25 jún 16, 23:13:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 263 264 [265] 266 267 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2335167 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3960 Dátum: 12 aug 25, 17:51:24 »

Bárki bármit mond ez jó volt ahogy volt... Azt mindenki tudja hogy az ilyen harcokat a mangákba szinte mindig a jók nyerik szal ezen nem tudom miért lepődtetek meg. Ráadásul 3 fejezetnyi harc volt plusz oldalakkal és látványos támadásokkal... Ember akinek ez nem jön be az gondolkozzon el rajta hogy miért is nézi a Fairy tailt. Úgy nem lehet élvezni egy mangát ha csak a hibákat keresed és csak azt lesed hol köthetsz bele Nevet

U.I.: Nagyon várom már a Laxus vs Orga harcot. Össze akarom már hasonlítani Laxus erejét Natsuéval... És remélem Laxus még mindig erősebb mert az nem jó ha Natsu ennyi idő alatt bekerül a top mezőnybe... Erza, Makarov, Gildartz, Laxus és talán Mirajane a top számomra erőben remélem így is marad még egy ideig Nevet

Megnyugtathatlak én nem ezért nézem a Fairy Tailt Mosolyog
Azon, hogy a jók nyerik a harcokat, azon sem lepődik meg senki. Inkább úgy mondanám, hogy ilyen könnyen egy jó sem nyert csatát mostanában, leszámítva Laxust. Mindegy is, egyszer el fog jönni az a csodálatos nap, amikor nem Lucy és Gray lesz a padlón, hanem Natsu és Erza és akkor bontom majd a pezsgőt. Esélyegyenlőség, maybe?  Hümm-hümm
Éppen azért volt csalódás a harc számomra, mert extra oldalas fejezetek meg színes oldalaktól valami hihetetlen fordulatos dolgot vártam. Erre 3 fejezeten keresztül egy egyoldalú küzdelmet láthattunk. Natsu, aki az arc elején még Max ellen  szenvedett, most lazán elbán két 3.generációs sárkányölővel, akik még Dragon Forcet is aktiváltak. Az ilyenek fájnak főleg, meg az egész harc több oldalból vérzett: Sting oka a harcra nevetséges volt és a múltjáról is keveset és lényegtelen dolgokat tudtunk meg, Rogue kapcsolata Gajeellal szintén nem lett feszegetve sőt a figyelem egy pillanatig sem volt Roguen és Gajeelon. A látványos támadások elmentek csak Gajeel az Üvöltésen és az Ütőn kívül mutathatna már mást is. Fikázónak sem mondanám magam, mert eddig a harcig minden dolgot, ami zavart szinte egy ejnye szájhúzással eltűrtem, de ez már sok volt, bocsika. Az érzelmek ereje meg már sokszor elvolt sütve....

A Laxus vs Orga jöhet, mint egy falat kenyér. Sokat várok Orgától főleg Lector kijelentése után, bár lehet csak túlzott:

http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/285/12

Mondjuk az sem lett kimondva, hogy Sting és Rogue a legerősebbek az ötösből,de ezek a statok valamilyen szinten támpontot nyújthatnának, ha Mashima ha Jason szemszögéből van is ábrázolva:

http://manga.animea.net/fairy-tail-chapter-280.5-page-9.html
A kardot Roguenál hivatalosan dísznek könyvelem el.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 25, 18:00:54 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Senais
Chuunin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Erza Scarlet

« Válasz #3961 Dátum: 12 aug 25, 18:00:25 »

Nekem egy észrevételem lenne a fordításhoz. A mangareaderes változatban Sting sárkányáz Weisslogiának írják, a magyar változatban Vicelogiát írtatok. Szerintem ez egy "beszélő név", ahogy Mashima gyakran ad olyan neveket, ami jelent valamit is. Nos szerintem vagy a mangareaderes változatot kéne követni, vagy angolosan Wiselogiának írni. (A fair tail wiki is Weisslogiát ír.)
A gondolat menet alapján ugyanis a német weiß (a ß jel lényegében ss, de kettős mgh-k után nem kéne annak lennie) szavakra utalhat, ami fehéret, valamiben jártasat jelent, az angol wise pedig bölcset. A fehér egyértelműen a sárkány színére utal, valamint mivel holy (szent) szavak vannak a varázslatainak elnevezésében, így a járatos, bölcs jelentés is helytálló. Szóval szerintem ne a vice legyen, ami bűnt, bujaságot jelent.
Naplózva

"Láncaid lehulltak s im azontúl soká
Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
Bastian

« Válasz #3962 Dátum: 12 aug 25, 18:05:50 »

Weiß= fehér németül, Sting a Fehér Sárkányölő, sárkánya Weißlogia
Skia= árnyék görögül, Rogue az Árnyék Sárkányölő, sárkánya Skiadrum

bye bye
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #3963 Dátum: 12 aug 25, 18:13:53 »

Bastian: Igen, lesz még ilyen. Én is várom már azt hogy erzát jól elpáholják és ez a lehetőség meg is adatódik, mégpedig minerva részesít minket ebben az élményben, de persze azután nyer. smirksweat
Orga is erős szerintem de miután ezeket láttam már azt mondom hogy sting és rogue a leggyengébb az 5 közül. Nem sietem el mivel teljesen nem ismerjük a másik 3 tag erejét.
Naplózva
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3964 Dátum: 12 aug 25, 18:46:59 »

Pedig én pont az várom, hogy luxus ugyanígy lesimázza azt a szerencsétlen orga-t... Ami necces lesz az erza vs minerva meg a gray bs rufus...
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3965 Dátum: 12 aug 25, 19:03:20 »

Szerintem a Gray vs Rufus és az Erza vs Minerva csaták inkább a többet ésszel mint erővel jelige alatt fognak szólni.

Szóval azokból még kisülhet valami, de amint meg van titok nyitja kb egy ütés lesz, mint anno Midnight.
Naplózva

Mesti
Újonc
*

« Válasz #3966 Dátum: 12 aug 25, 19:35:03 »

Nem tudom,mit sírtok én örülök,hogy végre egy manga ahol a főhös tápos,és nem szerencsétlen.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #3967 Dátum: 12 aug 25, 19:36:41 »

És vajon Kagura kivel fog harcolni a játékokon? Gerarddal biztos lesz összetűzése, és akk végre az ő valódi erejét is láthatjuk. Am egy korábbi fejezetben az első 5 nap programja be volt osztva, de az 5. napra csak kérdőjelek vannak. Remélem Mashima kreatív lesz kacsint

Hát sztem a bleach és naruto főhőse is tápos....
Naplózva
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3968 Dátum: 12 aug 25, 19:44:34 »

Lesz majd egy szép kis kagura vs urtear max Nevet Nevet
Naplózva
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #3969 Dátum: 12 aug 25, 21:04:07 »

Jelentkezek újra... hehehe (vagy gihi? xD)
Na, mivel nekem a FT az első helyen van a Mangák közt, így elnézőbb szoktam lenni ^^
az egész sárkányölő harcra max. 7 pontot (de inkább 6-ot) adok a 10-ből.
Azoknak igaza van, aki támadja, DE azoknak is akik védik.

Szerintem is nevetséges, hogy ennyivel elintézték Fiore 2 legerősebbnek hitt sárkányölőit. Jó, azt még megértem, hogy a DF után felállnak(miért ne? mindig ezt láttuk a céhtől), de az hogy mosolyogva hárítja azokat az ütéseket, melyektől 2 pillanattal ezelőtt úgy repült, hogy csak a fal fogta meg, na az már nevetséges. Ez után meg jött az alázás... Olyan volt, mint ha gyerekekkel harcolt volna. Egyetértek abban is, hogy Natsu feküdhetne már, vagy meghalhatna az egyik főbb szereplő. A One Piece-ben sokat segített, hogy Ace meghalt és Luffy nem egy Istenné fejlődött aki egy ütéssel mindenkit megöl, hanem összeomlott az elméje és ezek után majdnem meg is halt. Nála teljesen érthetővé vált a hihetetlen fejlődés, mert az idő is engedte, meg a múltja is befolyásolta na meg nem akárki volt a mestere.

Az viszont, nem szép dolog, hogy a DB-hoz lett hasonlítva... Igaz, hogy ott attól lett pipa, hogy meghalt a barátja, de azok nagyrészt fel is támadtak... Goku is meghalt párszor, de mikor visszatért mindig 1 fokkal erősebb lett. Itt legalább úgy lett elintézve Lisanna, hogy Edolas-ban kötött ki. Azt a szálat Mashima ügyesen folytatta is Grandine-el azaz Polyushka -val. Ügyesen fűzi egymásba a szálakat, ezt mindenkinek el kell ismernie. Ezenfelül a Rajzok mindig kiválóak, nagyon részletesen dolgozza ki az árnyékolást is. Nagyon szeretem nézni, a fék és a távolban lévő hegyek árnyékolását, aki járt rajzsuliban az tudja, hogy egy művész sosem satírozással árnyékol, hanem vonalakkal, amiket fényévekkel nehezebb elsajátítani/megtanulni.

A meccs előtt Sting egy legény, volt mostanra asszony lett... Nevet Pedig még csak nem is Gildartz ellen harcolt... Nevetségessé tette volna az ST-t azzal, hogy az FT mágus úgy intézi el a fél stadionnal együtt, hogy egy lépést nem tesz. http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/265/18 köh köh :'D megnéztem volna Sting-et mikor meglátja az Acnologia-t, rögtön kaka, pisi lett volna Nevet El tudom képzelni, hogy "Mi ez a szörnyeteg?! Ilyen egy  sárkány?"
Kár volt megkeresni, most még jobban gyűlölöm Sting-et EKKORA egóval csoda, hogy még él.

A Naruto-t és a Bleach-ot nem kellett volna említeni... azok DB sablonok tényleg. Ichigo egy legyőzhetetlen lény aki mellesleg egy idióta (Aizen ellen simán győzött volna a végső getsuga vagy mi a franc nélkül is, erre beveti -.- )
Narutoban meg most ki a franc gonosz? Az első felében a rokadémon volt, most meg madara és tobi? Ami tetőzi az elb***ottségát, az, hogy a róka(elméletileg gyűlöletből tevődött össze) meg haverja lesz Narutónak. Sasuke meg na őt hagyjuk, róla regényt lehetne írni, hogy mit rontottak el nála... (még annyit, hogy ott egy harcnál akár 10 vagy több fejezetre is leragadnak... Megkarcolják a maszkot, elszakítják a ruhát, most leesik a maszk, és ilyen Kakashi-s megoldással tovább húzza majd úgy, hogy alatta van még 1 maszk...)
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 25, 21:22:33 írta Toshin Raizen » Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3970 Dátum: 12 aug 25, 21:09:25 »

Csak azért hoztam fel azt a 2őt példának, mert vki írta, hogy legalább van egy manga, ahol a főhős tápos...

A FT rajzolásával nekem sose volt gondom. Szerintem igényesen van megcsinálva.
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #3971 Dátum: 12 aug 25, 22:03:56 »

Ha már így győzött natsu akkor úgy jobban tetszett volna ha gazille is besegít mert akkor azért mégis 2 a 2 ellen. Nekem most teljesen nosztalgikus érzésem lett ez alatt a fejezet alatt, mivel natsu úgy elverte őket mint annó laxus natsut és gazillet.

A rajzolás tényleg nagyon szép.

Naplózva
Bastian

« Válasz #3972 Dátum: 12 aug 25, 22:51:50 »

Én is a Laxusos fighttal nosztalgiáztam  kacsint. Az már harc volt, fordulatos, a főhöst kétszer is megmentették és még rettentően nehéz dolga is volt. Nem beszélve a Fairy Law kudarcáról.  Mosolyog

http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/124/18

"Mi a fene, ez a két szemét még él?"  Ezt nem tudom megunni a "gonosz" Laxustól ikszdé

@Mesti
Szép dolog, hogy a véleményed miatt először írtál a topikba Mosolyog Az már más kérdés, hogy a "tápos" melyik mangában mit, illetve milyen erőset jelent, mert véleményem szerint nagyon egálban van a többi főhős is táposságot illetően, de ez nem ide tartozik. Valamint melyik fő hős szerencsétlen? Mostanság nem rémlik, hogy Ichigo, Luffy vagy Naruto valami orbitális böszmeséget művelt volna.

@Toshin
Szépen kifejtetted a lényeget, hogy mindkét oldalnak igaza van valamiben, de nevetséges már, amit Natsu művel.  
 Mosolyog

@Domynik
Jó az avatarod. Kúl

« Utoljára szerkesztve: 12 aug 25, 22:55:51 írta Bastian » Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3973 Dátum: 12 aug 26, 10:10:11 »

Szerintem mostmár felesleges is erről a harcról vitázni,.hiszen a Natsut kedvelőknek ez egy remek fejezet volt, és másoknak neméppen. Úgyse tudjuk egymást meggyőzni Nevet

Bastian: Köszi kacsint (gondolom feltűnt, hogy gyakran váltogatom az avatarom, mert mindig megkedvelek egy új karaktert, de ez az avatar mindet képviseli Nevet)
Naplózva
Bloodrux
Gennin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

« Válasz #3974 Dátum: 12 aug 26, 12:04:31 »

Ugyanmár emberek.......mit vagytok úgy oda a laxus vs orga harc miatt???? A ST top 5 mágusa eléggé beparázott amikor meglátták Natsu és Gazille erejét Nevet +Laxus villámokat eszik úgyhogy nemnagyon fog bántódása esni a harcban........ja és vagy 10X erősebb Laxus Natsunál:D
Naplózva
Oldalak: 1 ... 263 264 [265] 266 267 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins