25 ápr 15, 08:52:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 194 195 [196] 197 198 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2153300 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
hagabi
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #2925 Dátum: 12 máj 14, 21:11:30 »

Szép kis véleménycsere folyik itt.

Szerintem Natsu reakciója tökre várható volt. Ő ilyen és kész, ez a jó benne. Ha megnézem ebben a fejezetben az utolsó két kép ahol Natsu bedurvult az dobta föl az egész fejezetet. Ő az, aki mindig feldobja a történet menetét ha az ellaposodna egy picit.

Sting és Rogue reakciója is tökre jó volt. Itt nem azon van a hangsúly, hogy mit csinálnának ha valaki betörne hozzájuk. A lefagyás oka a betörő személyében keresendő. Hiszen Rogue meg is jegyezte, hogy aki betört annak tuti halálvágya van. Erre mikor meglátta Natsu-t akkor csak lesett. Szerintem mindketten nagyon tisztelik Natsu-t még mindig. Ja és Sting meg Rogue erejéről annyit, hogy szerintem összecsinálnák magukat ha Achnologia úgy bedurvulna, mint az FT ellen. Basszus, mégis egy egész szigetet a levegőbe repített (vagyis majdnem ikszdé de az a lényeg, hogy képes lett volna rá) egyetlen üvöltéssel.

Az FT erejéről meg annyit, hogy igaz az, hogy hét év telt el, de azelőtt ők voltak a legerősebb céh a királyságban. Az FT-nek nem csak egy sima kemény magja van és kész, hanem még sok erős mágus van ott. A legerősebbek ugye Gildartz, Luxus, Mistogan(volt) és Erza (+Mira, mert ős is S osztályú mágus). Utánuk a legerősebb Bixlow és Freed. Kb ilyen erős Natsu és Gray. Majd jön még Evergreen és Elfman. Asszem ezek voltak a leghíresebbek. Majd később csatlakozott Gazille és Juvia. Végül Wendy, akinek nagyon jó támogató varázslatai vannak. Ezek a RÉGI erőviszonyok voltak.
A mostani erőviszonyokat nézve. Az kemény mag még mindig ugyanaz. Gildartz, Luxus, Erza, Mira (most már tényleg az), Mistogan(ő már nincs). Ezután van Natsu, Gray, Elfman, Gazille. Kb ilyen erősek Bixlow és Freed. Majd jön Juvia, Evergreen és most már TALÁN Lucy. Majd még mindig a jó támogató mágiájával Wendy.

Le szeretném szögezni, hogy az erősségi sorrend kizárólag az én személyes véleményem. Semmilyen hivatalos adat nincs benne, szóval ne tessék érte cseszegetni. A célom inkább az erős és fontos karakterek fölsorolása volt. Ha kihagytam valakit nyugodtan kiegészíthettek. Nevet
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #2926 Dátum: 12 máj 14, 21:34:30 »

Amúgy meg tényleg nem kell nagy dobra verni az ügyet. Ezek csak véleménykülönbségek. A sárkányölőket én úgy értelmezem, hogy az erejük akkora, hogy megöljön egy sárkányt. De azért sárkány és sárkány közt is van különbség. Achnologia tuti, hogy az egyik legerősebb sárkány. Nem véletlenül hívják az APOKALIPSZIS fekete sárkányának. Sting és Rogue erejét sem kérdőjelezem meg, de róluk szinte még semmit sem tudunk, nemhogy a múltjukról és főleg a sárkányaikról. Másrészről én örülök, hogy Natsuék még nem olyan erősek. Hol van abban a poén és az élvezet, ha bedobnak egyből egy gigantikus erejű húsz év körüli főszereplőt. Ezért tud a történet olyan sokáig húzódni, hogy a cselekmény során az egyre erősebb ellenfelekkel vívott harcokban egyre erősödjenek a karakterek, míg el nem jut majd egyszer a csúcsponthoz, ahol is a fő gonosszal megvívják harcukat.
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2927 Dátum: 12 máj 15, 16:18:35 »

Na ez tetszett, imádom Natsu dühkitöréseit, mert magam módján én is így érzek. Pontosan  Úgyhogy, nyomjad Szalamandra, ami a csövön kifér!!! Ördögi
Naplózva
corbec
Újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #2928 Dátum: 12 máj 16, 20:04:32 »

A mágia nullázós csávó nem ugy néz ki mintha fémböl lenne?
Szerintem tuti van valami olyan szabály a játékokon hogy álatot tilos használni hisz natsuval se lehetett ott happy a szekéres versenyszámnál.A csávóval meg ott lehet az a kis álatka ami szerintem emlékeztet egy exceedre. Lehet valami száműzött exceed akinek nincs belső mágiája és aféle vámpíros módon szivja el másoktol? Mondjuk akk a mágianullázós képesség is meg magyarázható.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #2929 Dátum: 12 máj 18, 12:29:33 »

Általában a Mangastreamesek mindig pénteken rakják ki, habár mostanság ez csúszik szombatra, de már nagyon várom a kövi fejezetet Nevet
Az biztos, hogy ha lesz manga, akkor Mi neki állunk Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #2930 Dátum: 12 máj 18, 14:14:00 »

Én meg azt tárom, hogy Ti neki álljatok Nevet mert az angol tudásom olyan, mint SP-nek a zeneismerete...
Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #2931 Dátum: 12 máj 18, 20:42:49 »

Toshin Raizen: ez a mondat ütött XDDDDD

Kint az új fejezet: http://mangastream.com/read/fairy_tail/54328975/1
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2932 Dátum: 12 máj 18, 20:59:16 »

Iszonyatos jó fejezet volt, ahogy várható volt, az öreg kapott pár sallert, de elnézve, nem nagyon ártott meg neki túlságosan. Minerva a szokásos fejedelmi belépő, mintha Urtear-t látnám teljesen. A nagyszájú, sárkány aprító, sárkányölő viszont kicsit padlóra esett Natsu ereje láttán. Csak azt sajnálom, hogy Natsu vitt bele villámot is az ütésbe nem csak tüzet. Várom a másnapi torna kifejletét, lesz-e ennek folytatása Nevet
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #2933 Dátum: 12 máj 18, 21:01:40 »

Na ez a rész ütött. De tetszett hogy bevitt natsu egy párat annak a genmának. Ez a minerva nem kispályás >.<#. Érdekes mágiája van. Vajon milyen mágia az? Natsu új technikája is tetszett Nevet. És ez még semmi ikszdé. Hol marad az üvöltés ikszdé.
Azok akik azt mondták hogy Sting és rogue nem a semmiért lepődött meg az a végén megmutatkozik. Sting mondja is hogy '' To think that you were this strong...Natsu Dragneel '' ezzel elmondott mindent. Fél hogy natsu sokkal erősebb és én hiszem is hogy erősebb.
Minerva vs Erza meccset megnéznék.
Naplózva
johne1
Újonc
*

« Válasz #2934 Dátum: 12 máj 18, 21:07:49 »

elég jó fejezet lett ez is bár többet vártam volna kicsit tőle, meg nem épp ilyen befejezésre számítottam.
az látszott hogy eléggé meglepődött mindenki Natsu ereje láttán pláne a két sárkányölő, sting arckifejezése tetszik a végén.  jóval erősebb Natsu mint amire ő számított és azt látni hogy várja már vele a harcot.
Kiváncsi vagyok a kövi fejezetre "Zűrzavar" címén Nevet
Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2935 Dátum: 12 máj 18, 21:26:04 »

Frankó egy rész volt , jó rajzolással.
Kis shinobi nyomott egy chidorit ?   ikszdé
Natsu tűz boost-al egész pöpecül harcolt.... (shaolin harc beűtése volt)
Nem baj hogy használta Natsu a villámot , utalt  az erejére, vegyük úgy hogy ez egy ütés lett volna , amit blokkoltak de így is kirobbant a fél emelet ...  és akkor még nem dobta vagy üvöltött ja és nem csak üvöltésnél tudja használni a a villámot.
Itt csak jó nöi mágusok léteznek  ikszdé

Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #2936 Dátum: 12 máj 18, 21:44:06 »

Ezt vártam Natsutól, hogy tart egy kis erődemonstrációt, amivel lényegében nem tett kárt Gemmában, akinek megjegyzem a bal karja úgy tűnik valamiért sérült volt.  Hümm-hümm

Minerva mágiája egyenlőre rejtély. Mintha eltérítette volna Natsu támadását, Gemma elől egy semleges helyre. Ha Midnightnak ott volt a Reflector, akkor ez meg a Deflector lenne  ikszdé

A fejezet végén még Gemma is elismerte, hogy Natsunak volt gerince, ahhoz hogy kiálljon ellenük. A többit a versenyen elintézik. Sting meg picit maga alá csinált Natsu erejétől.

...
A 4. napra írják a csapatos csatát, ahol elvileg egy Natsu+Gajeel vs. Sting+Rogue csatát kellene látnunk. Szerintem nem így lesz, mivel Gajeel FT-B-s, ezért hiába ugyanaz a céh, két külön csapat, külön pontszámmal. Mivel Graynek ott van Rufus/Nallpuding, Erzának meg Kagura, így a csapatos csatában lehetne egy Natsu+Wendy/Lucy vs Sting+Minerva. Lucy mellett az szólna, hogy Natsuval jó csapatot alkotnak, Wendy melett meg az, hogy ő kiváló támogató a csatában, plusz megmutathatná mennyit fejlődött, amit Lucytól már láthattunk egy csatában.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 18, 21:46:20 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2937 Dátum: 12 máj 18, 21:55:19 »

Tetszetős kis fejezet volt. Natsu erő demonstrációja impozáns volt, bár sejteni lehetett nem sok kárt tesz Gemmában. A megdöbbent arcok Natsu magánakciója után azt hiszem nekem egyértelmű mennyire alábecsülték ami ostoba és naiv húzás.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 18, 21:56:43 írta Train » Naplózva
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2938 Dátum: 12 máj 18, 22:00:50 »

Fasza fejezet volt! Rouge továbbra is látszik, hogy van lelkiismerete és ő lehet hogy később fairy-s lesz...  Viszont sting reakciójáb akár töbet is beleláthatunk mint ami valójában... Mert ez a ,,belegondolva hogy ilyen erős voltál natsu dragneel".. ezt azt is jelentheti akár, hogy ő már acnologiatól csinálta össze magát, hogy natsu ilyen erővel meg sem bírta karcolni, míg ők simán leverták a saját sárkányukat, és sting most legalább má tudja hogy nagyjából mit várjon natsutól de hiába lett villámló tűzsűrkűny sztem tuti, hogy ez még igy is az erejének csak egy kis része volt... mert pl jelenlegi formájábn sztem a houko sokkal erőseb ennél a támadásánál nem beszélve a guren bakuraijin-ról..Nyelvesít de ugye ott volt még a guren houken is zero ellen azt is meglehetne támogatni egy kis villámmal... Nevet Nevet
Naplózva
Gino
Chuunin
*

« Válasz #2939 Dátum: 12 máj 18, 22:03:05 »

Minerva-nak az Ying Yang pajzs ha jól veszem ki, hisz a forma hogy a jobb kezénél felfele a balnál meg lefele kanyarodik, nekem egyből az ugrott be, és mivel ha ez igaz, akkor van egy másik formája is ennek, hisz a ying yang is 2 színű, és most láthattuk a feketét, és akkor lehet hogy van fehér is, és erre a ruhája is nagyban utal a fekete-fehérsége miatt, és csak egy kép:
http://ninjutsubudapest.com/wp-content/uploads/2009/10/Dragons-Tiger-Dragon-Yin-Yang.jpg
Ami csak tovább erősíti azt hogy az erejének valami köze van a Ying Yang-hoz, hisz a ruhája fehér oldalán is egy tigris van, és akkor lehet pl hogy a fekete része a pajzs, a fehér meg a támadó mágia.
Mindenesetre ez csak spekuláció, mert nekem spec. egyből ez ugrott be a mágiájáról, de lehet nagy baromság az egész, de majd kiderül. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 18, 22:04:12 írta Gino » Naplózva
Oldalak: 1 ... 194 195 [196] 197 198 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins