Erzától én ijedtem meg.
![Nevet](https://naruto-kun.hu/forum_archivum/Smileys/default/grin.gif)
No, kialakultak a csataterek. A párosítások (vagy triásítások) aszem sejthetőek voltak.
A Fénykergető, az Öreg Szikla, és a Hétsebességes Hernyó.
Egyenlőre úgy nézett ki, hogy Orga egálban van Luxusal szemben, habár az utóbbi nem úgy néz ki, hogy különösebben megerőltette magát.
Ugyanakkor Jura jelenléte mindkettőket megremigsztette. Mondjuk Luxus arcán ott van némi izgatottság is. orgájéra viszont tíszán van írva, hogy: "nem lesz elég a pelenka amit reggel vettem a teszkóban"
Zuhé és Meggycefre.
Habár tudjuk, hogy tudnának valami látványosat egyenlőre semmi értelmes...
Oroszlán és Szürkület kélem, hogy beleavatkoznának a lányok "harcába".
Leon úgy néz ki némi hendikeppel indul. Gray hét éve erősebb volt. S, hogy ezen hogy változtat az ida, azeredet kettő és a fáradtság? Geronimósan nem tudom.
Vadóc és Gazella.
Talán Gazille gyengébb mint Natsu, de talán úgy néz ki, hogy Rouge DF nélkül esélytelen. S talán hacsak fele olyan erős a vas, mint a tűz, akkor talán az árnyék is veszíteni fog.
S a végére pedig.
Még ha el is jön a három sárkányölő sárkánya, s még ha a legkiválóbbak közt is vannak. tízezer fajtársukkal szemben nem hiszem, hogy van esélyük.
Talán ha az összes itt lévő céh összefog. Mert hát ugye jó sokan jelentkeztek. Na...nem akik nem jutottak be azok max fáklyatartónak.
Szóval egyenlőre úgy néz ki mind erőben mind létszámban durva túlerő közeleg
a tél.
röff: jut eszünkbe, Fullánkocska még mindig csak ücsörög... lehet, valahol majd be fog avatkozni.
Orgánál: szükség lenne a segítségére, de kevés.
Leon vs Gray és Juvia vs Seria: itt akár négy pontot is szerezhetne, de egyenlőre még túl nagy falat lenne.
Rougenál: A résztvevők szintje is okés, valamint az egyik az csapattárs is. Ha ide ugrik be, akkor Gazille lehet bajban lesz, ha tényleg nem olyan erős mint Natsu.
Minervánál: Erősek, viszont jó eséllyel billenthet a mérleg nyelvén. De jelen esetben a ne állj egy oroszlán és a prédája közé elv érvényesül.
°.°:x:°.°:x:°.°:x:°.°