rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3975 Dátum: 12 aug 26, 13:17:49 » |
|
Laxus és Orga köszönő viszonyban sincsenek egymással erő tekintetében. Amikor az erőfelmérő verseny volt akkor Kanát saccolták Orga közeli erősnek a többiek. Hol van ettől még Laxus. Ég és föld. Ha jól sejtem addig a harcig viszont még lesz egy Erza mérkőzés. Mondjuk én leginkább Dray meccsére vagyok kíváncsi mert ha Natsu ekkora powert kapott akkor Gray is más lesz mint az első nap.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #3976 Dátum: 12 aug 26, 13:29:03 » |
|
Személy szerint én így osztanám le a dolgot: 1. Meccs Laxus vs Orga Eredmény: Döntetlen Potverseny: 50-49 2.Meccs Erza vs Minerva Eredmény: Minerva nyer Pontverseny: 50-59 3.Meccs Gray vs Rufus Eredmény: Gray nyer Pontverseny: 60-59 Így lenne értelme Gray elhatározásának a Rejtett után. Minerva-Arc of Space, maybe? Ultear örülne  Természetesen a Lamia Scale és a Mermaid Heel is bele fog szólni. Kanát saccolták Orga közeli erősnek a többiek? Mikor? Fairy Glitter nélkül mehet a kukába a kisasszony.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 26, 13:32:07 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #3977 Dátum: 12 aug 26, 13:50:09 » |
|
Nekem sem ugrik be h Kana Orga szinten lenne. Tudnál fejezet számot mondani? Am Orga sztem nem teljes erővel ment neki az erőmérőnek. Azt hitte h meg se fogják közelíteni őt (szerintem).
Arc of space, hm, érdekes;)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Inori
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #3979 Dátum: 12 aug 26, 15:32:56 » |
|
Nekem tetszett a fejezet bár jobban örültem volna ha Gazille többet szerepel de szerintem így is jó volt  végül is megígértek hogy legyőzik őket : http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/266/4 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #3980 Dátum: 12 aug 26, 16:39:59 » |
|
Lehet, hogy majd a következő fejezetben Gazella átvedlik Indián Dzsóvá és elkezdi fosztogatni a sárkányos ereklyéket a bányában. Esetleg találkozna a hét törpével. Na mindegy remélem talál valamit és nem csak egy csille-szafarira fizette be itet Natsu.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Serpens92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3981 Dátum: 12 aug 26, 17:42:37 » |
|
Visszaolvasgattam. Sokan itt temetik ezt a mangát, pedig szerintem igazán most kezd feléledni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
alig33
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #3982 Dátum: 12 aug 26, 17:57:52 » |
|
Naná hogy nem lesz temetés xD Igaz vannak részek amiket nehéz lesz felülmúlni (pl: Gerardos arc, Laxusos arc vagy a Tenrous) de reméljük megszállja az ihlet az írót és nyom valami még jobbat ennek az arcnak a végére vagy az azutániba  Bár nekem ez is tetszik...
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem."
|
|
|
Death Force
Akadémiai tanár
Nem elérhető
"Don't look back. Keep on moving forward."
|
 |
« Válasz #3983 Dátum: 12 aug 26, 18:33:35 » |
|
(...) főleg azt a részt, amikor Natsu prezentálja az új támadását, szerintem az nem lett túlságosan kidolgozva
Milyen új támadást? Az egy sima érzelmileg túlfőtött Metsuryuu Ougi: Guren Bakouenjin volt.
|
|
|
Naplózva
|
→ † Haters Gonna Hate † ™ "True magic results from the courage of the Heart. Boys and girls be ambitious." - Kitty TOP5 favorit Manga: 1. Mahou Sensei Negima! 2. UQ Holder! 3. Rave Master 4. Fairy Tail & Zero 5. Naruto
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #3984 Dátum: 12 aug 28, 09:36:10 » |
|
Már egy ideje kijött a 34. kötet borítója, csak még nem találtam jó minőségűt. Amit most találtam az már egy elmegy kategória minőségben, a kötet utolsó fejezete a 290. : http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20120822171410/fairytail/images/c/c2/Volume34cover.jpgVélemény: Ja, hogy a Pandemonium és a Mágikus Erőmérő fontosabb volt , mint Lexike is Wendy harca? Oké  Kana  meg a kemény 1 fejezetével borítót érdemel. Előző borító, annak aki még nem látta: http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20120630153251/fairytail/images/5/57/Volume33cover.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 28, 09:37:44 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Serpens92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3985 Dátum: 12 aug 29, 10:55:41 » |
|
Amit várok a következő résztől: -Natsu kiszedi az igazságot a duóból a sárkányaikat illetően. -Gazille talál valamit a bányában és magával hívja Natsut is. -Gemma nyílvánosan kirúgja a duót a céhből. -Gerard leleplezi a titokzatos nőcit. -Ultear miután kiürül az aréna visszaállítja idővonallal az egészet. -A tigrisek két száműzött sárkánya tanúja lesz, ahogy a crieme sociere és a fairy krémje tanácskozik a nap végén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #3986 Dátum: 12 aug 29, 11:55:16 » |
|
Most már csak egyet kérek Mashimától, ha ez összejön, akkor nekem megfelel a következő fejezet, legyen az bármilyen rossz is: ha száműzi Rouge-t és Sting-et, még véletlenül se úgy tegye, mint Yukino esetében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bloodrux
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
|
 |
« Válasz #3987 Dátum: 12 aug 29, 12:14:26 » |
|
hát igen.......nemhiszem hogy a céh férfi tagjai szeretnék látni ahogy két tök mesztelen csávó vakarja lefele magáról a céh jelét......(lehet hogy a lányok örülnének....  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3988 Dátum: 12 aug 29, 12:54:23 » |
|
Miért van az, hogy a nők mindig vetkőzhetnek, de a pasik nem? Rohadt shounen... 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Orshee
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3989 Dátum: 12 aug 29, 14:55:52 » |
|
Miért van az, hogy a nők mindig vetkőzhetnek, de a pasik nem? Rohadt shounen...  Ezt mondd Gray-nek  Szerintem következő részben száműzik a két sárkányölőt a saber-ből... vagyis remélem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 29, 14:57:38 írta Orshee »
|
Naplózva
|
|
|
|
|