rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #225 Dátum: 13 máj 11, 23:02:18 » |
|
Szerintem egyértelmű, hogy ezért történt az anime leállása. A fillerek nem hozták, sőt meg se közelítették mint amit az anime nyújtott. Az pedig teljesen mindegy, hogy ki kezdeményezte. Ugyan abba a tüskébe léptek vele mint a Bleachnél is a 6x. rész után ahol eredetileg végződött volna a történet. Onnét folyamatosan esett a kapkodás miatt a színvonal. Itt is ez történik és éppen ezért jól döntöttek szerintem a leállással.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #226 Dátum: 13 jún 10, 18:15:57 » |
|
A 151. részben a következő mondatra lettem figyelmes, amit Lector mond Stingnek és Roguenak: "Tudjátok, a Tűz sárkánynak, a Vas sárkánynak, de még az Ég sárkánynak sincs esélye se." Csak számomra hangzik ez a megfogalmazás úgy, mintha Wendyt erősebbnek tartanák? · Egyetértünk rini.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 21, 22:08:29 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #227 Dátum: 13 jún 10, 18:43:31 » |
|
Abban minden bizonnyal megegyezhetünk, hogy az Égi sárkányban lehet a legtöbb lehetőség. Míg mindegyik kötve van a saját eleméhez illetve a körülményeihez addig levegőnek mindenhol kell lennie. Ahol pedig levegő nincs ott semmi sincs. Egyszóval az Égi sárkány részére mindig van erősítés míg a többiek annak hiányában ott gyengélkedhetnek. Azt a szöveget Lectortól én nem így gondolom, hogy erre célzott volna amúgy. Inkább arra gondolok, hogy míg Gazillet és Natsuról voltak információi addig Wendiről édeskevés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #228 Dátum: 13 jún 21, 22:31:09 » |
|
A mangában hivatalos kedvenc szavazás még nem volt, azonban egy külföldi fórumozó az összes nagy oldalon megszervezett egy karakterszavazást majd összesítette az eredményeket, amiben 6 szempont alapján állt össze a végső sorrend: Személyiség, Dizájn, Mágia, Fejlődés, Szerep és Vonzerő. A szavazás 0-tól 5-ig terjedő skálán ment, ahol lehetett 5 tizedes számot is adni, majd az eredményt egy 0-tól 100-ig terjedőre skálára vetítették át a 10 pontú skála alapján. Az eredmények határozottan szimpatikusak, leszámítva néhányat. Top 3 Személyiség: http://i1288.photobucket.com/albums/b498/Unicorny2/PersonalityAwards_zpsd0e10f6c.pngTop 3 Dizájn: http://i1288.photobucket.com/albums/b498/Unicorny2/DesignAwards_zps0790a064.pngTop 3 Mágia: http://i1288.photobucket.com/albums/b498/Unicorny2/MagicAwards_zps61702d6d.pngTop 3 Fejlődés: http://i1288.photobucket.com/albums/b498/Unicorny2/GrowthAwards_zps88acfa38.pngTop 3 Szerep: http://i1288.photobucket.com/albums/b498/Unicorny2/RoleAwards_zpsfb09a278.pngTop 3 Vonzerő: http://i1288.photobucket.com/albums/b498/Unicorny2/AppealAwards_zps7ec119d6.pngA végső, összesített sorrend: http://oi47.tinypic.com/vi311c.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 21, 22:42:19 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #229 Dátum: 13 jún 21, 22:59:53 » |
|
Nem is olyan rossz,de szerintem nincs ennyi Laxus fan A vonzerőnél egy kicsit vitatkoznák... Bár tény és való hogy az első 10-ben vannak a legértelmesebb karakterek.Amúgy Bastian,neked mi nem nyerte el a tetszésed?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 21, 23:44:41 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #230 Dátum: 13 jún 21, 23:23:51 » |
|
Lucy helyezésével nem vagyok kibékülve. A Mágiáját nagyon leoltották a külföldiek meg állandóan fikázzák, Lucyt pedig haszontalannak nevezik, amikor nem is az. Lyon kevesebb kapott a Mágiájára, mint Gray pedig szerintem a Dinamikus Ice-Make sokkal menőbb, mint a Statikus. Juvia helyére behoznék valaki mást, de nem tudom eldönteni kit. Cobrát is előrébb vártam. Egyébként tényleg rengeteg a Laxus rajongó. Még az eredményhirdetés előtt szinte mindenki őt várta elsőnek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 21, 23:34:36 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #231 Dátum: 13 jún 21, 23:50:19 » |
|
Na igen,Lucyt eléggé leszavazzák.Hát kinek mi...Viszont Ultear meglepett,én "bírtam" a karaktert,de nem hittem volna hogy másnál is ilyen népszerű,Erza után a második kedvenc.Gray valszeg azért kapott előkelőbb helyezést mert szinte főszereplő.(Nekem nem tudják bemagyarázni,hogy ez nem játszik szerepet benne) Amúgy a dizájnra azt kell érteni hogy ki néz ki a legjobban? És a szerep? Ki szerepel a legtöbbet,vagy a legjobban? Juviát én is egy kicsit hátrébbraktam volna,Lokit meg kiraktam volna 30+ fölé.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 21, 23:52:06 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #232 Dátum: 13 jún 22, 00:15:21 » |
|
A Dizájn a karakter, öltözködését valamint a stílusát határozza meg. Egyedi karakter vagy könnyen felejthető? Hogyan viszonyul a dizájn a karakter személyiségéhez, történeti hátteréhez? A Szerep a karakter befolyását határozza meg. Jól végzi a dolgát, mint a jó oldal képviselője/gonosz oldal képviselője? Kihozza a maximumot a szerepéből? A Vonzerő határozta meg a konkrét külső kinézetet. Melyik az a szereplő, aki tetszik külsőre lényegében. Ultearnak én is örülök. Ő azért mindig fontos szereplő volt valamilyen szinten. Grayt, azért szeretik mert ő az ügyeletes szépfiú, aki vetkőzik és viszonylag normális. Plusz, a főszereplőfaktor. Lokeval nekem nincs különösebb gondom, nálam ő abszolút semleges. Mellesleg, ő is a fangirl tábor egyik kedvence. Azuma és Angel is megérdemelten jól teljesített. Utóbbi a legjobb gonosz női karakter lett. Most így rápillantva még egyszer a listára, Zerefet is hátraküldeném rendesen. A bőgőmasina énje teljesen lerombolja a könyörtelen Fekete Mágus személyiséget, amit elképzeltem hozzá.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 22, 00:24:32 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
dtatar
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #233 Dátum: 13 jún 22, 02:52:30 » |
|
Nem nagyon vitatkoznék, de szerintem itt (és az ilyen szavazásoknál általában) a "Vonzerő", a "Mennyire fogott meg az egész karakter?" kérdést takarja. Tehát pl. a Star Warsban az uralkodónak is lehet nagy "vonzereje", ha sokan szeretik az alattomos, szemét főgonoszokat. Most így rápillantva még egyszer a listára, Zerefet is hátraküldeném rendesen. A bőgőmasina énje teljesen lerombolja a könyörtelen Fekete Mágus személyiséget, amit elképzeltem hozzá. Imádkozom, hogy Zerefnek tudathasadása legyen. Az szerintem sokat dobna a karakteren. Amúgy ő az ismeretlen, legyőzhetetlen, titokzatos gonosz. Természetes, hogy ilyen össznépi szavazásokon elöl végez. Lucy helyezésén viszont meglepődtem. Kezdjük ott, hogy Virgo mögött végzett, aki az ő egyik csillagszelleme. (Lokit a külön szerepe miatt most nem számítottam. Bár a mágiája magasabb. ) A "Szerep" témakör eredményei azért nem kicsit befolyásoltak a főszereplő-faktor által. Nehéz úgy megverni ilyen versenyen Natsut, hogy mindig ő győzi le a végén a főnököt. Amúgy az összesített tábla nekem is tetszett. Köszi, hogy kilinkelted. Kérdés: Mit jelent a +- a főtábla legszélső oszlopában?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 22, 02:56:20 írta dtatar »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #234 Dátum: 13 jún 22, 08:44:27 » |
|
A Vonzerő hivatalos leírása ez volt: Milyen vonzónak vagy érdekesnek találod a karaktert? Ezt leegyszerűsítettem külső kinézetre, hiszen a Személyiség és a Dizájn inkább válaszol az érdekesség kérdésére. Közben az is kiderült, hogy kértek egy olyan végső táblázatot, amiben a Szerep és a Fejlődés kategória nincs benne. A +- pedig azt jelenti, hogy az eredeti táblázathoz képest mennyit változott a helyük. Szóval az előző összesített táblázat csak egy másodlagos táblázat. Az eredeti táblázat: http://i48.tinypic.com/abl9jn.pngA fórumozó információ: - Sting és Jellal kapott egyedül legalacsonyabb pontszámot a Személyiség kategóriában - Gray az egyetlen karakter, aki kapott maximum pontszámot a Vonzerő kategóriában - Wendy az egyetlen karakter, aki kapott legalacsonyabb pontszámot a Dizájn kategóriában - Lucy az egyetlen karakter a Top30-ból, aki kapott legalacsonyabb pontszámot a Mágia kategóriában - Arcadios az egyetlen karakter, aki kapott maximális pontszámot a Szerep kategóriában - Lucy előzött meg valakit a legkisebb különbséggel. Az ő és Makarov pontjai közti különbség elenyésző. 69,272 vs 69,266 A Top 10 legtöbb maximális és legkevesebb minimális pontot kapó karakter: http://i46.tinypic.com/112d5s1.png
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 22, 09:01:07 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #235 Dátum: 13 jún 22, 11:02:52 » |
|
A csajokat rendesen lepontozták... Viszont a badass csajok teljesítettek a legjobban,nekem is az eredeti táblázat jön be a legjobban,bár Laxus nálam elég semleges,sőt az elején még utáltam is,de mondjuk az is igaz hogy az összes férfi karakter közül őt bírom a legjobban. Már értem...na az lett volna furcsa hogy a dizájn szavazáson nem Erza lett volna az első.Viszont az elég érdekes hogy Natsu nincs benne az első tízben (Huraay,már észrevehettétek hogy én ki nem állhatom...) És Mashima őt ossza be a legyőzhetetlenek közé.Lucy pedig tök aranyos karakter,igaz csak töltelék egy főszereplőhöz képest ,meg ő az akit Natsunak megkell védenie,sajnos csak erre használja Mashima. Gondolom a vonzerőnél csajok is szavaztak ... Ja,és köszi a linket!:)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 22, 11:03:34 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #236 Dátum: 13 jún 22, 11:21:22 » |
|
Nagyon szívesen. ^^ Bármennyire nem kedvelem Erzát, abban egyetértek, hogy Dizájnban az egyik legjobb, ha nem a legjobb. Natsut illetően csak azt tudom mondani, hogy a nemtetszés, amit ezen a fórumon kap meg sem közelíti a külföldi panaszkodások számát illetve tartalmukat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 22, 12:07:51 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #237 Dátum: 13 jún 28, 11:29:52 » |
|
Nekem Natsu és Lucy a 2 kedvenc karakterem pedig őket a legtöbben nem szeretik =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asdw18
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #238 Dátum: 13 júl 24, 07:34:50 » |
|
Sziasztok, egy gyors kérdésem lenne csak fogalmam sincs hova írjam A Rave Master animét csak 51. részig tudom nézni, van-e folytatása mert elég félbeszakattnak érzem vagy ha nincs esetleg manga formátumban fellelhető-e?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #239 Dátum: 13 júl 24, 07:42:15 » |
|
Sajnos, csak 51 része van az animének. Jól érzed, pont az izgalmas dolgok előtt szakadt félbe. Manga formátumban fellelhető többek között itt: http://www.mangareader.net/426/rave.htmlRemélem az nem gond, hogy angol.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 24, 07:43:02 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
|