25 jún 11, 03:31:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 343 344 [345] 346 347 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2311933 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
zisz88
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #5160 Dátum: 13 feb 15, 11:54:02 »

Köszönöm Hórusz87! Jobban nem is indulhatott volna a napom Mosolyog

Jó kis fejezet volt! Tetszett, ahogy Gazille lecsapta Rogout, nagyon kemény volt Nevet Kíváncsi vagyok, hogy miért hazudott a hercegnő és hogy ki lehet az az árnyék. Remélem a köv. fejezetben Laxust  is láthatjuk  Nyelvesít
Naplózva

Semmit nem fogsz tanulni, ha azt hiszed, már mindent tudsz.
oky
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

asd

« Válasz #5161 Dátum: 13 feb 15, 12:08:39 »

Gajeel elég powa volt, remélem megmarad az ereje, ahogy Natsunak is a villám. Az az árnyék az érdekes volt, az első ismét tudja, hogy ki lehet az, kár hogy nem osztja meg velünk. Érdekes, hogy Arcadios szerint a hercegnő hazudott, Gerard szerint Lucy, viszont Natsuék harca elég érdektelen, főleg hogy visszahozták azokat akik kb 1-1 csapás voltak nekik. Az érdekesebb harcok sajnos kimaradtak a fejezetből Szomorú

btw, csak nekem hiányzik valami záróoldal, köv. rész címmel ?
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 15, 12:11:25 írta oky » Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #5162 Dátum: 13 feb 15, 12:14:04 »

Hát eleje jó volt. De hogy megint visszajönnek azok akiket már legyőztek... Ezt sosem szeretem.. Legalább meglennének közözve vagy valami. De a Fehér Lovag páncélja az menő:) 
Naplózva
Johni
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatásos Pein fan :D.

« Válasz #5163 Dátum: 13 feb 16, 11:23:59 »

Nem volt rossz... Gazille végre kapott valami tápot, amivel szokásos Fairy tail-es módon szétveri az ellenfelét... x'D

Az viszont érdekes, hogy viszahozták a bandát, anno is többet vártam tőlük, de ott naon elkapkodták a dolgokat, de remélem mutatnak valamit... xD pl.: a Vezetőjük csak kalimpált a 2 kaszájával... kivételesen sokat várok tőle a többiekhez képest... xD

Arcadios tápolását nem igazán értem... minek kellet, de reméljük kihoznak belőle valami érdekeset is... x"D
Naplózva

\\\"És most a világ megismeri a fájdalmat... Shinra Tensei.\\\"
Serpens92
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5164 Dátum: 13 feb 16, 14:58:20 »

off
mintha eltűnt volna pár hsz
Naplózva

alig33
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5165 Dátum: 13 feb 17, 11:23:19 »

Húha ez nem semmi rész volt, végre Gazille is feszített kicsit. Az árnyék lehet Obra vagy Zeref nem tudom de annyira nem is izgat. A Fehér lovag még úgy se (Bár volt egy sejtésem hogy "Jövő Lucy" valójában a "Jövő hercegnő"... Végülis csak mellben különböznek Nyelvesít)

A következő rész címe azt sugallja hogy vissza térünk a 3 vadállathoz és egy igen jó csatát láthatunk... Remélem bele telik vagy 3-4 fejezetbe a Luxus-Jura-Orga harc mert ezt vártam a legjobban Nevet Hajrá Fair tail.
Naplózva

"Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem."
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #5166 Dátum: 13 feb 17, 12:52:26 »

Nem mert hercegnőnek  zöld a haja. Még biztos lesz pár fejezett mire kiderül az igazság.

Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5167 Dátum: 13 feb 17, 14:43:12 »

Alakulgatnak a dolgok. Mosolyog Szerintem nem kéne '' ennyire '' ráhagyatkoznunk az elmondottakra jövő lucy és a hercegnővel kapcsolatban, mert a végén majd olyan fordulat jön hogy nem is ők, hanem más az áruló.

Árnyék
Az 1. miért nem ismeri a mágiáját?
Gazille-t minek tesztelte? Olyan fontos gazille neki? Csak nem áll közel metallicana-hoz?
Naplózva
zisz88
Újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #5168 Dátum: 13 feb 17, 22:37:52 »

Idézet
Gazille-t minek tesztelte? Olyan fontos gazille neki? Csak nem áll közel metallicana-hoz?

Nem hinném, hogy tesztelte Gazillet, inkább meg akarta ölni, csak nem gondolta, hogy megzabálja az árnyékot és így visszavág  Nyelvesít Végülis mikor elhagyta Rogou testét, akkor szegény kölyök meg se bírt moccanni, elérte a határait ahogy az árny is mondta ^^
Naplózva

Semmit nem fogsz tanulni, ha azt hiszed, már mindent tudsz.
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5169 Dátum: 13 feb 17, 23:46:50 »

Az árnyék azt mondja hogy ő az az árnyék amely irányítja a végzetet. Mavis meg is jegyzi hogy valami megszállta és ez egy ördögi mágia amit eddig nem látott. Az árnyék a földön fekvő gazille-nak azt mondja hogy sejtette hogy nem olyan erős mint natsu, de natsu se lenne partiban vele. Honnan tudná ő ezt hogy natsu elverné e vagy sem? Mindegy.
Miután evett az árnyékból, akkor az állás fordult és amikor a fejénél fogva húzza gazille őt akkor azt mondja hogy ez a gazille számára ismeretlen. Nem rogue beszélt, hanem ő. Olyan jól ismerte az árnyék gazille-t?
Nagyon érdekes az egész. Mielőtt törlődött volna minden hsz, azelőtt megemlítette Lew hogy lehet az árnyék az az volt ami obra testébe bújt. Mi oka lenne gazille-al harcolni? Talán bosszút akart állni rajta amiért kémkedett a fairy tail-nek és ez nem sikerült mert őt leverte egy fúziós gazille. Az hogy mavis se ismeri az még inkább érdekes.
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #5170 Dátum: 13 feb 18, 00:01:34 »

Azt a mondatot, hogy "Ez a Gajeel...ismeretlen számomra" képletesen kell szerintem érteni. Árnyék arra célozhatott, hogy az előbb darálta be Gajeelt és az alap Gajeel ereje meg sem közelítette a Vasárnyék Sárkány formájának erejét. Magyarán, sohasem látta még Gajeelt ilyen irtózatos erővel tombolni és ezt szörnyülködve konstatálta, majd bekapott egy Vasárnyék Sárkány Üvöltését és ki lett ütve  Mosolyog
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5171 Dátum: 13 feb 18, 00:07:48 »

Nem leszek okosabb, ha most itt neki állok elemezgetni, szóval hagyjuk. ikszdé Majd megvárom mi lesz. Mosolyog

Igazán visszanéznék már arra az erza vs minerva meccsre. Nevet
Naplózva
Serpens92
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5172 Dátum: 13 feb 18, 07:15:25 »

"de natsu se lenne partiban vele. Honnan tudná ő ezt hogy natsu elverné e vagy sem? Mindegy. "

csak az erejét kapta meg, attól, hogy más lett a személyisége, még az emlékei megmaradtak és tud viszonyítani
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5173 Dátum: 13 feb 18, 10:23:12 »

Há onné, hogy árnyékmumus Vadóckát szállta meg, akit df formájában verte el Natsu Stingel egyetemben. Így ez alapján van információja Natsu erejéről.

Meg nekem is az jutott eszembe, a mostani anime rész kapcsán hogy az a kis árnyékmumus, az Obra.

Zsöráld az aréna irányábol megérezte Zeref erejét, és tévesen Sherriára gyanakodott, de ne feledjük, hogy előtte szaladt el Obramumus.

Most pedig hogy Vadóckát megszállta a mumus szintén érezte Zeref erejét.
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/318/17

S mivel valahonnét Zeref már ugye korábbról ismeri Natsut, így van fogalma az erejéről is.

Tudom, hogy Natsu képességei fejlődtek, de Vadócka és a saját információiból össze tudta rakni a dolgot.
Naplózva

olcha94
Chuunin
*

.

« Válasz #5174 Dátum: 13 feb 19, 18:16:34 »

Rájöttem, hogyan lehet megérteni a Fairy Tail erő különbségeit és a harcokat: az egészet a World of Warcraft szintjén kell látni:
-ha alapul veszünk egy gyenge mágust (lvl 1), aki a mágiájával megtámad egy nála erősebb mágust (lvl 60), akkor az erős mágus "resistel", úgymond ellenál a gyenge mágus erejének, viszont ő akár egy ütéssel vagy lövéssel is a padlóra küldheti az ellenfelét
-az animében senki nem hal meg, mindenki feláll a harcok után, egyedül Hades nem találta meg a Spirit Healer-t  smirksweat
-minél jobb a cuccod, annál erősebb vagy (magyarul nőnek a stattjaid)  és erre Erza a legjobb példa... meg ne felejtsük el Macao szavait sem arról a csatáról, amit a FT vívott meg a Phantom Lord-al: "hozzátok a legerősebb könyveinket a birtokló típusú mágusoknak" Nevet
-itt is a mágus a legerősebb kaszt  ikszdé
-a karakterek mindig tanulnak új képességeket, de a régieket is tudják fejleszteni (mint WoW-ban pl.: Fireball [Rank 1 vagy Rank 2] stb.)
-vannak olyan mágiák, amelyek a mágus szintjétől függetlenül is hasznosak (pl.: WoW-ban a Blink, FT-ben a Teleportációs mágia)

nem azt mondom, hogy nem furcsa amit mondok, de érdemes rajta elgondolkozni Nevet és nem csak a WoW-ban van így, de hirtelen csak ez jutott az eszembe Mosolyog

és így utólag hozzáírom még, hogy ha a küldetésért nem pénzt kapnak, akkor viszont valami varázstárgyat (de ez már csak ilyen formaság) Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 22, 09:20:50 írta olcha94 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 343 344 [345] 346 347 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins