Látom megy a vita, ezért én is csatlakozom.

Először is:
Fr33manÜgyes észrevétel, nekem elkerülte a figyelmem

, biztos szereti, ha szellőzik

... Vagy esetleg egy gyors kaland....

A harcoknál igen csak megoszlóak a vélemények, de abban teljes mértékben egyetértek, hogy Titániának ideje padlót fognia, akár véglegesen is(mondjuk ez nem lenne jó húzás).
Hmm, Luxus Jura vs. Orga... Egész jó felállás, a Saber újabb embert veszít úgy, hogy megalázzák a Tündérek és lesz egy olyan összecsapás is, amelytől megremegnek az aréna alapjai is.
Orgának csak pár oldalt szánok ha Luxus ellen akar menni. Jelentős az erőkülönbség, arról nem beszélve, hogy Luxust még nem látta senki sem(akik látták azokat kizárták a szabály megszegése miatt) harcolni az arénában. A ST meg alapból nagyképű egyénekből áll, szóval képesek még az S osztályú FT mágusokat egy kalap alá venni a 4. mesterrel vagy a többi gyengébb mágussal. Villám randi lesz az biztos.

Jura viszont kicsit eltér Orgától... Mellesleg
alig33 az a legyintés...
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/285/13 középen utolsó kép.
Na de most ne ezzel foglalkozzunk, mert semmit nem jelent. Luxus nem volt ott a versenyszámon.
Vegyük számba Őket:
Jura- 10 Szent Mágus közé sorolhatjuk
- A mágiája lehetővé teszi, a harctér maximális kihasználtságát (Nincs olyan közeg amit ne tudna megmozgatni, mindenhol föld és falak)
- Szereti a Fairy Tail-t (Teljesen feleslegesen alkalmazná Luxus a Fairy Law-ot)
- 7 év telt el a legutóbbi komoly csatája óta, szóval tartogat még 1-2 trükköt
- Jelenleg fogalma sincs Luxus erejét illetően
Luxus
- S osztályú mágus
- Rendelkezik Sárkány Lacrimával(remélem jól írtam le), ezért képes sárkányölő mágiát használni
- Villám alapú mágiát használ
- A mágiájának természete miatt gyors mozgásra képes
- A környezet nem kedvez neki, a föld ugyanis földel...

(eléggé alap, de megemlítem)
- Képet alkothatott Jura jelenlegi erejéről egy versenyszám és egy párbaj alapján
- 3 hónapot fordíthatott az ereje megnövelésére
Ha esetleg valamit kifelejtettem(biztos, hogy felejtettem ki pár adatot), akkor szívesen várom a javításokat.Sóval most már csak a csata bekövetkezésére kell várnunk.
Mit várok a csatától? Egy döntetlent!