Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #75 Dátum: 11 márc 06, 16:26:28 » |
|
CrazyCat Igazából a 720p az a HD . A 480p az rosszabb minőségű, mint a 720p de a 720p a HD.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #76 Dátum: 11 márc 06, 16:43:19 » |
|
Nekem pedig a konvertáló program nem nagyon akarja felfogni HD-nak... nem tudom miért, de nem tetszik neki Igaz, nem vagyok annyira otthon ilyen téren..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tami626
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #77 Dátum: 11 márc 08, 16:54:10 » |
|
CrazyCat Igazából a 720p az a HD . A 480p az rosszabb minőségű, mint a 720p de a 720p a HD. Nem feltétlenül kell rosszabb minőségűnek lennie, csak a felbontást jelenti. Na de mindegy. Azt szerettem volna megkérdezni, hogy kb. milyen korosztálynak van ez az anime/manga szánva? Mert megnéztem az első epizódot és nem tudom, hogy megéri-e folytatnom. Úgy érzem, mintha egy picit fiatalabbakat kéne érdekelnie. Persze, mivel csak az első epizódot láttam, ebben nem vagyok biztos. Tehát arra lennék kíváncsi, hogy érdekelhetne-e engem a folytatás. Mellesleg 16 vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #78 Dátum: 11 márc 08, 18:09:14 » |
|
Én már 20 felett vagyok, de a manga így is bejön. ^^ Az animén viszont érezhető, hogy a fiatalabb korosztályt célozták meg vele. Persze ettől függetlenül mangahű. ^^ Szal ha a "komolyabb verziót" szeretnéd, akkor a mangát ajánlom. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #79 Dátum: 11 márc 08, 18:58:17 » |
|
Ja, az animékből kispórolják általában a vért (a legtöbben) és nyugodtak a mangával szemben, mivel a sok fiatal lusta olvasni, abba mehet minden ami belefér. (Rajtam nem fogtak ki! whahaha. Amúgy működik végre a konvertáló, elfogadja HD-ként, yuppie! )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #80 Dátum: 11 márc 12, 09:48:53 » |
|
Tudja valaki, hogy jól van-e Mashima-sensei mert én sehol sem találok róla hírt. De azt Tudom, hogy Kishimoto és Kubo jól vannak. Remélem nincs semmi baja és majd, ha helyre jöttek a dolgok csinálja tovább a mangát.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #81 Dátum: 11 márc 13, 18:35:32 » |
|
Hugim olvasta MangaStream facebookján, hogy - bár megsérült -, de ezt leszámítva jól van Mashima-sensei.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #82 Dátum: 11 márc 13, 23:54:22 » |
|
Na ez jó hír ^^ reméljük hamar felépül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #83 Dátum: 11 márc 14, 09:03:48 » |
|
Akkor megnyugodtam A világ nem veszíthet el egy, ilyen művészt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #84 Dátum: 11 márc 17, 14:34:59 » |
|
Hmmm. Hülye kérdés lesz, mégis remélem, hogy kapok rá - lehetőleg igenlő - választ Szóval~ Esetleg tud küldeni valaki Pü-ben olyan torrentet ami él letöltést, amin egy csomagként lehet letölteni az évadokat, tehát nem egyenként kell leszedni a részeket, lehetőleg ne megaupload-ról, és lehetőleg HD minőség. Nem muszáj évadonként, olyan is jó, hogy pl. egy csomagban van 20 rész, vagy ilyesmi ^^" Remélem, azért létezik ilyen, és, hogy innen tud bárki is küldeni linket Amit kihagytam: Ha lehet, még az, hogy ne legyen rajta semmilyen felirat...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 17, 14:36:25 írta CrazyCat »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #85 Dátum: 11 ápr 01, 13:55:01 » |
|
Akkor most tényleg fog jönni ma a következő rész és mostantól már péntekenként lesz vagy ez is ilyen kis áprilisi tréfa volt ? És ha tényleg, péntekenként lesz akkor felviszik a korhatárt ? Pl vér és a pikánsabb poénok ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #86 Dátum: 11 ápr 02, 18:06:50 » |
|
Igen, péntekenként lesz. Már kis is hírezve a www.naruto-kun.hu -n. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #87 Dátum: 11 ápr 28, 21:51:39 » |
|
Jóember! 2 napja elkezdtem FT-függeni, mert mondták, hogy jó. 2 délután alatt 82 mangát olvastam el. Be vagyok függve
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #88 Dátum: 11 ápr 29, 07:36:46 » |
|
Hát Szanisz ideje volt már. És az animével mi van, azt majd utána ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #89 Dátum: 11 ápr 29, 16:59:41 » |
|
Lepörgetek még pá mangát, majd megnézem animében. Engem nem zavar a spoiler, el tudok vonatkoztatni Csak szeretek olvasni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|