Jelentkezek újra... hehehe (vagy gihi? xD)
Na, mivel nekem a FT az első helyen van a Mangák közt, így elnézőbb szoktam lenni ^^
az egész sárkányölő harcra max. 7 pontot (de inkább 6-ot) adok a 10-ből.
Azoknak igaza van, aki támadja, DE azoknak is akik védik.
Szerintem is nevetséges, hogy ennyivel elintézték Fiore 2 legerősebbnek hitt sárkányölőit. Jó, azt még megértem, hogy a DF után felállnak(miért ne? mindig ezt láttuk a céhtől), de az hogy mosolyogva hárítja azokat az ütéseket, melyektől 2 pillanattal ezelőtt úgy repült, hogy csak a fal fogta meg, na az már nevetséges. Ez után meg jött az alázás... Olyan volt, mint ha gyerekekkel harcolt volna. Egyetértek abban is, hogy Natsu feküdhetne már, vagy meghalhatna az egyik főbb szereplő.
A One Piece-ben sokat segített, hogy Ace meghalt és Luffy nem egy Istenné fejlődött aki egy ütéssel mindenkit megöl, hanem összeomlott az elméje és ezek után majdnem meg is halt. Nála teljesen érthetővé vált a hihetetlen fejlődés, mert az idő is engedte, meg a múltja is befolyásolta na meg nem akárki volt a mestere.Az viszont, nem szép dolog, hogy a DB-hoz lett hasonlítva... Igaz, hogy ott attól lett pipa, hogy meghalt a barátja, de azok nagyrészt fel is támadtak... Goku is meghalt párszor, de mikor visszatért mindig 1 fokkal erősebb lett. Itt legalább úgy lett elintézve Lisanna, hogy Edolas-ban kötött ki. Azt a szálat Mashima ügyesen folytatta is Grandine-el azaz Polyushka -val. Ügyesen fűzi egymásba a szálakat, ezt mindenkinek el kell ismernie. Ezenfelül a Rajzok mindig kiválóak, nagyon részletesen dolgozza ki az árnyékolást is. Nagyon szeretem nézni, a fék és a távolban lévő hegyek árnyékolását, aki járt rajzsuliban az tudja, hogy egy művész sosem satírozással árnyékol, hanem vonalakkal, amiket fényévekkel nehezebb elsajátítani/megtanulni.
A meccs előtt Sting egy legény, volt mostanra asszony lett...

Pedig még csak nem is Gildartz ellen harcolt... Nevetségessé tette volna az ST-t azzal, hogy az FT mágus úgy intézi el a fél stadionnal együtt, hogy egy lépést nem tesz.
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/265/18 köh köh :'D megnéztem volna Sting-et mikor meglátja az Acnologia-t, rögtön kaka, pisi lett volna

El tudom képzelni, hogy "Mi ez a szörnyeteg?! Ilyen egy sárkány?"
Kár volt megkeresni, most még jobban gyűlölöm Sting-et EKKORA egóval csoda, hogy még él.
A Naruto-t és a Bleach-ot nem kellett volna említeni... azok DB sablonok tényleg. Ichigo egy legyőzhetetlen lény aki mellesleg egy idióta (Aizen ellen simán győzött volna a végső getsuga vagy mi a franc nélkül is, erre beveti -.- )
Narutoban meg most ki a franc gonosz? Az első felében a rokadémon volt, most meg madara és tobi? Ami tetőzi az elb***ottségát, az, hogy a róka(elméletileg gyűlöletből tevődött össze) meg haverja lesz Narutónak. Sasuke meg na őt hagyjuk, róla regényt lehetne írni, hogy mit rontottak el nála... (még annyit, hogy ott egy harcnál akár 10 vagy több fejezetre is leragadnak... Megkarcolják a maszkot, elszakítják a ruhát, most leesik a maszk, és ilyen Kakashi-s megoldással tovább húzza majd úgy, hogy alatta van még 1 maszk...)