz az, mint az edo tenseinél.. ha megnyugszik a lelke, felszabadul, most éppen hála a "rokongyereknek" Igneel, mint a tűzsárkányok királya.. ennél szerényebb ranggal meg sem elégednék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6041 Dátum: 13 máj 25, 07:36:51 » |
|
Épp ellenkezőleg, J-Rouge nem tudja megenni Rouge támadásait mert Natsu sem képes megenni a saját tüzét. Stingben már nem vagyok biztos, hiszen csak a Lachrimáját szerezte meg gondolom. Bár könnyen meglehet, hogy Sting támadásait sem tudja elfogyasztani. De van. Amikor sikerül visszaszorítani a 8. sárkányt. Amikor Natsu majdnem belevész az árnyékba.
A 8.sárkány visszaszorítása inkább egy kisebb győzelem, mintsem rossz helyzet. Esetleg arra gondoltál, mikor Lucy egyedül szenved a kapu becsukásával? Ezeket nem érzem olyan helyzetnek, aminél rosszabb már nem lehet. Natsunak ment segíteni Urtear és Meldy. Talán Lucy kapunyitási próbálkozásai voltak olyanok, de ő egész végig eltökélt volt, hogy be fogja csukni a kaput és ezzel megvéd mindenkit. Nem volt olyan kilátástalan a helyzete, mint a korábban felsorolt példák. Esetleg, majd ha rosszul állnak majd a sárkányölők és több sárkány lenne, mint amennyi harcképes sárkányölő. De jelenleg pont, hogy Atlas elhagyta az ellenség sorait és átment a mágusok oldalára.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Cool
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Cool.
|
|
« Válasz #6042 Dátum: 13 máj 25, 08:17:17 » |
|
Esetleg a sárkány akarata felültudja írni a varázslatot? Ha ez így van akkor érdekes fordulatok lehetnek. Igneel-t nem várom , hisz volt már példa arra hogy Natsu nagyobb veszélyben. Kétlem hogy a saját fián kívül érdekli bármelyik ember is. Max annyira hogy nem akarja hogy az embereket a sárkányok irányítsák. Érdekel már nagyon hogy vajon Zeref és Natsu milyen kapcsolatban állnak...
|
|
|
Naplózva
|
Ahogy a levelek , te is elhullasz.
|
|
|
FAF
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6043 Dátum: 13 máj 25, 09:54:01 » |
|
Ahhoz képest, hogy J-Rouge irányítja a sárkányokat, Atlas szépen ellene fordult. Én még mindig azt mondom, hogy Evergreen egymaga eltudná intézni mind a 7 sárkányt a kőszemeivel. Nos nem tudná mert az csak emberekre hat. A Natsu megeszi Atlasz-t már azóta lehetett sejteni (páran le is írták), amióta átjött a kapun. Ez az átállás dolog meg olyan lehet, mint amikor Natsu kűzdött az elemi 4-es tüzesével (névre nem emlékszem) és úgy győzte le, h szívvel-lélekkel és Maggival támadott és így a másik nem tudta irányítani Natsu tüzét, vmi ilyesmi lehett itt is. Egy régi barát fia fellobbantja a tüzet a szívében és megtöri az irányító varázslatot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #6044 Dátum: 13 máj 25, 13:06:40 » |
|
Szerintem is jó fejezet volt. Megtudtunk egy fontos dolgot. Mégpedig azt ,h miért is tanítottak embereket a sárkányok más sárkányok ellen. Bár eddig nem láttuk, szóval nem biztos, de én úgy vélem ,h a sárkányok nem tudják feltölteni magukat, ha mágiát esznek ,vagy az elemüket, lehet csak az emberek képesek rá. Tehát egy sárkányölő képes megenni a sárkány mágiáját, feltöltődik, és ugye a sárkányölő mágia az egyetlen ami megsebzi őket.
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
|