Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #90 Dátum: 11 máj 03, 10:03:54 » |
|
Hát belekezdtem az animébe. Csak szerintem meseszerűbb, komolytalanabb, mint a manga?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hestiana
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Fairy Tail & Fantasy Fan - Selymes Durbincs
|
|
« Válasz #91 Dátum: 11 máj 03, 10:28:54 » |
|
Röviden és tömören? Nem Fiatalabb korosztályt céloztak meg az animével, mint a mangával, így egy-két durvább dolgot, meg a vért abszolút ki is hagyták belőle. Ennek ellenére szerintem nagyonis élvezhető, sőt!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 03, 10:29:27 írta Hestiana »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #92 Dátum: 11 máj 03, 10:48:06 » |
|
De lehet, hogy most már az animébe is lesz vér. Reménykedjünk
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #93 Dátum: 11 máj 03, 11:47:48 » |
|
Jaj, ti kis vérfanatikusok. Mondjuk én se bánnám, ha lenne egy kis vér benne.. xD De akkor meg olyan más lenne az anime, vagy nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #94 Dátum: 11 máj 03, 11:54:07 » |
|
Hát azért egy kis vér nem ártana a szereplőkre miután bekapnak valami erős mágiát vagy éppen szétkaszabolják őket. Pl Midnight vs Blue Pegazus és Erza vs Midnight főleg annak a vége. Mert nincs rajta semmi sérülésnyom és össze esnek az emberkék.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #95 Dátum: 11 máj 06, 17:23:01 » |
|
Amúgy egy kérdés. Lucy ugye miután legyőzte Angelt, elhozta Aries, Gemini és Scorpius (vagy Scorpio, én már nem is tudom.. xD) kulcsát. De Caelum kulcsával mi van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #96 Dátum: 11 máj 06, 18:33:51 » |
|
Nem elhozta a kulcsokat, hanem a csillagszellemek önként kérték, hogy kössö velük szerződést. Ezek szerint Caelum nem akart társulni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #97 Dátum: 11 máj 06, 21:23:27 » |
|
Caelum maradt Angelel, hogy ne legyen magányos. Meg amúgy érdekes lenne egy csilagmágus csilagszellem nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #98 Dátum: 11 máj 23, 19:50:10 » |
|
Ma gyakorlaton letöltöttem a mangát 1-től 235-ig. Beletelt pár órába, míg mindegyiket szálanként végigböködtem... Ha befejezem az átadandó rajzaimat, el is kezdem az olvasást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #99 Dátum: 11 máj 23, 21:17:29 » |
|
Az igen, te még csak most kezded a mangát? (gondolom, animét nézed )
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #100 Dátum: 11 máj 23, 21:58:24 » |
|
Egen... Picit le vagyok maradva... Na, de majd most utolérlek titeket! >:3 (nem bírtam ki, már el is kezdtem olvasni. ^^)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #101 Dátum: 11 máj 23, 22:57:19 » |
|
Na, akkor garantált a le nem szokás
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #102 Dátum: 11 máj 24, 13:49:19 » |
|
Szerintem is. Tegnap éjfélig (a kötelező rajzaim helyett ) elolvastam az első kötetet. Egyelőre csak a bagós Grayen akadtam fenn...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabig35
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #103 Dátum: 11 máj 27, 11:40:26 » |
|
Gondolkoztatok már rajta,hogy Natsu miért nemtudott kimenni Fried irott mágiáján?Engem nagyon érdekelne,elméleteket várok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #104 Dátum: 11 máj 27, 11:54:45 » |
|
Na egy kis technikai szünet után visszatértem ! Valószínűleg a sárkányölő mágia miatt nem tudott kimenni mert Gazillenek is ugyan ez a problémája volt. Szerintem azért mert a két sárkány akitől tanulták már bőven elmúltak 80 évesek. Szerintem ez lehet az oka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|