Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #120 Dátum: 12 ápr 04, 22:15:33 » |
|
Loki X lucy jó lenne de mivel loki csillagszellem ezért nem tudom...Natsu X lucy-nek jobban örülnék mert aranyosak együtt és úgy látni őket jó lenne . Gray meg örüljön hogy Juvia szereti de hát ő miért nem fogadja el őt....nem tudom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 04, 22:16:29 írta Kentonsama »
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #121 Dátum: 12 ápr 06, 11:00:54 » |
|
Igen, Gray és Juvia is találnak. Viszont én Gray mellé Ulteart is el tudnám képzelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #122 Dátum: 12 ápr 08, 14:40:32 » |
|
Egen... Csak nem igazán tudjuk, Urtear mennyi idős. Vagyis ez most már lényegtelen, mert jelenleg (manga) tuti, hogy legalább hét év van köztük.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #123 Dátum: 12 ápr 08, 14:42:32 » |
|
Uh, tényleg, ezt nem vettem figyelembe De még így sem lehet több, mint 10-12 év a korkülönbség, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #124 Dátum: 12 ápr 08, 14:50:28 » |
|
Ez http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/241/9 alapján eredetileg nem lehetett nagy korkülönbség köztük (max. 1-2 év). Mashima-sensei ezzel az "időugrással" kicsit alávágott a párosoknak, hiszen a Lucy x Natsu, Levi x Gazille, Evergreen x Elfman és a Charle x Happy-n kívül a többiek hét év távolságba kerültek egymástól. ^^" Ezt leginkább az Erza x Gérard párosnál fájlalom, mert ennél egyértelműbb nem nagyon van. ^^ Persze, ha Gérard leszokna a "menőzésről"... bár utána Meldy és Urtear szépen leoltották érte.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #125 Dátum: 12 máj 12, 21:07:22 » |
|
A legújabb manga részek alapján Leon&Juvia mellett vagyok. Talán azért is mert a kedvenc párosításom Gray&Erza Az animében és a mangában egyaránt vannak nagyon édes pillanataik
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Hiname Shion
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #126 Dátum: 12 júl 05, 11:29:10 » |
|
Nem tudom..., az bizti hogy Lucy&Natsu de amilyen hülye a Natsu , a Gray&Erza, az Erza meg nem az a fiuzós tipus sztem Én a Gazille&Levit szeretem nagyon
|
|
|
Naplózva
|
Mesterem:haniiGazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #127 Dátum: 12 júl 05, 11:42:34 » |
|
Natsu és Lucy az biztos. Erza és Gray még nagyon halvány és elég messze van. Gazille meg Levi passzolnak tehát miért is ne. Elfman meg Evergreen is passzolnak. Lisanna-val mi lesz szerintetek? Nem látok esélyt rá hogy ő meg Natsu összejöjjenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiname Shion
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #128 Dátum: 12 júl 05, 11:46:05 » |
|
Szerintem nem fognak összejönni, mert a Natsu sztem gyerekkori barátjaként tekint rá
|
|
|
Naplózva
|
Mesterem:haniiGazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
|
|
|
Ookami-chen
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
orosz kém
|
|
« Válasz #129 Dátum: 12 júl 05, 12:07:49 » |
|
Natsu Lisanna még esélyes, lévén annak idején Lisanna azt mondta hogy szeretne Natsu felesége lenni. Erza-Gray viszont totál kilőve, lévén Erza szíve más vkiért dobog
|
|
|
Naplózva
|
Nézz csak ránk! Mindenünket felhasználtuk! És mégsem fekszünk holtan! Képesek vagyunk felülkerekedni a gyengeségünkön és félelmünkön! Ezt jelenti az élet!
|
|
|
Orshee
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #130 Dátum: 12 júl 10, 19:44:07 » |
|
Nekem nemrég eszembe jutott hogy Natsu és Wendy De talán 2-3 év múlva, ha Wendy idősödik egy kicsit... Meg Natsu&Lisanna és Lucy&Loki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #131 Dátum: 12 júl 10, 19:49:27 » |
|
De ha Wendy öregedik, akkor Natsu is, nem? Amúgy Jellald - Erza a favorit És mert gyerekkori barátok, és tök megértik egymást...
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Orshee
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #132 Dátum: 12 júl 10, 20:10:07 » |
|
De egy bizonyos kor fölött már nem igazán számít a korkülönbség, és úgy értettem, hogy Wendy nőiesebb lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #133 Dátum: 12 júl 10, 20:12:18 » |
|
Azért nem mindegy hogy egy 19-20 éves kezd kapcsolatot egy 14-15 évessel. Natsu és wendy szerintem nem passzol. Szerintetek laxus-hoz ki passzol?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #134 Dátum: 12 júl 10, 20:16:00 » |
|
Mira vagy Kana Bár Kana túl fiatal Luxushoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|